1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: püf noktası

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default püf noktası

arkadaşlar size suan oynadıgım oyundan bir püf noktası vericem uygulayın.takımınız ne olursa olsun başarısızlıktan vazgeçmeyin(yani başarısız olsa bile)takımınızı büyük takım gibi yönetin takım konusmalarını siz yapın.3 kulvarda mücadele ediyosanız ben bilerek yedek cıkartıp takımı eletiyorum cünkü mücadele gücü yok sakın zorlamayın .heleki puan durumuna bakmayın bile.böyle cok zevk alcaksınız.bırakın sonuncu olun ama sahaya cıkan takım onurunu gururunu korusun arada galbiiyetler alırsınız o önemsiz.takım konusmalarında sahaya cıkın ve baskı altında oynamasın hıc oyuncularınız cok eglenceli geçiyor.saygılarımla.

birde az bişey raporlara dikkat edin arkadaşlar ne hissediyorsanız ona göre oynayın deneyin ve görün sonucları.
    Last edited by E.Cartman : 28.Kasım.2013 at 20:16

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Abi affedersin ama bu yüzdenmi kariyerlerin 10 mesajı geçemiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sürekli takım değiştiriyorum dostum bır karıyer acılabiliyor bir seferde sürekli bir takım kullandıgım cok oldu ama kariyer acmak nasip olmuyor actıgım zamanda yapamıyorum bu işi beğenen olmuyor hevesim gidiyor yoksa barcelona kariyerim vardı 3 sezon paylaşmıstım ve herkes cok begenmisti

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    sürekli takım değiştiriyorum dostum bır karıyer acılabiliyor bir seferde sürekli bir takım kullandıgım cok oldu ama kariyer acmak nasip olmuyor actıgım zamanda yapamıyorum bu işi beğenen olmuyor hevesim gidiyor yoksa barcelona kariyerim vardı 3 sezon paylaşmıstım ve herkes cok begenmisti
    Abi beğenmişti çünkü çok komikti Yoksa kim beğensin Barça,Real vs kariyerlerini.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sen ac da görelim tartısmayı sevmıyorum oyun hevesım suan cok yerınde aksam devam edcem kariyer acmak gerekli mi? gerekliyse acarım yine . komik dedigin karıyer cok eskıde kaldı oyunu acayip ögrendim hedefim bu sitede kalıcı olmak. daha sonra turnuva olursa katılmayı ve şampiyon olmayı dusunuyorum ama laf meclısten dısarı benden ıyı pek cok oyuncu var

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Arkandayız abi tam destek

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

+fmhastası hiç kusura bakma birazcık kariyer anlatımları konusunda çalışman lazım yoksa her zaman böyle devam edersin benden söylemesi basit cümleler kurma biraz daha hayal gücünü kullan

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

senin kariyerlerin çok komik ve orijinal bence , keşke biraz daha uzun sürdürsen emin ol en çok senin kariyerleri takip edesim geliyor

Bu seride onu yapmak zorlaşmış. Schalke ile istediğim oyunu oynatıyordum ne güzel. Biraz zaman lazımdı ama başkan hemen gelip konuştu " Takımı adam gibi oynatma, puan al." dercesine Heves kalmadı.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bence kariyer yapmadan önce diğer arkadaşların kariyerlerini biraz detaylı incele o zaman güzel kariyerler yaparsın yoksa biraz kötü kaçıyor hikayesi olsun paylaşımı olsun ..

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Valla üşenmedim 18 sayfalık Barcelona kariyerini okudum en iyisi yine bir barça kariyeri aç

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Valla üşenmedim 18 sayfalık Barcelona kariyerini okudum en iyisi yine bir barça kariyeri aç
    dostum link atar mısın ben aradım bulamadım

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by omersal View Post
    dostum link atar mısın ben aradım bulamadım
    okumak isteyenlere..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=107954

bayağı eğlenceli ve çok değişik bir kariyer olmuş gerçekten gerek radyo tarzı anlatım gerek transferler.. dediğim gibi 14 versiyonunu yapsan güzel olur

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Bende merak ettim kariyeri bakıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fenerbahçe58den sonra böyle bir adam lazımdı foruma iyi oldu hevesini kırmayın adamın

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Töbe Est

Hep yenilelim mi yani ?

Kafam karıştı usta.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Hep yenilelim mi yani ?

Kafam karıştı usta.
    + bir de takım hangi durumda onurunu gururunu korumuyor arkadaş onu da cevaplarsa sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yenisini açtım arkadaşlar güncellemeler gelicek kabul edilirse.hayırlısı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Konu iyice amacından sapıp goygoya dönmüş, muhabbet etmek isteyenler Türksportal Kafe'yi kullanabilirler.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri