Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor kazanır

3 15.00%
  • Berabere biter

4 20.00%
  • Fenerbahçe kazanır

13 65.00%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 137 sonuç

Konu: Antalyaspor - Fenerbahçe | STSL 12. Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Firesiz devam ediyoruz, hakettiğimiz bir galibiyetti. Son dakika gollerimizi "şans" olarak adlandırmak da mantıksız. Azim, iştah ve hırsın sonucu son dakika gollerimiz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçe bu gidişle sezon sonuna kadar 90'da gol atıp yenecek anlaşılan. Oyuncular bilerek yapıyor sanırım bırakın atmayın 90'da atarız diyorlar aralarında heralde.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu 4. son dakika galibiyeti oldu. Haftaya derbiyi de alırsa F.Bahçe, şampiyonluk turunu atar artık.

Yalnız antalya kazandığı maçı verdi resmen. Şans olucak aga şans, bize her topu gol yapan diarra fb stoperi gibi oynadı bu maçta.

Ayrıca çok abartı bi şekilde top oynamadı bence fenerbahçe, antalyanın bu sezon yapıtığı işlerden biri bu topun arkasında kalmak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Futbolda mücadele etmezsen şans yanında olmaz. O yüzden geçin şu şans ayaklarını.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Yalnız antalya kazandığı maçı verdi resmen. Şans olucak aga şans, bize her topu gol yapan diarra fb stoperi gibi oynadı bu maçta.

Ayrıca çok abartı bi şekilde top oynamadı bence fenerbahçe, antalyanın bu sezon yapıtığı işlerden biri bu topun arkasında kalmak.
    Yani bugun maçı Antalya kaçırdıysa ben susup gidiyorum. 1 tane pozisyon kaçırdı diye maçımı kaçırmış oluyor ? Azıcık objektif olun ayıp oluyor artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Futbol şansı ile balı aynı şey olarak kabul etmekte iyiymiş. Diarra net golü kaçırdı yorumları üzerine yazdım ben futbol şansı diye. Şike tezahüratlarından herhalde bu gerginlik.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Son dakika golleri şans değildir. Belli bi birikim eseridir. Bunun için Alex Ferguson'un güzel analizleri var.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İki takımı da tebrik ederim, bence Fenerbahçe maçı haketti. Son dakika golleri bir maç olur iki maç olur şans dersinizde, dört maç olunca artık bu şanstan baldan çıkıyor, beceri-azim işidir bu, maçı bırakmamak demek. Tabii bu nereye kadar devam edecek Ersun Yanal'ın düşünmesi lazım. Hem izleyen taraftar ekran başında hop oturup hop kalkıyor, hemde bu alışkanlık haline gelirse yarın öbürgün iyi oynayan takımlara karşı Fenerbahçe telaşlı ve panik oynayacaktır. Bu gelen goller 10 dakikada yada 20 dakika önce gelmeli diye düşünüyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Futbol şansı ile balı aynı şey olarak kabul etmekte iyiymiş. Diarra net golü kaçırdı yorumları üzerine yazdım ben futbol şansı diye. Şike tezahüratlarından herhalde bu gerginlik.
    Kazandıgımız bu 4 maçtan şansla gelen tek gol Kasımpasa maçındaki goldür şans demek icin cünkü topun ordan burdan sekip önüne düsmesi filan gerekir.Bizim attıgımız goller rakip son dakikada ileri cıkıyor e bizde gidip kontrayla atıyoruz bunun neyi şans ? Bursa maçında ise savunmanın boş bırakmasıyla gelen bir goldü.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok kosmanin eseridir son dakika galibiyeti (Ersun Yanal faktoru)

Helal olsun

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yani bugun maçı Antalya kaçırdıysa ben susup gidiyorum. 1 tane pozisyon kaçırdı diye maçımı kaçırmış oluyor ? Azıcık objektif olun ayıp oluyor artık.
    Bu kadar gerilmeyin yahu, gayet objektif bir yazı bence. Ben orda son dk'da antalya'nın kaçırdığı gol için yazdım, atsa antalya galip büyük bir ihtimal, fakat kaçırdıktan sonra kalesinde golü görmesi gayet normal. Neden dersen sow topa vururken etrafındaki antalyalı oyunculara bakarsan anlarsın ne demek istediğimi.

Antalyanın golü kaçırması kendi beceriksizliği, fenerbahçe adına büyük şans.

Fenerbahçe'nin hemen dönüşünde golü atması beceri, antalya için ise şanssızlık.

Yani olay budur, bunun altında fanatizim aramanın bir mantığı yok bence.

Ayrıca gollerin oluşum şekline şans demiyorum ben, gayet akıl dolu bir gol oldu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Maç sonu oynamak futbolda da, basketbolda da ayrı bir meziyettir. Coachingtir. Nerede nasıl durmanın gerektiği bilgisidir. Şans ile açıklanamaz.

