1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Versiyon 14.1.4 ten beklentileriniz?

Hybrid View

Quote Originally Posted by serwan View Post
    şu saatten sonra hiçbir şey... yahu 1 ay oldu betadan bu yana.. 1 ay! düzeltilmez mi bir oyun bu kadar sürede. zahmet edip en azından çok bariz hataları düzelten bi hotfix çıkarır insan, sonra uğraşır. ben aldığım oyunu oynamak için 1 ay beklemek zorunda mıyım?
    Football Manager sersinin Mart ayına kadar beta halinde çalıştığı biraz bakılınca anlaşılan bir şey. Ocak gibi alman daha mantıklı olabilirdi ucuza.....

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Football Manager sersinin Mart ayına kadar beta halinde çalıştığı biraz bakılınca anlaşılan bir şey. Ocak gibi alman daha mantıklı olabilirdi ucuza.....
    40 liraya aldım zaten... Düşse düşse 30'a düşecekti.. Verdiğim parada değilim. 1 liraya almış olsam ne fark eder oynamadıktan sonra.
    Tam 6 tane kariyer açıp ilk devre bitmeden kapattım..

Ayrıca bu bi açıklama olamaz ki.. Mart'a kadar beta gibi çalışacaksa mart'ta çıkarsınlar oyunu. Kafalarına silah mı dayıyorlar ekim'de çıkacak diye...

Quote Originally Posted by serwan View Post
    40 liraya aldım zaten... Düşse düşse 30'a düşecekti.. Verdiğim parada değilim. 1 liraya almış olsam ne fark eder oynamadıktan sonra.
    Tam 6 tane kariyer açıp ilk devre bitmeden kapattım..

Ayrıca bu bi açıklama olamaz ki.. Mart'a kadar beta gibi çalışacaksa mart'ta çıkarsınlar oyunu. Kafalarına silah mı dayıyorlar ekim'de çıkacak diye...
    İroni yapmıştım abi. Bu yazdığım şey forumun ağır üyelerinden birinin geçen hafta yazdığı bir şeydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    İroni yapmıştım abi. Bu yazdığım şey forumun ağır üyelerinden birinin geçen hafta yazdığı bir şeydi.
    eyvallah olayı bilmediğim için anlamamışım..

Mesaj Yetkileri