Gökhan Zan neden ikinci yarı adam marke etmeye çalışıyor biri bana bunu açıklasın ?!?!? İlk yarı alan savunması yapan adam ikinci yarı neden gereksiz bir adam savunması peşinde. Değişiklikler tam beklediğim gibi oldu. Hadi bakalım.
Gökhan Zan neden ikinci yarı adam marke etmeye çalışıyor biri bana bunu açıklasın ?!?!? İlk yarı alan savunması yapan adam ikinci yarı neden gereksiz bir adam savunması peşinde. Değişiklikler tam beklediğim gibi oldu. Hadi bakalım.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Biz bitmişiz, vay bizim halimize.. Geçen seneden eksik nedir anlamıyorum? Mancini devre arası ne yaptı bunlara da böyle kötüye gittik iyice..
Eray'a yüklenmemek lazım.
Bunca senedir hiç oynamayan bir kaleci , bir anda böylesine büyük hedefleri olan bir takımda 11 oynamaya başlıyor.Hele ki böyle bir deplasmanda yüklenmek hata olur.
Türk futbolunda ki gerilik de bu zaten genç oyuncuya yüklen vur söv döv.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Casillas müthiş çıkardı Drogba'nın kafa vuruşunu.
Futbolcu Bilgileri
Olmusuz gommeyi unutmuslar
Muslera, Semih, Senijder yok. En son ne zaman oynadıklarını bile hatırlamadığım Amrabat ve Bruma sahada. Gerçekten puan çıkarabileceğimize inanan oldu muBizim Kopenhag'ı yenmemiz lazımdı bu maçta puan almak zaten mucizeydi.
İnşallah kalan dakikalarda 2 gol atıp gerçekleştiririz mucizeyi ama çok zor maalesef. O kötü oynadı bu kötü oynadıya girmeyeceğim. Kötü oynuyoruz zaten genel olarak isim isim suçlamak gereksiz.
riera,amrabat,dany,eraya teşekkürler diler gelecek kariyerlerinde başarılar dileriz açıklaması gelmeli artık
Vay be real terlemiyor bile bir de 10kisi adamlar bam 3lusu zamaninda bile mücadele daha ust duzeydi. Dunya umurlarinda degil gibi oynuolar
Juventus 5 gol atmış 4 tanesi penaltıdan![]()
eray iyidir iyi. ama abartılıyor.simdi bir eray dıye her mac genclere önem verelim diyoruz ama olmuyor işte olmayınca milli takıma al dicekler yakında eray'ı
Isco 4-1......
Dalga geçerek gol attılar resmen.. Beşiktaş'ın 4. kalecisi Galatasaray'ın 2. kalecisini bile 5e katlar durumdaysa sıkıntı vardır usta. 4.gol de hakeme ne yapıyor Eray ? Sen kurtarmaya baksana hakemle ilgileneceğine. Çok amatör yahu.
Futbolcu Bilgileri
Tüm takım harika ya bir Eray'ı düzeltmesi kaldı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
4 oldu büyük revizyon şart. yol yakınken takıma zarar veren her kimse gitmeli.
Bu da eray dimi arkadaslar. ben boyle ruhsuz futbol bu takimda hic gormedim
bu macı ızleyenler hıc bıse bılmıyor mancını ne yapsın ....
Ben günah keçisi çıkarmıyorum, takım olarak berbat zaten galatasaray. Eray'ın yeteneği hakkında ve yediği gol ile ilgili yorumda bulundum. Geniş açıdan bakarsak hemen harcamamak gerek doğru fakat eray inanılmaz bir gelişim göstermezse ki ben o ışığı göremiyorum, ne yol olur ne kasaba.
Ne kadar çok eleştirilirse eleştirilsin ben ben cenk'e hala güvenirim, potansiyeli var çünkü. Bişeyler gösterdi ama eray şu zamana kadar pek bişey gösteremedi bana. Bu maç için değil geniş açıda.
Adamlar terlemeden atiyor
Söyleyecek çok şeyim var ama yine susuyorum.Çok güzel beyler çok güzel.
Eray'a helal olsun valla tüm kaleyi bulan topları yedi.Gençmiş falan hikaye bunlar sen 1 top bile tutamadıysan kaleci değilsindir arkadaş git kumda oyna.Ayrıca çok merak ediyorum bu takım nasıl olurda bu hale geldi ? çok değil 3-4 ay önce sezon başında hazırlık kampında takır takır oynuyordu bu takım.Süper Kupa Emirates Kupaları gelmişti sonra ne değişti anlamadımki arkadaş.
İzahı yok derken gerçekten ciddiyim. Real Madrid tamam iyi güzel takımda Ronaldo falan yok üstelik 26. dakikada 10 kişi kalmış. Ne yapıp edip berabere kal. Yapamıyorsan da bari 10 kişiden fark yeme. Gerçekten ayıp yahu bu adamlarla 2. tur falan hayal. Şimdiden bence Juve'nin çıkacağına herkes kendini hazırlasın.
Bana göre takımın en kötü oyuncuları Eray, Dany, Amrabat, Bruma. Geri kalan herkes elinden geleni yapıyor. Ayrıca Mancini'de ikinci yarı başında savunma ile ilgili ne anlattıysa takım savunması çöktü. Gayet sağlam alan savunması yapan oyuncular adam kovalamaya falan başladı gereksiz gereksiz. Özellikle Gökhan Zan bunu sık yaptı. 3., 4. goller yüklenilebilecek kimse yok. Belki Dany'e hücumdaki yanlış tercihleri için yüklenilebilir.
Ayrıca Eray'a yüklenme diyenleri anlayamıyorum. Bu adam gelecekte vaat etmiyor ki. Öyle yetersiz, amatör bir kaleci. Sırf altyapıdan çıktı diye ilerde çok iyi bir kaleci olacak zannedenler var herhalde.
Futbolcu Bilgileri
Bu arada Real daha fazla atmasın skor tahminim gelecek![]()
@kumbara ; yazdığım geneldi zaten günah keçiliği için yanlış anlamayın yani.
Melo Ceyhun değişikliği
İlla değişiklik doldurmak zorunda mısın acaba![]()
Halısaha maçı gibiydi resmen. Çok yazık. Nerede o Real'i titreten , defans oyuncusu sokturan takım nerde bu takım.