Haftaya eskaza Fenerbahçe Beşiktaş'ı yener, Kasımpaşa da Galatasaray'ı yenerse lig biter.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kazandıgımız bu 4 maçtan şansla gelen tek gol Kasımpasa maçındaki goldür şans demek icin cünkü topun ordan burdan sekip önüne düsmesi filan gerekir.Bizim attıgımız goller rakip son dakikada ileri cıkıyor e bizde gidip kontrayla atıyoruz bunun neyi şans ? Bursa maçında ise savunmanın boş bırakmasıyla gelen bir goldü.
    Benim kastettiğim başka, sen golü yemek üzereyken dönen topta golü buluyorsun. Pozisyonu görmedim bile, yorumlarda gördüm yüzde yüz pozisyonu kaçırdı Diarra yazılarını, şanstan kastım onun kaçırması yani. Daha uzatmayacağım, sıkıldım. Daha önce son dakika gol olan bir maçta yorumumu yapmıştım zaten, herşeyin altında art niyet aramamak lazım.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Arifeyi Gösterip Bayramı Göstermeyen Takım Fenerbahçe.

Vallaha şans mans hep 3 puanı alıyoruz. Ersun Yanal'ın taktik müdahaleleri çok garip, artık değişik şeyler düşünmesi lazım.

Hakem kritik bir karar vermemiş olsa da futbol oynanmasın diye elinden geleni yaptı.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

aklıma bu gollerden sonra direkt fergie time geliyor izlemek için tüm fergie time gollerinin linki

http://vimeo.com/67305423

Nesil
    2006

Sow'un attığı golde Emenike'ye 3 kere faul yapıldı ama kartı çıkmadı nedense, kart vermeyi unuttu herhalde hakem.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Sow'un attığı golde Emenike'ye 3 kere faul yapıldı ama kartı çıkmadı nedense, kart vermeyi unuttu herhalde hakem.
    emenikeye faul çalmadı ya buna da şükür

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    aklıma bu gollerden sonra direkt fergie time geliyor izlemek için tüm fergie time gollerinin linki

http://vimeo.com/67305423
    Haha Schmeichel akar
    Fenerbahçe'yede tebrikler.Artık uzmanlaştılar bu işte.Sevmişimdir her zaman son dakka gollerini

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Benim kastettiğim başka, sen golü yemek üzereyken dönen topta golü buluyorsun. Pozisyonu görmedim bile, yorumlarda gördüm yüzde yüz pozisyonu kaçırdı Diarra yazılarını, şanstan kastım onun kaçırması yani. Daha uzatmayacağım, sıkıldım. Daha önce son dakika gol olan bir maçta yorumumu yapmıştım zaten, herşeyin altında art niyet aramamak lazım.
    Bence siz art niyet arıyorsunuz ben sadece şans olmadıgını söylüyorum ve neden olmadıgını söylüyorum siz bunu sert bir cevap olarak algılıyorsanız bilemem.

Bu arada maçın istatistikleri

Last edited by attirson : 24.Kasım.2013 at 23:39

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Baroni'nin asisti es geçmeyelim:

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Baroni'nin asisti es geçmeyelim:

Geçermiyiz hiç

Bu arada golun tekrarını izledimde golde Baroni gogus kontrol yapıp vursa pozisyon gelismeyecekken gidip kafayla rakibin önüne atmıs topu.
    Adamın 1 tane iyi hareketi olmadıgı gibi zararı oluyor.Nasıl oynatılıyor bu adam akıl erdiremiyorum hadi antrenman diyicem antrenmanlarda Messi gibi oynasa bile adam maçta oynayamıyor antrenmanda iyi diye oynayacakmı yani maçlarda kötü oynasada.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Bence siz art niyet arıyorsunuz ben sadece şans olmadıgını söylüyorum ve neden olmadıgını söylüyorum siz bunu sert bir cevap olarak algılıyorsanız bilemem.

Bu arada maçın istatistikleri

Alın size kanıt şans değil işte.. açık ve belli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yalnız şuan fbtvde webo selçukla manyak dalga geçiyor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yalnız şuan fbtvde webo selçukla manyak dalga geçiyor
    Selçuk'u da tebrik etmek gerek müthiş şut çıkardı.

http://www.youtube.com/watch?v=GsEQuURF6og

http://s14.directupload.net/images/131124/y83fcpnb.swf

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Ya arkadaşler he he, ikinci yarı Ersun'un takımları düşüş yaşıyor he. 90+ falan bal bunlar şike hep he anam he.

Her hafta biz 3 puan alıyoruz, siz aynı şeyleri konuşup duruyorsunuz. Biraz yaratıcı olun, farklı yorumlar yapın.
    Artık ikinci yarı düşüş bile yaşasak biz bu farkı açtıktan sonra zaten şampiyonluğu alır götürürüz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Altına biri yorum yazmış, "kamil koçla ankara'ya gidiyoruz top yanımızdan geçti"

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Selçuk Şahin: "Bazen şansızlık oluyor, 40
    metreden gol atmışlığım var. Bilen bilir..."

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Altına biri yorum yazmış, "kamil koçla ankara'ya gidiyoruz top yanımızdan geçti"

Ahahahh bu saatte karnıma ağrılar girdi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ne güzel F.Bahçe'liler mest oluyor. Aynı durum G.Saray'da olsaydı bu yorumları yapan arkadaşların aynısı o topicde olurdu galiba.

Her neyse tebrik etmek gerekir kazanan takımı.

Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim F.Bahçe'nin her oynadığı maçta rakip taraftarin "Şike yapsana şike yapsana Aziz Yıldırım şike yapsana" tezahüratı can sıkıcı...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri