Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 236 sonuç

Konu: Fenerbahçe İncelemesi | FM 14

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Beyler bence oyunda salih en iyi türk oyunculardan biri oluyor. Kesinlike üstüne durun satmayın. Ayrıca mehmet topal çok verimli bir oyuncu çoğu kişide yok garipsedim . Ne olursa olsun oynaması gereken bir oyuncu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Beyler bence oyunda salih en iyi türk oyunculardan biri oluyor. Kesinlike üstüne durun satmayın. Ayrıca mehmet topal çok verimli bir oyuncu çoğu kişide yok garipsedim . Ne olursa olsun oynaması gereken bir oyuncu.
    Ben kesinlikle satmıyorum.

DMC'de her role gidiyor, MC'yi de kaldırıyor mükemmel bir oyuncu. Bırakana kadar satmıyorum oyunda.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Bende satmayacaktım; ama batan bir kulübe 7.5 milyon €luk teklif gelince kabul etmek zorunda kaldım. Nasıl olsa 1-2 seneye geri alırım.

Cristian'ı satmanın en karlı yolunu buldum 0€'ya satacaksın Ben en fazla 2M€'ya satabildim ve eğer 2M€'ya satarsak bonservisinin %33'ü bize geliyor ve yaklaşık 1M€ civarı bir maaş yardımı istiyor.2.1M€ aldığından 1M€ maaşından,700k€ bonservisinden toplam 1.7M€ elimize geçiyor.Fakat bonservis ücreti istemeden satarsak maaş yardımı istemiyor ve 2.1M€ elimize geçiyor.Yani 500k€ kâra geçiyoruz.Önümüzdeki 2 yıl boyunca ödemekten kurtulduğumuz maaş yardımı da cabası

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Mehmet Topal'ı Salih satmak falan olmaz vallaha allah çarpar zaten de ben Selçuk Şahinden bile çok iyi verim alıyorum. Adamı oynattığım hiç bi maçta sırıtmadı ve hata yapmadı. Çok güvenilir ve basit oynayan bi oyuncu. Benim sistemimde tam aranılan isim

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

dirk kuyt ne olmus öyle yahu adam resmen tek basina takimi sirtliyor caner ile kuyt cok iyi yansitilmis oyuna... sow da gayet iyi ayni gercekteki gibi ligin ilk haftalarinda tik yok sonradan aciliyor canere kesinlikle alternatif lazim ben devre arasi jimmy durmazi aldim bakalim nasil performans sergileyecek.. onun disinda transfere felan gerek yok takim her türlü sampiyonluga oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Mehmet Topal'ı Salih satmak falan olmaz vallaha allah çarpar zaten de ben Selçuk Şahinden bile çok iyi verim alıyorum. Adamı oynattığım hiç bi maçta sırıtmadı ve hata yapmadı. Çok güvenilir ve basit oynayan bi oyuncu. Benim sistemimde tam aranılan isim
    selcuk derbilerde görev alan ve formanın hakkını layıkıkle yerine getiren bir oyuncu.onun dısında selcuk' ilk 11 de oynaması cok zor bi sen varsın

Nesil
    2006

İlk sezon iki kupayı da aldıktan sonra diğer iki sezon sevinç yaşayamadım. Son sezonumda son üç maçı kaybettim ve şampiyonluk gitti eğer birini kazansaydım şampiyon olabiliyordum. Hatta ikinciliği bırakın üçüncü oldum, sezon sonu konuşmasında iyi tatil yapın seneye şampiyon olacağız dedim, Gökhan Töre ve Bekir meydan okudular bana şimdi bunları yollamıyım da ne yapayım? Pepe gibi bir stoperim var gerçekten iyi isim; ama yaşı 33 olacak sizce kalmalı mı gitmeli mi HAK sol bekti; verimsiz kaldı yeni bir yabancı lazım; çünkü o kalite de yerli yok. Son olarak Gönül 4. sezonda nasıl oynuyor; arkadan biri Portekiz diğer Türk mükemmel iki bek geliyor; ama daha yaşları 20'in altında.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    İlk sezon iki kupayı da aldıktan sonra diğer iki sezon sevinç yaşayamadım. Son sezonumda son üç maçı kaybettim ve şampiyonluk gitti eğer birini kazansaydım şampiyon olabiliyordum. Hatta ikinciliği bırakın üçüncü oldum, sezon sonu konuşmasında iyi tatil yapın seneye şampiyon olacağız dedim, Gökhan Töre ve Bekir meydan okudular bana şimdi bunları yollamıyım da ne yapayım? Pepe gibi bir stoperim var gerçekten iyi isim; ama yaşı 33 olacak sizce kalmalı mı gitmeli mi HAK sol bekti; verimsiz kaldı yeni bir yabancı lazım; çünkü o kalite de yerli yok. Son olarak Gönül 4. sezonda nasıl oynuyor; arkadan biri Portekiz diğer Türk mükemmel iki bek geliyor; ama daha yaşları 20'in altında.
    Ben 4. sezondayım, ilk devre bitti Gökhan Gönül sakat olmadığı zamanlarda gayet iyi .

Maneyi Aldım 3 M ye Salzburgtan size de Tavsiye ederim 1 Yıl Sonra 17 M ye Kulüpler istedi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Salih'i satmayı istemiyordum, çok iyi oynuyordu ama 34 milyon Euro teklif gelince dayanamadım. Gitmeyi de istediği için yol verdik. Garip b,r şekilde Beykan Şimşek'i de 4.1 milyona Viktoria Plzen'e sattım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

stoch kiradan döndükten sonra mutlaka değerlendirin.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beykan'ı küçümsemeyin geçen seride bir cacık olmaz demiştim ama Kuyt + Antreman ile ligin en iyi kanat oyuncularından birisi oluyor. (Türkler arasından bakarsak)

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu seride fenerle oynamak acayip keyif veriyor ilk defa bu kadar keyif aldim oyundan... genc oyunculara gereken önem verilmis

su kadroya toplam 29 milyon euro maas ödüyorum inanabiliyormusunuz öyle yildiz oyuncu yok fakat hepsi potansiyalli ve profilleri ortalama üstü genc oyuncular...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Beykan'ı küçümsemeyin geçen seride bir cacık olmaz demiştim ama Kuyt + Antreman ile ligin en iyi kanat oyuncularından birisi oluyor. (Türkler arasından bakarsak)
    Ben Januzaj'ı transfer ettim solda oynatıyorum ve yedekte Caner var. Açıkçası Recep ve Beykan'ı takımda tutmayı düşünüyordum ama Recep'in çok güçsüz oluşu, Beykan'ın da önünde daha iyi oyuncular olması durumu engelledi. Solda Caner olmasa ben de göndermezdim, oynattığım maçlarda da iyi oynamıştı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

beykan fena degilde recep cidden cok gücsüz... beykani ben ara sira oynatiyorum fazla siritmiyor

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Mevcut kariyerimden çok sıkılmıştım aslında ama kadroda köklü değişiklikler yaptım ve istediğim kadroyu oluşturdum.

Alex'e jübile yaptırdım bu sezon başında ve Salih'e devir etti kaptanlığı yanına da yedek kaptan olarak Hughes'i koydum.

Çok genç bir kadroya sahibiz yaş ortalaması 24'e kadar düştü.

Gökhan, Topal, Caner, Onur gibi tecrübeli isimlerimiz de var. 4-2-4 oynuyoruz Salih ve Hughes yan yana harika oynuyorlar.

Hughes'i alalı 2 sezon oldu ve geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda harika işler yapıyor. İngiltere milli takımında da oynuyor zaten.

Aklımda yeni bir kariyere başlamak vardı ama emeklerim boşa gitmesin diye durdum ve istediğim kadroyu oluşturdum. Zevkli bir sezon olacağına inanıyorum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

4. sezonuma başlıyorum sizce transfere ihtiyaç var mı?

Sol bek olabilir diye düşünüyorum. Öneriniz varsa beklerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Volkan neden yediği gollerde uçmuyor. Ayakta dolaşıyo ne zaman gol yesem. 2D olunca farketmiyorum ama 3D tekrarı izleyince yediği gollerin hiçbirisinde uçmuyor bende. Şaban gibi bekliyor ayakta, top yanından geçiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Volkan neden yediği gollerde uçmuyor. Ayakta dolaşıyo ne zaman gol yesem. 2D olunca farketmiyorum ama 3D tekrarı izleyince yediği gollerin hiçbirisinde uçmuyor bende. Şaban gibi bekliyor ayakta, top yanından geçiyor.
    ondan yolladim ben volkani mert daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ondan yolladim ben volkani mert daha iyi
    Yahu bir de top onu geçince topun peşinden gidiyor
    Ben de sanırım Ertuğrul'u oynatcam.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben takımdaki bütün kalecileri yolladım, Onur'u aldım. Onu da beğenmedim yabancı kaleci aldım, bulursam daha iyi bir kaleci almayı düşünüyorum. En iyi yerli kaleci bile iyi değil, mecbur regen bekliyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben takımdaki bütün kalecileri yolladım, Onur'u aldım. Onu da beğenmedim yabancı kaleci aldım, bulursam daha iyi bir kaleci almayı düşünüyorum. En iyi yerli kaleci bile iyi değil, mecbur regen bekliyoruz.
    Bende de Onur var ama çok memnunum.

