1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Yeni guncellemeyle ilk mac;

2 benden, 3 rakipten toplam 5 direkten donen top, rakibin 5m gerisinden kosmaya baslamis olan adamin attigi, ofsayt diye verilmeyen 1 tane gol, kalecimin ceza sahasi disina "topsuz" (!) depari ve her iki kanat defans oyuncumun da "stay on feet" direktifine ragmen cifter sariyla oyundan atilmasi...

Napiyosunuz lan, manyak misiniz?
    Allah Allah Bu kadar kişi genelde olumlu ,zlenimler edinirken sen nasıl bu kadar sorun yaşadın kardeş. SS falan atsana merak ettim

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Allah Allah Bu kadar kişi genelde olumlu ,zlenimler edinirken sen nasıl bu kadar sorun yaşadın kardeş. SS falan atsana merak ettim
    Ben ilk macta deneyimlediklerimi yazdim, yoksa isi duzeltme adina mudahale yaptiklari asikar. Defans cok daha agresif, oyuncularimi bice bice bir hal oldular mesela

Ikinci macta da 3 direkten donen top, bir de lehime verilen sacma bir penalti var.

Sanirim sorun "artik" oyunda degil de Italyan hakemlerde

3. Default

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Ben ilk macta deneyimlediklerimi yazdim, yoksa isi duzeltme adina mudahale yaptiklari asikar. Defans cok daha agresif, oyuncularimi bice bice bir hal oldular mesela

Ikinci macta da 3 direkten donen top, bir de lehime verilen sacma bir penalti var.

Sanirim sorun "artik" oyunda degil de Italyan hakemlerde
    Vallaha yamayı o kadar çok bekledim ki gene bi sürü hata var denince baya üzülmüştüm

Mesaj Yetkileri