Bu arada takımın uyumu biraz zaman alacak ama bence çok iyi bir kadro kurduk , Caner Erkin kaça alınıyor bu arada 3 e çıktım ama vermediler
Bu grubun neresi ölüm grubu la ?
Takımı sıfırdan kurmuşsun , uyum sorunu olacaktır ama sen yine rakipleri ipe dizmeye başlamışsın
Yerli olsun yabancı olsun , kadron çok iyi..
Kopenhag kolay takım , Porto'da eski gücünde değil , 2. olarak çıkarsın bu gruptan..![]()
Maçlar şahane.Ek bütçeden sonra bomba transfer bekliyorum.
ŞL grubu tahmin ettiğim gibi oldu , Shaktar zor takım ama geçebileeğini düşünüyorum bir dahaki turda Anderlecht-Olimpiacos galibiyle oynarsak tarih yazarız
Ligdede namağlup yolumuza devam ediyoruz..
Mehmet Ekici Ve Fierro'yu cüzi bir fiyata alman güzel..
Başarılar , Geçmiş Olsuun , Transferler Güzeel![]()
Shaktar zor rakip, başarılar Avrupa'da![]()
Shaktar'a evimizde ne kadar atarsak o kadar iyi , deplasmanda kapanırım (sonu Napoli gibi olmasın da)
Lig artık kesmiyor gelene geçene atıyoruz , ama gelenden geçenden yiyoruz da
Bunların yanı sıra sezon sonu için iki tane de kaliteli isim ile anlaştık. Sene sonunda bazı kişilerle yolları ayırıp iskelet bir kadro kuracağım. Şu anda Milan Soner ile ilgileniyor ama gönderir miyim meçhul , yerine Salih veya Ozzy gelir o zaman
Teşekkürleer![]()
Artık ligi takmıyoruz bile
Serveti aldığın için reyizsin![]()
Servetin profili bi paylaşsana ek olarak birde top kapma vs gibi istatistiklerin olduğu sayfayı paylaş ona göre bişiler düşünüyorum da (:
Rakitic fm 2010'da neydi be nebiçim falsolu şut çekerdi güzel transfer bu arada gözümden kaçmış değil Wonderkid olmuşsun![]()
Her zaman herkese diyorum ; Servet Çetin'i alın![]()
maşaallah bu oyun seneye zevk vermez sana)