Sayfa 451 / 578 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551 ... SonSon
13,501 ile 13,530 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ve biz o Drogba(35)'ya senelik 5 m euro'dan iki senelik anlaşma teklifi götürmek üzereyiz.

Millet Aubameyang'ı falan alıyor
    Sahada %100 ünü versin isterse 45 yaşında olsun ben her türlü vermeye hazırım ama şöyle bir detayda var ilk anlaşma sağlandığında (1.5 yıl) toplam kazancı da 10 milyonmuş sadece yıllık ücreti artacak niye böyle bir korku var herkeste anlamıyorum. sneijder içinde geldiği zamanda korkuluyordu çok fazla diye ama yönetim onu bir güzel düzenleme yaptılar aynı şeyi drogba içinde yaptılar bir şekilde yeni sözleşmede kulübe takımın finansal yapısını bozacak bir şekilde sözleşme imzalamazlar

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Sahada %100 ünü versin isterse 45 yaşında olsun ben her türlü vermeye hazırım ama şöyle bir detayda var ilk anlaşma sağlandığında (1.5 yıl) toplam kazancı da 10 milyonmuş sadece yıllık ücreti artacak niye böyle bir korku var herkeste anlamıyorum. sneijder içinde geldiği zamanda korkuluyordu çok fazla diye ama yönetim onu bir güzel düzenleme yaptılar aynı şeyi drogba içinde yaptılar bir şekilde yeni sözleşmede kulübe takımın finansal yapısını bozacak bir şekilde sözleşme imzalamazlar
    Ya klubün manevi finansal yapısı ne olacak ?
    Burak,Selcuk 2 alırken Semih 1bucugu zor yakalamışken Drogba 5 alacak.
    Maalesef kardeşim futbolda işler böyle yürümez.
    Dortmund'lu lewandowski'yi çok istersin di mi takımında görmek.
    Dortmund onu Lech Poznan'dan 5m euroya aldı.
    Biz Poznan'dan bir adamı 5e alsak ve Drogba ile sözleşme yenilemesek heralde taraftar Florya'yı basar.
    Lewa tanınmamış bir oyuncu değildi Polonya'da 44 maçta 24 atmış bir oyuncuydu.
    Yani bana scoutingden falan da bahsetmeyin. Bu tarz transferler scout eseri değil bunlar bildiğin zeka ve kafa yapısı.

Bizim Avrupa'da bu kafayla işimiz zor kardeşim. En iyisi gruptan elenip annemizin ligine dönmek valla bak sinir yok stres yok manda yogurdu menemen falan var oh.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba'ya ilk geldiğinde de verilen ücret fazlaydı , şimdi de verilirse fazla.Öyle çok başarılı da olamadı ismi Drogba olmasa çoktan asılmıştı.

Ünal Aysal da başarılı falan değil ilk iki sene Terim etkisiydi , Ünal Aysal , Aziz Yıldırım'ın eski halinin daha kötüsü , ötesi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini'nin gelmesini olumlu karşılayan biri olarak Mancini'nin bizde başarılı olması için 3 şeyin gerçekleşmesi lazım.

1-Kadroda bulunan 4 tane gereksiz ve katkı vermeyen yabancı oyuncuları sezon sonu ve bir kısmını devre arasında mutlaka göndereceksin.(Amrabat-Dany-Riera-Eboue)Devre arası gidecek kişi Amrabat olucaktır.
    Birde Chedjou gibi kazık yediğimiz belli olan bir adama teklif gelirse anında satıcaksın.Ama sanmıyorum Chedjou'yu göndereceklerini.Chedjou seneyede kadroda olur.Gönderilip yeni stoper alınırsa ne ala.

2-AB kuralı gibi önümüzü açıcak kural gelmesi lazım.En azından konuşulan bir kural olan seneye ilk 11'de 5 yabancının yanı sıra 2 AB oyuncusu serbest olabilir gibi bir şeyde iyidir.AB kuralının hiç bir türlüsü gelmezse o zamanda Allah ne verdiyse yerli oyuncuları toplayacaksın.

3-Son olarakta sezon sonu Mancini'nin istediği oyuncular alınıp kendi kadrosunu kurması gerekiyor.Onu birde kendi kurduğu kadro ile tartmak lazım.

Birde Drogba mevzusu var.Artık sözleşme yenilenmesini istemiyor bir çok taraftar.Gerçekten fazlası zarar vericek gibi.Sezon sonu umarım uçuk rakamlarla sözleşmesi yenilenmez.

Bu takıma sezon sonu revizyon şart.Umuyorum Mancini sezon sonu neşteri vurucaktır.Bu sancılı sezonda ligde 2.bitirip direk devler ligine gidersekte kayıp bir sezon olmayacaktır.Aksi zaten Aysal'ın istifası demek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla Türk takımlarında hiç bir zaman bir planlama olmayacağı için tartışmak boş,her takım dönemlik çıkışlar,düşüşler yaşıyor,tekrar düşüşe başladık,2-3 yıl sonra tekrar çıkışa geçeriz sonra tekrar düşeriz,ilelebet bu böyle devam eder,pek kafa yormamak lazım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Valla Türk takımlarında hiç bir zaman bir planlama olmayacağı için tartışmak boş,her takım dönemlik çıkışlar,düşüşler yaşıyor,tekrar düşüşe başladık,2-3 yıl sonra tekrar çıkışa geçeriz sonra tekrar düşeriz,ilelebet bu böyle devam eder,pek kafa yormamak lazım.

kesinlikle . son zamanlar burada gördüğüm en iyi bakış açısı futbolu zevk için takip etmek lazım bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbol bu tabii ki zevk için izlenmesi lazım ancak sahada doymuş oyuncular olunca ve kendileri sahada ruh gibi gezince zevki kalmıyor futbolun.İşin özü revizyon şart.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Roberto Mancini’nin kızı Camilla Mancini, farklı yenilginin ardından Twitter’da “Utanç verici savunma! Real Madrid 1 kişi eksikti ama yine de kazandılar. Daha çok çalışmamız lazım” dedi.

Bu tweet’in ardından gelen yanıtlara çok sert cevap veren Camilla Mancini, Babasına “Utanç verici teknik direktör” tweet’i atan bir taraftara “Kes sesini” diye çıkıştı. Bir başkasına ise “Babamın elinde sihirli değnek yok. Zamana ihtiyacı var” yanıtını verdi.
    Alıntı:Eurosport
    Bu doğru mu beyler ya sabah sabah iyi güldüm
    Edit:Bunada ayrı güldüm Kuyt reyizden inciler
    Cimri: Tekrar etmek istiyorum, buradaki tüm oyuncular bonkör. Hiçbiri cimrilik yapmıyor. Eskileri düşündüğümde ise cimri olarak daha önce Liverpool’da, şimdi ise Galatasaray’da oynayan Riera var. Ben hayatımda Riera gibisini görmedim. Yemeğe gideriz, yemeği bedavaya getirmeye çalışır. Golf oynardık, her zaman ben ödemek zorunda kalırdım. Liverpool’dayken beraber yemeğe gittiğimizde hep ben ödemek zorunda kalırdım. Eğer birşeyi bedava alabiliyorsa bu onun için mükemmeldir, alamazsa öder. Ama önce bedava almaya çalışır.
    Alıntı:Eurosport
    Last edited by LifeYourself : 29.Kasım.2013 at 12:01

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Şükrü Ergün'ün kafa güzel galiba Fatih Terim ne yaptı ki sonuç ortada falan demiş komik adam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Burak Yılmaz, kendisini vali olarak tanıtan telefon dolandırıcısına 10 bin lira kaptırdı.

diyorlar.bişey daha diyorlar.

" burak yine atlamış "
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Burak Yılmaz, kendisini vali olarak tanıtan telefon dolandırıcısına 10 bin lira kaptırdı.

diyorlar.bişey daha diyorlar.

" burak yine atlamış "

Daha sonra paranın hesaba geçip geçmediğini sormak için (gerçek)valiyi aradığında , dolandırıldığını anlamış..

Son zamanlarda bu telefon dolandırıcılığı çok yaygınlaştı Lütfen Kanmayalım

( Fanatik kaynaklı , yalan haber de olabilir )

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

10 yıl önce aldığımız ve sürekli ertelediğimiz, yapılandırdığımız Vakıfbank'a olan borcumuz bugün itibariyle bitmiş. Faizlerle birlikte 53,5 milyon dolar ödemişiz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

GS Dergisini düzenli olarak alan varsa şu anda kampanya yapmışlar, aylık 8.25 paranın tamamı kulübe kalıyormuş. Mng kargo ile ücretsiz teslimat, 444 1 905 numaralı hattan ulaşmak mümkün. İlgi & bilgi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/haber/hagi-hagi-hagi

Hagi, Hagi, Hagi.. Büyük topçu.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Buda ligtvnin yaptigi 21 unutulmaz hagi golleri efsanesin sen efsane..

http://www.youtube.com/watch?vqWXCtFZ4Pg

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tavla oynarken yanımdan bana taşları söyleyen adama uyuz olurum. İyi sabretmiş valla, ben dayanamazdım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by byariff View Post
    haha Engin'e bak sen nasıl konsantre olmuş bir vaziyette. Aynısını sahada göremiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye kupası maçı kaçta ve hangi kanalda bilen var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Atv, 19.00

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok sagol

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Birlik beraberliğin bozulduğu günden beri herşey ters gidiyor. Başarıyı kaldıramadı baş karakterler resmen, başkanı, yöneticisi, teknik adamı, futbolcusu, taraftarı herkes en büyük payı kendinde sandı. Şu anda ortaya çıkan başarısız tabloda da herkes resmen bir suçlu arıyor. Kimisi futbolcuya kızıyor, kimisi başkana, kimisi Fatih Terim'e, kimisi Mancini'ye.

Öyle sinir bozucu bir durum ki, taraftarın da dengesi şaşmış durumda. Dany'e, Amrabat'a kızan taraftar aynı zamanda İmparator Fatih Terim diye bağırabiliyor. Çok tezat durumlar var bunun gibi, resmen taraflara ayrılmış durumdayız. Şu anda aslolan kesinlikle Galatasaray değil. Bir yandan da sürekli medyada acayip haberler çıkıyor.

Bir nefes alma, ferahlama dönemi lazım. Umarım devre arası bu açıdan verimli geçer. Tüm aktörler şapkasını önüne koyup bir düşünür. Transfer goygoyu ile uyutulup, o dönemi boş geçirirsek her açıdan, bizim için deniz bitmiş olacak. Her sene şampiyon olacak değiliz elbet ama bu kadar savruk, laçka bir ortam da olmamalı. Yarışın içinde olmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray, Mancini yönetimindeki 12. maçında da gol yemiş oldu. Sarı kırmızılılar bu 12 maçta kalesinde tam 20 gol gördü!

MANCINI DÖNEMİNİN MAÇLARI

SÜPER LİG
    Akhisar Bld-Galatasaray: 2-1
    Galatasaray-Karabükspor: 2-1
    Kayserispor-Galatasaray: 2-4
    Galatasaray-Torku Konyaspor: 2-1
    Fenerbahçe-Galatasaray: 2-0
    Galatasaray-Sivasspor: 2-1
    Kasımpaşa-Galatasaray: 1-1

ŞAMPİYONLAR LİGİ
    Juventus-Galatasaray 2-2
    Galatasaray-Copenhagen: 3-1
    Copenhagen-Galatasaray: 1-0
    Real Madrid-Galatasaray: 4-1

TÜRKİYE KUPASI
    Galatasaray-Gaziantep: 2-2
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Taraftarın acaba amacı ne idi bu maçta yani kupa maçı olduğunu ve yedeklerin oynatıldığı bir maçta yönetim istifa diyoruz akıl sır erdiremedim

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

http://s14.directupload.net/images/131203/ahfo5czq.swf

Şu pozisyonda hunharca rakip oyuncunun bacagına kasıtlı olarak tabanla giren oyuncu gibiler kırmızı kart görmediği hatta hiç konuşulmadığı sürece Bruma da yakında söner.

Bir de maçın yorumcusu Mr Recep İvedik o kadar çalım atarsa işlerler onu keh keh diye espri yapıyor.

Bize Bruma Mancini Sneijder falan fazla. En fazla Melo Meireles böyle adamlar lazım.
    Koyacan ortasahaya bunlardan 2- 3 tane gerisi defans forvet olarak böleceksin, uzun top, pres al sana şampiyonluk.
    Neyimize bizim Bruma.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Taraftarın acaba amacı ne idi bu maçta yani kupa maçı olduğunu ve yedeklerin oynatıldığı bir maçta yönetim istifa diyoruz akıl sır erdiremedim

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Galatasaray'ın yedek takımı diye bir şey yok ki. Bu hafta bakmışsın bu 11'den 4-5 tane adam lig maçında oynuyor. Her maç farklı bir şeyler deneyen bir takım halinde şuan Galatasaray bu sebeple yedek kavramı çok fazla yok.

2. lig ekibine karşı ve şunu da belirteyim 2. ligin en az gol atan takımına karşı 2-0'dan, 2-2 oluyorsa skor bir zahmet bağırsınlar. Ses çıkmadan bu takımın hareketleneceği yok.

Şuana bir maçta 2 golü sadece 1 kere atabilmiş Gaziantep.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yedek kadro olsun,as kadro olsun ruhsuz oynamaya kimsenin hakkı yok.Biz takımın gün geçtikçe toparlanacağını düşünüyoruz ancak onlar daha kötüye gidiyor.Dün taraftar bunun için ıslıkladı ve gayet yerinde bir protestoydu.Taraftarın bir sabrı var.Bu sabırda yavaş yavaş tükenmeye başladı.Yönetim istifa seslerinini Arena'da alınacak her kötü skorda veya kötü oyunda yüksek sesle dillendirilmesi olası.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Habere bak. Bruma'yla Engin kavga etmiş, Bruma Engin'e üst üste 3 yumruk birden atmış. Bizim çelimsiz Bruma psikopat Engin'e 3 yumruk atacak hemde üst üste

http://galeri.haberturk.com/spor/gal...baytara-yumruk
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fanatikte her gün ama her gün Galatasarayda kaos var, kavga çıktı, oyuncular sneijderi sevmiyor, drogba hocaya artistlik yaptı, yok mancini sabriyi dövdü gibi salak salak ve tek amacı Galatasarayı yıpratmak olan haberler yapılıyor. Galatasaray o kadar kötü durumda değil esasen ama öyle yıpratmaya çalışıyorlar ki bitirecekler. Aynı fanatik şike sürecinde yok kanıtlar sahte, yok sahaya yansımamış, yok delil yeterli değil diye konuşup duruyordu. Velhasıl fanatik almayın aldırmayın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Habere bak. Bruma'yla Engin kavga etmiş, Bruma Engin'e üst üste 3 yumruk birden atmış. Bizim çelimsiz Bruma psikopat Engin'e 3 yumruk atacak hemde üst üste

http://galeri.haberturk.com/spor/gal...baytara-yumruk
    Çevikliğini kullanmıştır.Kelebek gibi uçup arı gibi sokmuştur

Mesaj Yetkileri