Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor kazanır

3 15.00%
  • Berabere biter

4 20.00%
  • Fenerbahçe kazanır

13 65.00%
1 ile 30 arası toplam 137 sonuç

Konu: Antalyaspor - Fenerbahçe | STSL 12. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Yalnız antalya kazandığı maçı verdi resmen. Şans olucak aga şans, bize her topu gol yapan diarra fb stoperi gibi oynadı bu maçta.

Ayrıca çok abartı bi şekilde top oynamadı bence fenerbahçe, antalyanın bu sezon yapıtığı işlerden biri bu topun arkasında kalmak.
    Yani bugun maçı Antalya kaçırdıysa ben susup gidiyorum. 1 tane pozisyon kaçırdı diye maçımı kaçırmış oluyor ? Azıcık objektif olun ayıp oluyor artık.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yani bugun maçı Antalya kaçırdıysa ben susup gidiyorum. 1 tane pozisyon kaçırdı diye maçımı kaçırmış oluyor ? Azıcık objektif olun ayıp oluyor artık.
    Bu kadar gerilmeyin yahu, gayet objektif bir yazı bence. Ben orda son dk'da antalya'nın kaçırdığı gol için yazdım, atsa antalya galip büyük bir ihtimal, fakat kaçırdıktan sonra kalesinde golü görmesi gayet normal. Neden dersen sow topa vururken etrafındaki antalyalı oyunculara bakarsan anlarsın ne demek istediğimi.

Antalyanın golü kaçırması kendi beceriksizliği, fenerbahçe adına büyük şans.

Fenerbahçe'nin hemen dönüşünde golü atması beceri, antalya için ise şanssızlık.

Yani olay budur, bunun altında fanatizim aramanın bir mantığı yok bence.

Ayrıca gollerin oluşum şekline şans demiyorum ben, gayet akıl dolu bir gol oldu.

Mesaj Yetkileri