1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Köpek Besleyenler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kardeşim aynen bende Golden düşünüyorum ama kafamda bazı soru isaretleri var.

Misal isirir mi ne yapar bu kopekler. Hayatimda kopege dokunmadim ama hanim cok istiyor

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Misal isirir mi ne yapar bu kopekler. Hayatimda kopege dokunmadim ama hanim cok istiyor
    Abi benim köpek çok ısırgan bir ırk değil ama eskiden Pitbull bile bakmışlığım var.

Bunlar tamamen boşa korkular. Hayvana eziyet etmediğin sürece o da sana hiç bir hırçınlık yapmaz. Hatta o tarz hayvanlar bence daha sadık olabiliyorlar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Golden tamamen eğitim köpeğidir Muro , Eğitim almasa bile en hırçını hırlamaz havlamaz kolayına.

Hele ki eğitim verirsen istediğini yaptır.Kız arkadaşımın köpeği kız arkadaşıma gittiğim zaman falan benim terliklerimi getiriyordu.

Golden ile oyun oynayabilirsin rahatlıkla.Sarılır yalar yutar.Resim de de görüldüğü gibi ufak bir saldırıya uğramıştı o resim çekilmeden önce beni gördükten sonra atladı üstüme yaladı sarıldı bırakmadı beni.Sahiplerine inanılmaz bağlılar yani.Eğitim aldıktan sonra tuvalet vs gibi konularda asla sıkıntı yaşatmaz.

Evde bakacaksan eğer yenge tüyleriyle biraz uğraşır belirli dönemlerde.Ama dışarda bahçe tarzı bir durum varsa hiç sıkıntı olmaz..Ama benim sana tavsiyem ev de bak keyfinden tadı yenmez Belirli saatlerde çiş ve kaka için dışarı çıkarman gerekecek sadece o kadar.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi al bir kedi ne yapacaksın köpeği
    Bir kadının köpek istemeside ilginç.Eğitimini çabuk vermezsen küçükken zor iş o köpeğin pisliğiyle uğraşmak.
    Kedi öyle mi?Kumu iki eşele hemen anlıyor ne demek istediğini.Temizliğini zaten kendi yapıyor.Tüylü bir ırk alırsan sıklıkla taraman lazım o kadar

Mesaj Yetkileri