1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Köpek Besleyenler

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nerden bulabiliriz ben yavru istiyorum açıkçası büyüğü direk korkutabilir beni. Kiz arkadasin nereden almis yada

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Nerden bulabiliriz ben yavru istiyorum açıkçası büyüğü direk korkutabilir beni. Kiz arkadasin nereden almis yada
    Kız arkadaşımın köpek şimdi 8 yaşında Valla onu iyi araştırman lazım saf golden alman lazım.Benimki bana hediye gelmişti , O konu hakkında pek bilgim yok ama iyice araştırmak lazım.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Hayvanlar ile ilgili forumlarda ücretsiz olarak gerek yavru, gerek yetişkin köpek sahiplendirmek isteyen bir çok kişi mevcut. Tek şart hayvanı hevesini aldıktan sonra sokağa atmamak, düzgün muamele yapmak ve her şeyden önemlisi ilgi ve sevgi göstermen.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Dünyanın en güzel köpek cinslerinden olan Kangal ile çoban kırma bi köpeğim vardı. İnsanlıktan nasibini almamış biri vurdu bi gün köpeğimizi, hayvancağız gık demeden 3 gün yaşadı öldü.

Tavsiye ederim, fakat bahçe lazım bu hayvana.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bunların üretici çiftlikleri var abi.Oralarda bulabilrsin.Ama yüksek bi ücret isterler.Hayvan barınaklarına bir gidip bakın.Oralarda çeşit çeşit boy boy vardır.Orda istediğiniz gibi bir köpek bulup sahiplenebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Bunların üretici çiftlikleri var abi.Oralarda bulabilrsin.Ama yüksek bi ücret isterler.Hayvan barınaklarına bir gidip bakın.Oralarda çeşit çeşit boy boy vardır.Orda istediğiniz gibi bir köpek bulup sahiplenebilirsiniz.
    Bu hayvanlarda genelde hastalık olabiliyor yalnız bunu da söyleyeyim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri