1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

kac senedir bu oyunu oynarim , bu kadar zor (abartili ve gereksiz) bir mac motoru gormedim , fiorentina yi napoli ile deplasmanda 5-1 yeniyorum geliyorum evimde cagliariye domine ettigim macda 1-0 yeniliyorum , deplasmanda City i 3-1 yeniyorum evimde veronadan 1 korner 1 kontradan yiyip 2-0 yeniliyorum , evimde Roma yi 4-0 yeniyorum deplasmanda udineseden 2 yiyorum , hic bisey anlamadim bu motordan , hic bir sekilde taktik oturtamiyorum , Allah hayir etsin ne diyiyim artik

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    kac senedir bu oyunu oynarim , bu kadar zor (abartili ve gereksiz) bir mac motoru gormedim , fiorentina yi napoli ile deplasmanda 5-1 yeniyorum geliyorum evimde cagliariye domine ettigim macda 1-0 yeniliyorum , deplasmanda City i 3-1 yeniyorum evimde veronadan 1 korner 1 kontradan yiyip 2-0 yeniliyorum , evimde Roma yi 4-0 yeniyorum deplasmanda udineseden 2 yiyorum , hic bisey anlamadim bu motordan , hic bir sekilde taktik oturtamiyorum , Allah hayir etsin ne diyiyim artik
    Uyguladığınız taktiği, tabii her maç aynı taktiği kullanıyorsanız, yükleyip buraya bir koyabilir misiniz. Bir incelesek, belki bir öneride bulunabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    demek ki favori olduğunuz maçlarla ilgili bi sıkıntı var... muhtemelen defansınız fazla önde veya orta saha ile defans arasında çok mesafe var. rakip hızlı atağa kalktığında önlem alamıyorsunuz...
    her maça aynı taktikle çıkmak bu seride pek sökmüyor gibi geldi bana...

Mesaj Yetkileri