Firesiz devam ediyoruz, hakettiğimiz bir galibiyetti. Son dakika gollerimizi "şans" olarak adlandırmak da mantıksız. Azim, iştah ve hırsın sonucu son dakika gollerimiz.
Firesiz devam ediyoruz, hakettiğimiz bir galibiyetti. Son dakika gollerimizi "şans" olarak adlandırmak da mantıksız. Azim, iştah ve hırsın sonucu son dakika gollerimiz.
Fenerbahçe bu gidişle sezon sonuna kadar 90'da gol atıp yenecek anlaşılan.Oyuncular bilerek yapıyor sanırım bırakın atmayın 90'da atarız diyorlar aralarında heralde.
![]()
Bu 4. son dakika galibiyeti oldu. Haftaya derbiyi de alırsa F.Bahçe, şampiyonluk turunu atar artık.
Yalnız antalya kazandığı maçı verdi resmen. Şans olucak aga şans, bize her topu gol yapan diarra fb stoperi gibi oynadı bu maçta.
Ayrıca çok abartı bi şekilde top oynamadı bence fenerbahçe, antalyanın bu sezon yapıtığı işlerden biri bu topun arkasında kalmak.
Futbolda mücadele etmezsen şans yanında olmaz. O yüzden geçin şu şans ayaklarını.
Futbol şansı ile balı aynı şey olarak kabul etmekte iyiymiş. Diarra net golü kaçırdı yorumları üzerine yazdım ben futbol şansı diye. Şike tezahüratlarından herhalde bu gerginlik.
Son dakika golleri şans değildir. Belli bi birikim eseridir. Bunun için Alex Ferguson'un güzel analizleri var.
İki takımı da tebrik ederim, bence Fenerbahçe maçı haketti. Son dakika golleri bir maç olur iki maç olur şans dersinizde, dört maç olunca artık bu şanstan baldan çıkıyor, beceri-azim işidir bu, maçı bırakmamak demek. Tabii bu nereye kadar devam edecek Ersun Yanal'ın düşünmesi lazım. Hem izleyen taraftar ekran başında hop oturup hop kalkıyor, hemde bu alışkanlık haline gelirse yarın öbürgün iyi oynayan takımlara karşı Fenerbahçe telaşlı ve panik oynayacaktır. Bu gelen goller 10 dakikada yada 20 dakika önce gelmeli diye düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kazandıgımız bu 4 maçtan şansla gelen tek gol Kasımpasa maçındaki goldür şans demek icin cünkü topun ordan burdan sekip önüne düsmesi filan gerekir.Bizim attıgımız goller rakip son dakikada ileri cıkıyor e bizde gidip kontrayla atıyoruz bunun neyi şans ? Bursa maçında ise savunmanın boş bırakmasıyla gelen bir goldü.
Cok kosmanin eseridir son dakika galibiyeti (Ersun Yanal faktoru)
Helal olsun
Bu kadar gerilmeyin yahu, gayet objektif bir yazı bence. Ben orda son dk'da antalya'nın kaçırdığı gol için yazdım, atsa antalya galip büyük bir ihtimal, fakat kaçırdıktan sonra kalesinde golü görmesi gayet normal. Neden dersen sow topa vururken etrafındaki antalyalı oyunculara bakarsan anlarsın ne demek istediğimi.
Antalyanın golü kaçırması kendi beceriksizliği, fenerbahçe adına büyük şans.
Fenerbahçe'nin hemen dönüşünde golü atması beceri, antalya için ise şanssızlık.
Yani olay budur, bunun altında fanatizim aramanın bir mantığı yok bence.
Ayrıca gollerin oluşum şekline şans demiyorum ben, gayet akıl dolu bir gol oldu.
Maç sonu oynamak futbolda da, basketbolda da ayrı bir meziyettir. Coachingtir. Nerede nasıl durmanın gerektiği bilgisidir. Şans ile açıklanamaz.
Haftaya eskaza Fenerbahçe Beşiktaş'ı yener, Kasımpaşa da Galatasaray'ı yenerse lig biter.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Benim kastettiğim başka, sen golü yemek üzereyken dönen topta golü buluyorsun. Pozisyonu görmedim bile, yorumlarda gördüm yüzde yüz pozisyonu kaçırdı Diarra yazılarını, şanstan kastım onun kaçırması yani. Daha uzatmayacağım, sıkıldım. Daha önce son dakika gol olan bir maçta yorumumu yapmıştım zaten, herşeyin altında art niyet aramamak lazım.
Arifeyi Gösterip Bayramı Göstermeyen Takım Fenerbahçe.
Vallaha şans mans hep 3 puanı alıyoruz. Ersun Yanal'ın taktik müdahaleleri çok garip, artık değişik şeyler düşünmesi lazım.
Hakem kritik bir karar vermemiş olsa da futbol oynanmasın diye elinden geleni yaptı.
aklıma bu gollerden sonra direkt fergie time geliyor izlemek için tüm fergie time gollerinin linki
http://vimeo.com/67305423
Sow'un attığı golde Emenike'ye 3 kere faul yapıldı ama kartı çıkmadı nedense, kart vermeyi unuttu herhalde hakem.
Baroni'nin asisti es geçmeyelim:
![]()
Geçermiyiz hiç
Adamın 1 tane iyi hareketi olmadıgı gibi zararı oluyor.Nasıl oynatılıyor bu adam akıl erdiremiyorum hadi antrenman diyicem antrenmanlarda Messi gibi oynasa bile adam maçta oynayamıyor antrenmanda iyi diye oynayacakmı yani maçlarda kötü oynasada.
Selçuk'u da tebrik etmek gerek müthiş şut çıkardı.
http://www.youtube.com/watch?v=GsEQuURF6og
http://s14.directupload.net/images/131124/y83fcpnb.swf
Selçuk Şahin: "Bazen şansızlık oluyor, 40
metreden gol atmışlığım var. Bilen bilir..."
Ne güzel F.Bahçe'liler mest oluyor. Aynı durum G.Saray'da olsaydı bu yorumları yapan arkadaşların aynısı o topicde olurdu galiba.
Her neyse tebrik etmek gerekir kazanan takımı.
Yalnız şunu söylemeden geçemeyeceğim F.Bahçe'nin her oynadığı maçta rakip taraftarin "Şike yapsana şike yapsana Aziz Yıldırım şike yapsana" tezahüratı can sıkıcı...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"