Quote Originally Posted by martymcfly View Post
Patch beklemek çok mantıksız, hiç almadığınız takımları seçip oynayın o zamana kadar.
Evet Meydan okumalarla vakit geçirilebilinir değişik takımlarla. Yeni şeyler var. False Nine gibi yeni pozisyonlar var. Eskiden ayar da yapsan o şekil oynamıyordu adam.

Ayrıca oyun bütünüyle çöp değil. Şikayetler genelde topa kay diyorum kaymıyor gibi şeyler. Ben bunu daha çok 3d problemi olarak görüyorum. Mesela adamlarım kaç kere topa kayarak gol çıkardı. Oyun mecburen gol gösterek o pozisyonda da golü 3D'de müdahale yapmamış gibi gösteriyor. Bana şikayetlerin %60'ı 3D gösterim kaynaklı gibi geliyor.

Karşı karşıya o gol kaçar mı denilen şeyler mesela. Adamlar 3d teknolojisi bu kadar. Yanılıyor olabilirm ama maç motoru enstantaneyi bizim 3D 'de gördüğümüz gibi görmüyor büyük olasılıkla. Bu konuda özellikle Perpetua'nın yorumunu çok merak ediyorum.

Ha bununla birlikte fazla sayıda direkten dönen toplar, karşı karşıya fazlaca kaçması, duran toplar, gol attıktan hemen sonra frikik golü yemek (benim basıma bu geldi) gibi şeyler yaşadım.