Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

19 52.78%
  • Berabere biter

7 19.44%
  • Beşiktaş kazanır

10 27.78%
1 ile 30 arası toplam 361 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Beşiktaş | STSL 13. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bilic rakipten korkup da ona göre kadro çıkaracak adam değil. Çıkar normal kadrosunu kurar, topunu oynatır.

8 yıllık galibiyet hasretimiz var Kadıköy'de. İç saha derbilerinde çok iyi olduğu aşikar Fenerbahçe'nin ancak ben geçen senelere oranla çok daha fazla güveniyorum takımıma. Belki Bilic etkisi belki başka bir şey. Alacağımız bir galibiyet beni hiç şaşırtmaz ama beraberliğin daha ağır bastığını düşünüyorum.
    Her şeyi söyle de bunu söyleme. Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamalar ve o GS'ye karşı çıkardığı 11 korkaklığını gösteriyor. Atiba-Veli diye bir orta saha mı olur? Bu sefer de aynı hatayı yaparsa maçı oynamayalım daha iyi. Direkt 3-0 yazsınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Her şeyi söyle de bunu söyleme. Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamalar ve o GS'ye karşı çıkardığı 11 korkaklığını gösteriyor. Atiba-Veli diye bir orta saha mı olur? Bu sefer de aynı hatayı yaparsa maçı oynamayalım daha iyi. Direkt 3-0 yazsınlar.
    Oğuzhan sakattı o maç. Veli-Atiba yapmayıp ne yapacaktı?

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Oğuzhan sakattı o maç. Veli-Atiba yapmayıp ne yapacaktı?
    Sadece kadro değil oynattığı futbolda defansifti, özellikle ikinci yarı. Bireysel hatalardan gol yesek de bence maçı kaybetme de bir etkendi. Yaptığı değişiklikler zaten bir acayip.

Mesaj Yetkileri