1 ile 30 arası toplam 227 sonuç

Konu: Meşale'yi yeniden yakmak | C.Güner/A.C Milan

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Maçlar çok iyi dostum. Orta sahamda Pirlo ve Kaka ikilisi olsaydı neler olurdu neler
    Kaka ve Pirlo'dan daha çok ekstra katkı sağladığım isimler önemli. Örneğin : Poli, harika bir istikrar yakaladı ve gollerini sıralıyor. 3.5 MN €'ya Milan'a gelen adamın şuan ki değer 22.5 MN € oldu.

Sezon başında Juventus 10 MN € verdi ve ben satmadım. Çok da mutluyum satmadığım için. Kaka ve Pirlo zaten usta ayaklarımız tek sorunları kondisyon.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Kaka ve Pirlo'dan daha çok ekstra katkı sağladığım isimler önemli. Örneğin : Poli, harika bir istikrar yakaladı ve gollerini sıralıyor. 3.5 MN €'ya Milan'a gelen adamın şuan ki değer 22.5 MN € oldu.

Sezon başında Juventus 10 MN € verdi ve ben satmadım. Çok da mutluyum satmadığım için. Kaka ve Pirlo zaten usta ayaklarımız tek sorunları kondisyon.
    Eğer 3lü orta saha ise büyük ihtimal 2 orta saha 1 tane oos oynuyorsun. Zaten Poli'de Pirlo tarzı klas bi oyuncu olduğu için Pirlo ile iyi bi uyum yakalıyorlar.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

• Serie A | Sassuolo [10.Hafta]
    İstatistikler ortada ezici bir üstünlük kurduk ve bulduklarımızı gole çevirip farklı kazandık. 10'da 10 ile ilerliyor takım ve geçen sezona göre daha iyi bir başlangıç yaptık lige.

Geçen sezona kıyasla daha güven veren bir takım var zaten ortada.

• Transfer Hakkında
    Herrmann geçen sezon sağ kanat oyuncumuz olarak oynuyordu ve istediğim skor katkısını bir türlü alamıyordum kendisinden.

Örnerk vermek gerekirse 40 maçta 16 kez skora etki edebilmişti kendisi yerine gelen Ben Arfa henüz 14 maçta 14 kez skora etki etmeyi başardı.

Herrmann bize iyi yarar sağladı bunu inkâr etmek haksızlık olur ama bir türlü istediğim düzeyde değildi. Ben Arfa tam istediğim ve beklediğim katkıyı aldığım oyuncu.

Herrmann'ı 8.5 MN €'ya almıştık ve 10 MN €'ya Juventus'a satmıştık. Zarar etmeden ufak bir kâr ile satmak iyi olmuştu.

Şimdilik bu kadar akşam tekrar ilerleyeceğim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri