Fark atacağımız maçı kaybedecez bu gidişle
İphone 6'dan Tapatalk
aracılığı ile gönderildi
Son dakika golü geldi yine.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Goooooooooooooollllllllllll Ahahahahahahahh
Gooooooooooooooooooooooool
Takdir-i Ilahi !
Universal'de ağır totem seziyorum![]()
Fenerbahçe'de alışkanlık oldu bence bilerek yapıyor oyuncular![]()
Antalya kesin ceza alır bu maçtan sonra 3 senedir neredeyse her Antalya maçını izlerim ilk defa bu kadar küfür duyuyorum.
Aziz Yıldırım şike yapsana diye bağıran Antalya taraftarına bol selamlarımı iletiyorum.
Antalya adam olupta yenilmeseydi millete laf atana kadar. İyi oldu bu galibiyet. Ancak nereye kadar dedirtiyor insana...
film gibi her hafta aynısını oluyor ama bu böyle devam etmez 2.yarı işler kızışınca fenerbahçe fena tökezleyecek
Diarra'nın para sayma görüntüleri varmış diyollağğ![]()
Antalya gol atacakken dönen top Fenerbahçe golü olmuş herhalde. Hırs, azim, istek kadar futbol şansı da önemli. Rüzgarı arkasına aldı resmen Fenerbahçe, bakalım nereye kadar gidecek bu durum.
Hakeme rağmen kazandık bariz hataları olmasa dahi maçın temposuna çok büyük etkisi vardı ha bire durduruyordu.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Dün Halis bugün Çağatay. Futbol şansı işte...
45+4'de Gol atan takımın taraftarı gelip birşey demiyor biz son dakikalarda gol atınca bal oluyor arkadaş hayırdır ne derdiniz var ?
hangi yazım mesajla atarsanız sevinirim ve sadece tahminde bulunuyorum çünkü 2.yarı küme düşmemeye çalışan takımlar fena halde sarılıyorlar maçlara yani kolay olmuyor bir de ersun yanal istatistiği var 2.yarıyla ilgili bunlar birleşince böyle bir sonuç çıkıyor fakat fenerbahçe ligin şu anda en iyi topunu oynuyor arada yaratıcı oyuncu eksikliği oluyor herkes fark etmiştir bunu ama dediğim gibi net bilerek oynuyorlar önceki senelerden farklı olarak
tüm takıma tebrikler.
![]()
Şike yapsana Aziz Yıldırım şike yapsana tezahuratının oldugu bütün maçları kazanıyoruz %100 facebook onaylı çalışıyor.Totemimiz bu olsun Kadıköy'de de yapılsın bu tezahurat.![]()
Ya arkadaşler he he, ikinci yarı Ersun'un takımları düşüş yaşıyor he. 90+ falan bal bunlar şike hep he anam he.
Her hafta biz 3 puan alıyoruz, siz aynı şeyleri konuşup duruyorsunuz. Biraz yaratıcı olun, farklı yorumlar yapın.