-
Şunu da söyleyeyim. Bir önceki konuda da yazmıştım. SIgames bir blizzard değil. Blizzard diablo 3'ü kaç sene erteledi adam gibi çıksın diye.
Mesela call of duty her sene çıkar. Ve oyun artık üstüne hiçbir şey koymadan çıkıyor. Buna rağmen şu son çıkan ghosts bile satış rekoru kırmış. Neden? Çünkü kemikleşti artık adamların alıcıları. "Call of duty tırt" diye bir oyun çıkartsalar bile oyun milyonlar satar. Aynı şey artık ubisoft için de geçerli. Ubisoft da assassins creed serisini cod satış mantığına bağladı. Baktı seri para getiriyor, oyunu her sene çıkartır oldular.
Ama ubisoft 1 ay önce bir geri vites yaptı. Watch dogs oyununun çıkışını 5-6 ay ertelediklerini açıkladılar ki oyun ekim'de çıkıyorudu. Hatta ps4 bundle bile yapılmıştı. Ama adamlar ertelediler ve erteleme sebeplerini "oyunu biraz daha cilalayacağız" gibilerinden bir şey olarak göstermişlerdi (aslında bu bahane kimseye inandırıcı gelmese de oyunu 5-6 ay ertelemek, hem de ubisoft gibi bir firma için hiç kolay bir karar değildir).
SIgames'in yapması gereken şey "biz maç moturunu düzeltene kadar oyunu çıkartmayacağız" demek olmalı ama bunu yapmıyorlar. Neden? Çünkü oyunun kemikleşmiş bir alıcısı var. Kör topal yine bu oyunun gideri var her türlü yani. Ve Ömer abinin dediği gibi artık update konusuna çok bel bağlamış durumdalar. Bunlar da onları rahatlatan bir unsur.
Her çıkarttığım oyunu gözü kapalı alan ve bana milyonlarca dolar kazandıran bir kitlem olursa ben de o oyunu her sene çıkartmaya devam ederim. Piyasada rakibim de yok. Mis
Mesaj Yetkileri