Quote Originally Posted by titates1 View Post
Normal şartlarda Kasımpaşa zorlanmadan kazanır , bakalım bir sürpriz olacak mı.
Quote Originally Posted by titates1 View Post
Hayır karıştırmadım , şu andaki durumda benim gördüğüm bu , oynanan futbol , iç karışıklıklar , iç saha avantajıyla Kasımpaşa'yı önde görüyorum , fikir belirtmek yasak mı ?

neyi iyi biliyormuşuz biz byariff ? Galatasaray 3 büyük takımdan biri diye , karşı tarafın galibiyetine yüksek oran vermek suç mu ? kişi kendi gibi bilir , bu olsa gerek , her ortamda aynı şeyi yapan adamlar doğal olarak kendileri gibi sanıp bize ne demek istediğimizi anlatmaya çalışıyor.

Ben ne dediğimi biliyorum , mevcut durumda , Kasımpaşa zorlanmadan kazanır ; Galatasaray'ın defansı , orta sahası , moral durumu , forvet hattı , teknik direktörü , başkanı komple kötü.
Kasımpaşa'nın savunmasında Terry,orta alanda İniesta,forvette de İbahimoviç var da biz mi farkında değiliz ? Madem bu senin dediğin normal şartlarda Kasımpaşa galibiyeti görünüyorsa iddaa oranında Kasımpaşa'ya 1,30 falan verselermişya. Kusura bakmayı ama takımın kötü görüntü verdiği Real Madrid karşısında bırakın Galatasaray'ı, Türkiye karması olsa, ya da vazgeçtim Türkiye'nin EN KALİTELİ takımı olan LİDER çıksa neler olurdu düşünmek lazım. Fikir belirtmek ile zikir belirtmek arasında fark var