Kardeşim aynen bende Golden düşünüyorum ama kafamda bazı soru isaretleri var.
Misal isirir mi ne yapar bu kopekler. Hayatimda kopege dokunmadim ama hanim cok istiyor![]()
Kardeşim aynen bende Golden düşünüyorum ama kafamda bazı soru isaretleri var.
Misal isirir mi ne yapar bu kopekler. Hayatimda kopege dokunmadim ama hanim cok istiyor![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Golden tamamen eğitim köpeğidir Muro , Eğitim almasa bile en hırçını hırlamaz havlamaz kolayına.
Hele ki eğitim verirsen istediğini yaptır.Kız arkadaşımın köpeği kız arkadaşıma gittiğim zaman falan benim terliklerimi getiriyordu.
Golden ile oyun oynayabilirsin rahatlıkla.Sarılır yalar yutar.Resim de de görüldüğü gibi ufak bir saldırıya uğramıştı o resim çekilmeden önce beni gördükten sonra atladı üstüme yaladı sarıldı bırakmadı beni.Sahiplerine inanılmaz bağlılar yani.Eğitim aldıktan sonra tuvalet vs gibi konularda asla sıkıntı yaşatmaz.
Evde bakacaksan eğer yenge tüyleriyle biraz uğraşır belirli dönemlerde.Ama dışarda bahçe tarzı bir durum varsa hiç sıkıntı olmaz..Ama benim sana tavsiyem ev de bak keyfinden tadı yenmezBelirli saatlerde çiş ve kaka için dışarı çıkarman gerekecek sadece o kadar.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Abi al bir kedi ne yapacaksın köpeği
Bir kadının köpek istemeside ilginç.Eğitimini çabuk vermezsen küçükken zor iş o köpeğin pisliğiyle uğraşmak.
Kedi öyle mi?Kumu iki eşele hemen anlıyor ne demek istediğini.Temizliğini zaten kendi yapıyor.Tüylü bir ırk alırsan sıklıkla taraman lazım o kadar![]()