Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid kazanır

22 66.67%
  • Berabere biter

1 3.03%
  • Galatasaray kazanır

10 30.30%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 178 sonuç

Konu: Real Madrid - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi - B Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Zan neden ikinci yarı adam marke etmeye çalışıyor biri bana bunu açıklasın ?!?!? İlk yarı alan savunması yapan adam ikinci yarı neden gereksiz bir adam savunması peşinde. Değişiklikler tam beklediğim gibi oldu. Hadi bakalım.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Biz bitmişiz, vay bizim halimize.. Geçen seneden eksik nedir anlamıyorum? Mancini devre arası ne yaptı bunlara da böyle kötüye gittik iyice..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Eray'a yüklenmemek lazım.

Bunca senedir hiç oynamayan bir kaleci , bir anda böylesine büyük hedefleri olan bir takımda 11 oynamaya başlıyor.Hele ki böyle bir deplasmanda yüklenmek hata olur.

Türk futbolunda ki gerilik de bu zaten genç oyuncuya yüklen vur söv döv.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Eray'a yüklenmemek lazım.

Bunca senedir hiç oynamayan bir kaleci , bir anda böylesine büyük hedefleri olan bir takımda 11 oynamaya başlıyor.Hele ki böyle bir deplasmanda yüklenmek hata olur.

Türk futbolunda ki gerilik de bu zaten genç oyuncuya yüklen vur söv döv.
    Adam zaten iyi bir kaleci değil ki. Sorun bu. Altyapıdan çıktı diye cok abartılıyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Casillas müthiş çıkardı Drogba'nın kafa vuruşunu.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Adam zaten iyi bir kaleci değil ki. Sorun bu. Altyapıdan çıktı diye cok abartılıyor.
    Şöylesine bir maçta Eray'a yüklenmek hata sadece.

İyi bir kaleci veya değil onun kararını veremeyiz özellikle de bir kaleci için.

Ama şu varki o atmosfere o yaşta o tecrübesizlikde çıkıp oynayan bir kaleciyi eleştiren haksızlık eder.

Olmusuz gommeyi unutmuslar

Nesil
    2007

Muslera, Semih, Senijder yok. En son ne zaman oynadıklarını bile hatırlamadığım Amrabat ve Bruma sahada. Gerçekten puan çıkarabileceğimize inanan oldu mu Bizim Kopenhag'ı yenmemiz lazımdı bu maçta puan almak zaten mucizeydi.

İnşallah kalan dakikalarda 2 gol atıp gerçekleştiririz mucizeyi ama çok zor maalesef. O kötü oynadı bu kötü oynadıya girmeyeceğim. Kötü oynuyoruz zaten genel olarak isim isim suçlamak gereksiz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

riera,amrabat,dany,eraya teşekkürler diler gelecek kariyerlerinde başarılar dileriz açıklaması gelmeli artık

Şöylesine bir maçta Eray'a yüklenmek hata sadece.

İyi bir kaleci veya değil onun kararını veremeyiz özellikle de bir kaleci için.

Ama şu varki o atmosfere o yaşta o tecrübesizlikde çıkıp oynayan bir kaleciyi eleştiren haksızlık eder.
    İyi bir kaleci değil, ilk golde yer tutuşu çok amatörceydi. Topun gelişi ve gol olduğu nokta kör nokta değildi. Çok çok rahat çıkarabilirdi, bunun hiç bir şey ile izahı olmaz.

Vay be real terlemiyor bile bir de 10kisi adamlar bam 3lusu zamaninda bile mücadele daha ust duzeydi. Dunya umurlarinda degil gibi oynuolar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    İyi bir kaleci değil, ilk golde yer tutuşu çok amatörceydi. Topun gelişi ve gol olduğu nokta kör nokta değildi. Çok çok rahat çıkarabilirdi, bunun hiç bir şey ile izahı olmaz.
    roberto mancini bunu bilmiyor galiba

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Farkında değilsiniz belki ama ben detaya girmiyorum.

Sadece geniş açıdan bakmanız gerektiğini öneriyorum.Tabi bunu kabul edip etmemek sizin elinizde.

Neyse sağlık olsun yapabilecek birşey yok.İllaki bir günah keçisi çıkarmak gerekiyor tabi ama bu Eray olmamalı.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Juventus 5 gol atmış 4 tanesi penaltıdan

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

eray iyidir iyi. ama abartılıyor.simdi bir eray dıye her mac genclere önem verelim diyoruz ama olmuyor işte olmayınca milli takıma al dicekler yakında eray'ı

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Isco 4-1......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dalga geçerek gol attılar resmen.. Beşiktaş'ın 4. kalecisi Galatasaray'ın 2. kalecisini bile 5e katlar durumdaysa sıkıntı vardır usta. 4.gol de hakeme ne yapıyor Eray ? Sen kurtarmaya baksana hakemle ilgileneceğine. Çok amatör yahu.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tüm takım harika ya bir Eray'ı düzeltmesi kaldı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

4 oldu büyük revizyon şart. yol yakınken takıma zarar veren her kimse gitmeli.

Bu da eray dimi arkadaslar. ben boyle ruhsuz futbol bu takimda hic gormedim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu macı ızleyenler hıc bıse bılmıyor mancını ne yapsın ....

Farkında değilsiniz belki ama ben detaya girmiyorum.

Sadece geniş açıdan bakmanız gerektiğini öneriyorum.Tabi bunu kabul edip etmemek sizin elinizde.

Neyse sağlık olsun yapabilecek birşey yok.İllaki bir günah keçisi çıkarmak gerekiyor tabi ama bu Eray olmamalı.
    Ben günah keçisi çıkarmıyorum, takım olarak berbat zaten galatasaray. Eray'ın yeteneği hakkında ve yediği gol ile ilgili yorumda bulundum. Geniş açıdan bakarsak hemen harcamamak gerek doğru fakat eray inanılmaz bir gelişim göstermezse ki ben o ışığı göremiyorum, ne yol olur ne kasaba.

Ne kadar çok eleştirilirse eleştirilsin ben ben cenk'e hala güvenirim, potansiyeli var çünkü. Bişeyler gösterdi ama eray şu zamana kadar pek bişey gösteremedi bana. Bu maç için değil geniş açıda.

Adamlar terlemeden atiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Söyleyecek çok şeyim var ama yine susuyorum.Çok güzel beyler çok güzel.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eray'a helal olsun valla tüm kaleyi bulan topları yedi.Gençmiş falan hikaye bunlar sen 1 top bile tutamadıysan kaleci değilsindir arkadaş git kumda oyna.Ayrıca çok merak ediyorum bu takım nasıl olurda bu hale geldi ? çok değil 3-4 ay önce sezon başında hazırlık kampında takır takır oynuyordu bu takım.Süper Kupa Emirates Kupaları gelmişti sonra ne değişti anlamadımki arkadaş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İzahı yok derken gerçekten ciddiyim. Real Madrid tamam iyi güzel takımda Ronaldo falan yok üstelik 26. dakikada 10 kişi kalmış. Ne yapıp edip berabere kal. Yapamıyorsan da bari 10 kişiden fark yeme. Gerçekten ayıp yahu bu adamlarla 2. tur falan hayal. Şimdiden bence Juve'nin çıkacağına herkes kendini hazırlasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana göre takımın en kötü oyuncuları Eray, Dany, Amrabat, Bruma. Geri kalan herkes elinden geleni yapıyor. Ayrıca Mancini'de ikinci yarı başında savunma ile ilgili ne anlattıysa takım savunması çöktü. Gayet sağlam alan savunması yapan oyuncular adam kovalamaya falan başladı gereksiz gereksiz. Özellikle Gökhan Zan bunu sık yaptı. 3., 4. goller yüklenilebilecek kimse yok. Belki Dany'e hücumdaki yanlış tercihleri için yüklenilebilir.

Ayrıca Eray'a yüklenme diyenleri anlayamıyorum. Bu adam gelecekte vaat etmiyor ki. Öyle yetersiz, amatör bir kaleci. Sırf altyapıdan çıktı diye ilerde çok iyi bir kaleci olacak zannedenler var herhalde.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu arada Real daha fazla atmasın skor tahminim gelecek

@kumbara ; yazdığım geneldi zaten günah keçiliği için yanlış anlamayın yani.

Nesil
    2007

Melo Ceyhun değişikliği

İlla değişiklik doldurmak zorunda mısın acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Halısaha maçı gibiydi resmen. Çok yazık. Nerede o Real'i titreten , defans oyuncusu sokturan takım nerde bu takım.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri