Sayfa 37 / 94 İlkİlk ... 2735363738394787 ... SonSon
1,081 ile 1,110 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

yeni update ile ilgili şöyle bir açıklama var...
    bu hafta çıkabileceği söylenmişti. ama bazen son anda bir sorun çıkıyor ve onunla uğraşmak zorunda kalıyoruz. bu defa da böyle bir durum yaşandı. kesin olarak söyleyebileceğim tek şey bugün çıkmayacağı...

Oyun o kadar hatalı ki patch bile çıkarması zor demek ki.

Güncelleme gelene kadar oynamama kararı aldım. FM 12'yi 2 ay oynayıp bir daha oynamamak üzere kapatmıştım. Aynısı olsun istemiyorum. Peşin peşin bekliyorum. Patch'ten umudum büyük

4. Default

Quote Originally Posted by serwan View Post
    yeni update ile ilgili şöyle bir açıklama var...
    bu hafta çıkabileceği söylenmişti. ama bazen son anda bir sorun çıkıyor ve onunla uğraşmak zorunda kalıyoruz. bu defa da böyle bir durum yaşandı. kesin olarak söyleyebileceğim tek şey bugün çıkmayacağı...
    SI dükkanı kapatıp kaçacak gibi duruyor

Yorumlara baktıkça hevesim kaçsada bugün FM14'ü aldım Sizce yeni güncelleme gelene kadar oyunu kurmamam mantıklı mıdır ?

Quote Originally Posted by Aksakal42 View Post
    Yorumlara baktıkça hevesim kaçsada bugün FM14'ü aldım Sizce yeni güncelleme gelene kadar oyunu kurmamam mantıklı mıdır ?
    Oyunu denemek icin bir kariyer ac derim

Demo'da Oynayabiirsin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Oyunu denemek icin bir kariyer ac derim
    Bende öyle düşünüyorum fakat oyundan soğurum diye korkmaya başladım açıkcası yorumları görünce.Sanırım bikaç saate başlarım dayanamayıp

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Demo'da Oynayabiirsin
    Oda bir seçenek tabi

Bence update bekle, boşa kendini strese sokma

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Bence update bekle, boşa kendini strese sokma

Elimde kutulu oyun olunca beklemek çok can sıkıcı geliyor,yorumlara bakıncada strese girme konusunda haklısın.Akışına bıraktım bakalım ne yaparım

Yine de bi gir oyna, en azından gelecek update kötü bile olsa bu oyunu gördükten sonra şikayet etmezsin Ne kadar düzeltirlerse kârdır mantığı ile bakıyoruz. Daha fazla saçmalayamazlar sanırım

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Yine de bi gir oyna, en azından gelecek update kötü bile olsa bu oyunu gördükten sonra şikayet etmezsin Ne kadar düzeltirlerse kârdır mantığı ile bakıyoruz. Daha fazla saçmalayamazlar sanırım
    Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz mantığı Haklısın sanırım,fiyasko yaşamaktansa oyuna başlayıp aşina olmayı güncellemeyle birliktede tamah etmeyi öğrenmiş olurum çok mantıklı

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Patch beklemek çok mantıksız, hiç almadığınız takımları seçip oynayın o zamana kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Patch beklemek çok mantıksız, hiç almadığınız takımları seçip oynayın o zamana kadar.
    Evet Meydan okumalarla vakit geçirilebilinir değişik takımlarla. Yeni şeyler var. False Nine gibi yeni pozisyonlar var. Eskiden ayar da yapsan o şekil oynamıyordu adam.

Ayrıca oyun bütünüyle çöp değil. Şikayetler genelde topa kay diyorum kaymıyor gibi şeyler. Ben bunu daha çok 3d problemi olarak görüyorum. Mesela adamlarım kaç kere topa kayarak gol çıkardı. Oyun mecburen gol gösterek o pozisyonda da golü 3D'de müdahale yapmamış gibi gösteriyor. Bana şikayetlerin %60'ı 3D gösterim kaynaklı gibi geliyor.

Karşı karşıya o gol kaçar mı denilen şeyler mesela. Adamlar 3d teknolojisi bu kadar. Yanılıyor olabilirm ama maç motoru enstantaneyi bizim 3D 'de gördüğümüz gibi görmüyor büyük olasılıkla. Bu konuda özellikle Perpetua'nın yorumunu çok merak ediyorum.

Ha bununla birlikte fazla sayıda direkten dönen toplar, karşı karşıya fazlaca kaçması, duran toplar, gol attıktan hemen sonra frikik golü yemek (benim basıma bu geldi) gibi şeyler yaşadım.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Karşı karşıya o gol kaçar mı denilen şeyler mesela. Adamlar 3d teknolojisi bu kadar. Yanılıyor olabilirm ama maç motoru enstantaneyi bizim 3D 'de gördüğümüz gibi görmüyor büyük olasılıkla. Bu konuda özellikle Perpetua'nın yorumunu çok merak ediyorum.
    Ben de kesinlikle böyle olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Evet Meydan okumalarla vakit geçirilebilinir değişik takımlarla. Yeni şeyler var. False Nine gibi yeni pozisyonlar var. Eskiden ayar da yapsan o şekil oynamıyordu adam.

