kazanmadıkları müşteriyi nasıl kaybediyorlar kiellerindeki müşteriler yetiyordur belki. ekstraya ihtiyaçları yoktur. ben bu şekilde "kazanamadıkları" müşteriyi hiç umursadıklarını sanmıyorum. mevcudu ellerinde tutmaları yeter onlara..
kaldı ki bunu bir kayıp olarak nitelendirsek dahi o müşterinin verdiği para gidiyor. ben SI açısından bakmıyorum olaya. umrumda değil açıkçası.. ama müşterinin verdiği her kuruş boşa gidiyor. bu 1 kişi dahi olsa böyle. ve firma o 1 kişi için dahi olsa bu oyun şu tarihe kadar beta olarak devam edecektir diye yazmak zorunda...
ben geçen sene miles jacobson'a bu oyunu internet bağlantısı olmadan oynamanın bir yolu yok mudur, oyunu satın aldım ama her tarafta internete bağlanamadığım için oynayamıyorum. korsanla mücadele için bizi de zor durumda bırakıyorsunuz şeklinde bi tweet atmıştım. gelen cevap " oyunun kutusunda kocaman internet bağlantısı gerektirir ibaresi var" şeklindeydi... onu yazıp müşterisine o şekilde cevap vermeyi bilenler en azından bu dediğimi de yazabilirler.. en azından bu oyunun hali ne böyle dediğimizde "oyunun üstünde şu tarihe kadar betadır yazıyor kör müsünüz" şeklinde bi cevap verebilirler.. onlar da rahatlar böylece. çünkü eminim ki kendilerine tepki gösteren herkesi bi kaşık suda boğmak istiyorlar.. bu durum, en üstteki miles jacobson'dan tutun da en alttaki forum moderatörlerine kadar her SI çalışanının verdiği tepkilerden çok net belli oluyor.