1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
    3 stoper 1 dmc bende epey işe yaradı bu konuda. Arkaya adam kaçırmıyorlar artık.
    Savunmaya önlem alacaz diye bu sefer hücumu unutuyor takım sadece rakibi karşılıyoruz ama halledicez inş çok akıcı verirsem ilerisi de geriye geliyor lakin bu sefer takım komutlarını sallamıyorlar creatiflik en dibe dayanıyor nerdeyse herkes bildigini okuyor katı desem bu sefer mevkiye sadık kalıyorlar yardımlaşma olmuyor falan sırf arkaya top yememek adına italyan takımları gibi oynayacaz (:

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Savunmaya önlem alacaz diye bu sefer hücumu unutuyor takım sadece rakibi karşılıyoruz ama halledicez inş çok akıcı verirsem ilerisi de geriye geliyor lakin bu sefer takım komutlarını sallamıyorlar creatiflik en dibe dayanıyor nerdeyse herkes bildigini okuyor katı desem bu sefer mevkiye sadık kalıyorlar yardımlaşma olmuyor falan sırf arkaya top yememek adına italyan takımları gibi oynayacaz (:

Ben Sacchi'nin Milan'ını örnek alan bir taktik kurdum. Tam saha pres, 3-1-4-2'li bir kontra sistemi. İşliyor şimdilik.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İlginç gollere devam... Kendi kaleme attığım acayip golden sonra (yukarıdaki mesajımda paylaşmıştım), bu seferde sahalarda ender rastlanan bir gole imza attım

[YOUTUBE="drgIhAMtgrM"]goal[/YOUTUBE]

Mesaj Yetkileri