Ayrıca oyun bütünüyle çöp değil. Şikayetler genelde topa kay diyorum kaymıyor gibi şeyler. Ben bunu daha çok 3d problemi olarak görüyorum. Mesela adamlarım kaç kere topa kayarak gol çıkardı. Oyun mecburen gol gösterek o pozisyonda da golü 3D'de müdahale yapmamış gibi gösteriyor. Bana şikayetlerin %60'ı 3D gösterim kaynaklı gibi geliyor.

Ha bununla birlikte fazla sayıda direkten dönen toplar, karşı karşıya fazlaca kaçması, duran toplar, gol attıktan hemen sonra frikik golü yemek (benim basıma bu geldi) gibi şeyler yaşadım.
    Sonuç olarak bu bahsettiklerinizin hepsi bug ve düzeltilmesi gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

update bu hafta da yalan olmuş...

Paul mac motorundan sorumlu beklentiyi düsürmek icin konustu ,muhtamelen çıkıcak bu hafta

Zaten hafta sonu geldi, uzun süredir uğraşıyorlar umarım işe yarar bir şeyler ortaya koyabilirler (bu kadar uğraştıklarına göre onlarda ne kadar vasat bir oyun piyasaya çıkardıklarının farkındalar). 1 hafta daha bekleyelim ama adam gibi bir güncelleme yayınlasınlar, oynadığımız oyundan bir şeyler anlayalım.

beyler ben yöntemi buldum 2d oynuyorum göz görmeyince gönül katlanıyor

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by serwan View Post
    update bu hafta da yalan olmuş...
    Bu gidişle 2015'e yetişecek

@yakamoz0347

Ben 2D oynuyorum zaten. Bir şey değişmiyor. Ben de spikere mi dönsem derdim de öyle de oynayamam.

2, sezon ortasında var persie Beşiktaş ta kıyamet yakın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haber yok mu update'le ilgili ?

24. Default

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    2, sezon ortasında var persie Beşiktaş ta kıyamet yakın
    Kaça aldı onu yazarmısın
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Haber yok mu update'le ilgili ?
    var, her sorduğumda coming soon diyorlar twitterda, yaklaşık 3 haftadır hala bekliyoruz. 30 yaşındayım ve 99'dan beri oynarım ve heralde 50 yaşıma da gelsem bu oyunu oynayacağım. ama sanırım artık para verip almayacağım çünkü şuanki durum tamamen bir tüketici mağduriyeti ve tepkimi bu şekilde göstermek zorunda bırakılıyorum. Özel sektörde çalışan biri olarak elimdeki işi 1 gün geciktirsem bütün herkes tepeme çöker ama bakıyorum da millet rahat. Miles hergün ordayım burdayım diye twitterdan mesajlar atıyor geziyor biz de burda update bekliyoruz ki doğru düzgün oynayalım.

eski günleri, cm serilerini özlememek elde değil, yazık ediyorlar bu kült oyuna...

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by sebbulba View Post
    var, her sorduğumda coming soon diyorlar twitterda, yaklaşık 3 haftadır hala bekliyoruz. 30 yaşındayım ve 99'dan beri oynarım ve heralde 50 yaşıma da gelsem bu oyunu oynayacağım. ama sanırım artık para verip almayacağım çünkü şuanki durum tamamen bir tüketici mağduriyeti ve tepkimi bu şekilde göstermek zorunda bırakılıyorum. Özel sektörde çalışan biri olarak elimdeki işi 1 gün geciktirsem bütün herkes tepeme çöker ama bakıyorum da millet rahat. Miles hergün ordayım burdayım diye twitterdan mesajlar atıyor geziyor biz de burda update bekliyoruz ki doğru düzgün oynayalım.

eski günleri, cm serilerini özlememek elde değil, yazık ediyorlar bu kült oyuna...
    Vallahi çıksa da tam bir kariyer yapsam diye sürekli buraya bakıyorum Gerçi gelene gidene farkı bastıgım için bu patch de keyfim yerinde ama yine de patch i beklemekte yarar var diye bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yalnız ben update gelse bile fark etmem heralde. Oyunu pek oynayamıyorum. Bunun sebebi, vaktim olmaması. Bariz bir hata olmadıkça sıkıntı pek yok benim için
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

28. Default

Şu an oyunun çıkmasını bekler gibi güncellemeyi bekliyorum.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2007

Hala mı çıkmadı be

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Kaça aldı onu yazarmısın
    Para yoktu 1,5 senelik kiraladım

Sayfa 37 / 94 İlkİlk ... 2735363738394787 ... SonSon

Mesaj Yetkileri