Sayfa 39 / 94 İlkİlk ... 2937383940414989 ... SonSon
1,141 ile 1,170 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

arkadaşalr yeni güncellemelerin tam türkçesini yazabilecek birileri var mı ?

2. Default

Ohh bee geldi sonunda.

Şu maç motoru değişiklikleri kayıtlı oyunda geçerli oluyor değil mi ?
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

arkadaşlar oyuna girince 14.0.0 yazıyor sürüm bölümünnde sağ allta 14.1.4 yazıyor ama sürüm kısmnda yeni oyun açarken 14.0.0 yazıyor yardımcı olurmusunz ?

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hadi gözümüz aydın..

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    arkadaşlar oyuna girince 14.0.0 yazıyor sürüm bölümünnde sağ allta 14.1.4 yazıyor ama sürüm kısmnda yeni oyun açarken 14.0.0 yazıyor yardımcı olurmusunz ?
    O veritabanı sürümü. Veritabanında herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
    O veritabanı sürümü. Veritabanında herhangi bir değişiklik yapılmadı.
    teşekkür ederim yani oyunum güncel şu an dimi sıkıntı yok.veri tabanı dediğin ne oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Ohh bee geldi sonunda.

Şu maç motoru değişiklikleri kayıtlı oyunda geçerli oluyor değil mi ?
    Evet,geçerli oluyor.

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    teşekkür ederim yani oyunum güncel şu an dimi sıkıntı yok.veri tabanı dediğin ne oluyor
    Evet,sıkıntı yok.Veri tabanı,oyunda yer alan kişilerin (oyuncu,menajer,koç vs.) turnuvaların,kulüplerin vs. bilgi ve özelliklerini içeren kısım.Mesela şubat ayında yayınlanan devre arası transferlerin aktarıldığı güncelleme,veri tabanında değişiklikler içerir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Direkten dönen toplar, kanat ve beklerin aptalca hareketleri, duran toplar ve kısa düşen kısa paslar düzelmiş mi?

herşey düzelmiş süper olmuşş bu güncelleme artık gerçek fm keyfi başlasın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hemen deniyelim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Düzeltmelerin yarısı kalecilerle alakalı .

Bakalım bu kadar şeyi düzeltirken neleri bozdular.
    bakalım fenerbahcede volkan nasıl? kayıtlı oyunumda her topu iceri alıyordu kalecilerle ilgili düzenlemeler gercekten sevindim

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

5 maç yaptım,gözüme çarpanlar ;

kanatların açtıgı her orta gitmiyor bekler engelliyor ve saçma sapan hareketler yapmıyor kanatlar,penaltılar yine aynı hatta daha fazla olmuş,direkten dönen toplar tamamen azalmış 5 maçta bir top direkten döndü oda rakip takımın normal bir ataktı,top kayıpları çoğalmış her takım barcelona gibi pas yapmıyor,kontraya çıkarken saçma sapan paslar atılmıyor hızlı bir şekilde çıkılıyor,kalecilerin yaptıgı saçmalıklar düzeltilmiş,yüksek toplarda kafa vuruşundan gol atma oranı azaltılmış nerdeyse her maç kafa golü atan adamım gol orucuna girdi,maçlarda inanılmaz derecede şutlar olmuyor takım kalitesine göre bu değişiyor, 20 şut atıp maçı yenilmek veya 1-0 kazanmak gibi saçmalıklar giderilmiş. Kırmızı kartlar çoğalmış gibi geldi sanki. Oynanan diğer maçlarda 5-4 6-5 7-2 4-3 gibi skorlar artık yok gerçekçi skorlar gördüm.

bunlar şimdilik gördüklerim.
    malatyAdana!

Gözüme İlginç Bir Detay Takıldı İtalya Alt Liglerine Bir Kademe Daha Eklenmiş Serie D Ligi Farklı Bir Heyecan Yaşamak İsteyenlere Cazip Gelebilir

İngiltere, İsveç ve İtalya Oyunda Şuan Alt Ligleri Fazla Olan Ligler

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

buraya toplanmışız

Benim daha ilk maçımda kaleci topla ceza sahası dışına çıktı

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Defansın arkasına sarkmalar artmış. Yapay zeka sık kullanıyor. Derin defans oynayanlar için iyi haber olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Defans oyuncuları hepten sapıttı bende.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hemen denedim bir hazırlık macı yaptım sımdı ıse normal karıyer yapıcam fenerbahce ıle.önce sunu dıyım yapay zeka muthis gereksiz sutlar yok maclar basbasa gecıyor sut fazla yok fakat tek sevmedıgım kanattan atılıyor bızım attıgımız goller onun dısında rakıp kanattan atak yapmasını da gıdermısler

İlk maçta kalecim kale vurusundan gol attı
    Umarım sadece denk gelmiş bişeydir

Öncelikle belirteyim, artık bekler kanatlara çok daha fazla müdahale ediyorlar. Dolayısıyla eskiden kanatları yardır yardır kullanan oyuncular şimdi koşamıyorlar fazlaca.

Sanki hiç güncelleme gelmemiş gibi oynuyorum şu an.2 maçta toplam 2 tane korner golü,5 tane direkten dönen top ve 1 kez kalecinin topla ceza sahası dışına çıkmasına şahit oldum.Yeni save açsam yeni versiyona geçer miyim ki

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Kanat oyuncularının topu alıp slalomla ceza alanına rahat rahat girmeleri azalmış.
    savunma müdahaleleri artmış.
    kanat ortalarının ve savunma arkasına atılan topların önemi artmış.
    özellikle arkaya atılan toplara çok dikkat etmek lazım.

korner olayı ise bende aynen devam ediyor sadece eskidenö ön direk bugı vardı şimdi arka tarafta melo her gelen topa vuruyor atamasa bile birileri tamamlayıp atabiliyor.

23. Default

Quote Originally Posted by mortalknight View Post
    İlk maçta kalecim kale vurusundan gol attı
    Umarım sadece denk gelmiş bişeydir
    Video linki atsana. Rakip kalecinin nasıl reaksiyon gösterdiğini merak ettim o kadar uzaktan gelen topa karşı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu seferde rakip ortadan savunma arkasına top atarsa kesin pozisyon oluyor. Özellikle Balanta'yı perişan ettiler. Maçları kaybetmiyorum ama savunmanın arkası otoban oldu.

Diğer durum ise ceza sahası çevresinden kullanılan frikiklerde top hep direkten dönüyor ve 5 oyuncu birden topa hamle yapıyor, bu sırada kaleci yerde oluyor ve savunma kesinlikle topa müdahale etmiyor. Bunun sonunda %50-50 ya gol oluyor ya da ofsayt. Bu şekilde 5 maçta 2 gol attım.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

beyler kayıtlı oyunlarda etki ettiğine eminmisiniz? bende maçlar hala bol gollu ve direkli geçiyor.

sorun yaşayan arkadaşlar birde yeni kariyer açıp denesin.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Yeni guncellemeyle ilk mac;

2 benden, 3 rakipten toplam 5 direkten donen top, rakibin 5m gerisinden kosmaya baslamis olan adamin attigi, ofsayt diye verilmeyen 1 tane gol, kalecimin ceza sahasi disina "topsuz" (!) depari ve her iki kanat defans oyuncumun da "stay on feet" direktifine ragmen cifter sariyla oyundan atilmasi...

Napiyosunuz lan, manyak misiniz?

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

malatyAdana!

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

@Papi44 sonunda alt biten maçlar.

Edit : Kırmızılar çokmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İlk defa oyunu bugün oynuyorum ve hoşuma gitti. Atakların gelişimi, beklerin ters kademeleri ve özellikle verdiğim komutun işlediğini görmek güzel.Merak edenler için söyleyeyim. Maçlar mücadelesi bol ve aşırı gollü geçmiyor. Direk abartısı yok. Fakat kendi kalene gol atma işi oldukça fazla geldi bana.

Dipnot: İlk 3 hazırlık maçı izlenimlerim.
    TariboWest

Sayfa 39 / 94 İlkİlk ... 2937383940414989 ... SonSon

Mesaj Yetkileri