Önemli olan ona çok iş düşürmemek zaten. İyi bir savunma kurgun oluşursa Onur üzerine düşeni çok rahat yapıyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Ben Barcelona'ya sattım, Mert'i R.Betis'e sattım ordan Galatasaray aldı, Ertuğrul ile oynadım bir sene kabus gibiydi Sinan Bolat'ı aldım oda kötünün iyisi çıktı Onur Kıvrak'ı aldım bu da olmazsa artık yabancı kaleci alt yapıdan bir türlü iyi kaleci çıkaramadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ben Barcelona'ya sattım, Mert'i R.Betis'e sattım ordan Galatasaray aldı, Ertuğrul ile oynadım bir sene kabus gibiydi Sinan Bolat'ı aldım oda kötünün iyisi çıktı Onur Kıvrak'ı aldım bu da olmazsa artık yabancı kaleci alt yapıdan bir türlü iyi kaleci çıkaramadım.
    Volkanı bende de Barça istedi satmadım, Merti Katardan istediler vermedim, pişmanım Sanırım ben de gençten bi yabancı kaleci alacağım, ter stegen'e sulanıyorum bu ara. Türk kaleciler gerçekten kötü oyunda.

Çok iş düşmüyor aslında kaleciye Tüm sezon boyunca 22 gol yedim. Ancak yediğim goller çok komik. Dediğim gibi Volkan topa uçmuyor, ayakta bekliyo top geçince peşinden koşuyo. Tam Football Comics'lerdeki gibi.

Nesil
    2006

Volkanı bende de Barça istedi satmadım, Merti Katardan istediler vermedim, pişmanım Sanırım ben de gençten bi yabancı kaleci alacağım, ter stegen'e sulanıyorum bu ara. Türk kaleciler gerçekten kötü oyunda.

Çok iş düşmüyor aslında kaleciye Tüm sezon boyunca 22 gol yedim. Ancak yediğim goller çok komik. Dediğim gibi Volkan topa uçmuyor, ayakta bekliyo top geçince peşinden koşuyo. Tam Football Comics'lerdeki gibi.
    İlk sezon Volkan idare etti; ama Volkan'dan Mert'e düşünce olmadı. Oda gitti. O yüzden yeni bir genç Volkan çıkana kadar Türkiye'den yabancıya mahkum gibiyiz. Onur Kıvrak'da yeterli olmayacak gibi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bende de Onur var ama çok memnunum.

Önemli olan ona çok iş düşürmemek zaten. İyi bir savunma kurgun oluşursa Onur üzerine düşeni çok rahat yapıyor.
    Zaten sorun da orada, rakip ayda yılda bir gelip gol atıyor. Özellikle Onur yediği gollerde çok saçma yerlerde oluyor. Rakip kalenin sağ tarafına pas attığında Onur kalenin en solunda falan oluyor ve adam boş kaleye gönderiyor. Pozisyon arka direğe açılan sert orta değil, bildiğiniz ortadan atılan pas.

Aslında demek istediğim, kötü kaleci değil ama istediğim kaleci hiç değil. Özellikle Türk olması ve güvenilecek bir kaleci olması yüzünden ondan vazgeçmem. Ama dediğim gibi ben daha iyi bir kaleci bulabileceğime inanıyorum. Benim gözümde hiçbir zaman Avrupa şampiyonluğuna oynayan bir takımın kalecisi gibi durmuyor. Özellikle 2 yıl üst üste şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktım ikisinde de Manchester takımlarına elendim ve her maçta hatalı gol yedi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

belki konuyla alakasi yok ama 2. sezonu bitirdim sezon sonu yeni baskan secildi transfer bütcesini cogaltmasini istedim reddetti bende medya yoluyla baski yaptim ardindan 29 milyon euro transfer bütcesi Verdi cok bonkör adammis.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şu Salih'e biraz top kapma çalıştırın yahu, profillere bakıyorum top kapma özelliği çok düşük. Bu özelliklerine top kapmada eklenirse çok daha iyi bir oyuncu olur.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri