Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Zor maç. Kasımpaşa kendi sahasında en az 1 puan alabilir.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Gol yiyeceğimiz kesin gibi.Gol yemeden tamamlarsak çok büyük süpriz olur.O yüzden en az 2 gol atmamız gerekiyor galibiyet için.Ben kazanacağımızı çok düşünmüyorum.Takım gerçekten çok ruhsuz oynuyor,mücadele etmiyor.Dizilişlerle alakalı çok bir şey yazmak istemiyorum çünkü takımda sorun dizilişlerde değil kafalarda.Fenerbahçe-Beşiktaş maçının olduğu hafta ordan gelecek habere göre kazanmamız belki de tekrar psikolojik olarakta bizi şampiyonluk yarışının içine sokacak.Alınacak olası bir mağlubiyet ve Fenerbahçe galibiyeti ile iyice tepeden uzaklaşacaz ve mucizelere kalacak şampiyonluk.
Ligde bir seri yakalamaya başlayacağımızı düşünüyorum hele ki derbide beraberlik ya da Beşiktaş galibiyeti gibi bir sonuç çıkarsa biz bu deplasmandan 3 puan almadan dönmeyiz.
Kasımpaşa deplasmanında puan alacağımızı düşünmüyorum.1 veya 2 farkla yeniliriz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yeniliriz hem durumumuz ortada hem Avrupa yorgunuyuz.
Kasımpaşa en kötü ihtimalle 1 puanı alır. Ne hallere düştük hey allahım..
Normal şartlarda Kasımpaşa zorlanmadan kazanır , bakalım bir sürpriz olacak mı.
Arkadaş ne kadar pesimist insanlarsınız, galibiyeti çağırın az![]()
Screw you guys, I'm goin' home
oda biliyor galatasaray oldugunu Corpus onun dedigi baska sey onu biz degil kendileri iyi bilir bosverneyse maça gelirsek zor maç karsilikli goller bekliyorum umarim kazanan tarafda biz oluruz 1-2 skor tahminim.
Zorlu bir maç olacak ancak karamsarlığa gerek yok.Sivas için de aynı şeyler söyleniyordu yendik bitti sırada Paşa var.Drogba-Sneijder ikilisi oyuna kendini verirse alırız diye düşünüyorum.Fark olmaz zaten ne zaman fark yaptık ki yenersek tek farkla yeneriz mutlaka gol yiyeceğimiz için bize en az 2 gol lazım bu maçta.Skor tahminim 2-1 ya da 3-2 alırız gibi.
Hayır karıştırmadım , şu andaki durumda benim gördüğüm bu , oynanan futbol , iç karışıklıklar , iç saha avantajıyla Kasımpaşa'yı önde görüyorum , fikir belirtmek yasak mı ?
neyi iyi biliyormuşuz biz byariff ? Galatasaray 3 büyük takımdan biri diye , karşı tarafın galibiyetine yüksek oran vermek suç mu ? kişi kendi gibi bilir , bu olsa gerek , her ortamda aynı şeyi yapan adamlar doğal olarak kendileri gibi sanıp bize ne demek istediğimizi anlatmaya çalışıyor.
Ben ne dediğimi biliyorum , mevcut durumda , Kasımpaşa zorlanmadan kazanır ; Galatasaray'ın defansı , orta sahası , moral durumu , forvet hattı , teknik direktörü , başkanı komple kötü.
Kasımpaşa'nın en son iç saha maçını tribünde izledim, gerçekten çok sağlam bir takım kurmuşlar. Galatasaray karşısında galip gelmeleri sürpriz olmaz bence.
Kasımpaşa'nın savunmasında Terry,orta alanda İniesta,forvette de İbahimoviç var da biz mi farkında değiliz ?Madem bu senin dediğin normal şartlarda Kasımpaşa galibiyeti görünüyorsa iddaa oranında Kasımpaşa'ya 1,30 falan verselermişya. Kusura bakmayı ama takımın kötü görüntü verdiği Real Madrid karşısında bırakın Galatasaray'ı, Türkiye karması olsa, ya da vazgeçtim Türkiye'nin EN KALİTELİ takımı olan LİDER çıksa neler olurdu düşünmek lazım. Fikir belirtmek ile zikir belirtmek arasında fark var
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Çok boşa bir tartışma içine gireceksiniz yine![]()
2 gün önce Real Madrid maçında Galatasaray taraftarı olarak Ronaldo'nun olmamasını avantaj bilerek ve Real'in gruptan çıkması ile rehavet olacağını varsayarak Galatasaray'ın maçı kazanabileceğini söylemiyormuydu Galatasaray taraftarı ?
Şimdi de titates1 aynı yukarıda sizlerin 2 gün önce öne sürdüğü olasılıklar gibi olasılıkları öne sürerek Kasımpaşa'nın maçı kazanabileceğini söylemiş neden bu kadar çok art niyet aradınız anlamak güç.
İnanın tarafsız bir şekilde okuyorum yazılanları edenleri bunuda belirtmek istedim.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
GS'nin kazanması bir ihtimaldi. Hem de küçük bir ihtimal.Hiçbir Galatasaray'lı normal şartlarda kazanırız demedi. Baya bildiğin artniyetli bir şekilde normal şartlarda Kasımpaşa kazanır yazıyor titates. 2 gün önceki maça normal şartlarda madrid kazanır yazana kimse birşey dedi mi?![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bende Kasımpaşa'nın en kötü 1 puan alacağını düşünüyorum. Ancak kesinlikle içinde bulunulan durum göz önüne alındığında Kasımpaşa galip gelemezse kendini başarısız saymalı. Real Madrid çok abartılıyor bence. Kesinlikle 4-1 veya 6-1 lik maçlarda bu skorluk bir oyun oynamadı. Tamamiyle karşı takımın oyuncularının beceriksizliği sayesinde farka gitti. Hele son maçta bu açıkça belli oldu. 10 kişi kaldılar üç dört kilit adamı oynamadı. Karşısında başka bir türk takımı olsa o da 6 yer demek biraz abest olur. Galatasaraylı oyunculara yeterli güven verilmediği sürece gol yeyince maçtan kopmaya devam edeceklerdir. Ayrıca takviyede şart. Kasımpaşa ise yabana atılmamalı. Şuan Babel veya Scarione koy Fener'e Galatasaray'a oynayacak kapasitedeler.
Haftalardır Galatasaray'ın oynadığı futbol, teknik yönetim, idari yönetim yerden yere vuruluyordu buralarda. Bunu da bizzat Galatasaraylılar yapıyordu çoğunlukla. Galatasaray böyle sorunlarla boğuşurken formda bir Kasımpaşa'nın favori olarak görülmesi neden tepki alıyor?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Normal şartlarda madrid kazanır deseydi insanlar zaten kimse birşey diyemezdi
Neyse konu dışına çıkmayalım bi yazım yanlışı olmuş , Şöyle bakmayı denedim yorumlara Galatasaraylı arkadaşlardan bazılarıda puan alamayız , yeniliriz tarzında yorumlar yapmışken bir Fenerbahçeli arkadaşın da bu tarzda yorum yapmasını pek yagırgayamadım.
Ama işin içine taraftar boyutu girince ve rakip taraftarın mesajının o yönde olması boyutu girince sizlere hak vermek gerekli tabiyki.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Kasımpasa sıralamada Gs'nin üstünde ve ligin ikincisi degil mi ? Evet bende Kasımpasa'nın kazanacagını düsünüyorum ve forumdaki ankete bakarsak yine Kasımpasa kazanır diyenler daha fazla.Gayette normal Gs'nin bu sezonki oynadıgı futbola bakarsak.Böyle şeylere takılmayın ya....
Normal şartlar yerine,şimdiki koşullar altında bu maç için favori Kasımpaşa demek daha yerinde bir söylem olur ama arkadaşın kastetmek istediği de bu zaten anladığım kadarıyla.Normal şartlar altında olsa,Galatasaray kadro kalitesi doğrultusunda bu kadar düşük bir performans göstermez ve Kasımpaşa karşısında da favori olurdu ama Galatasaray'da işler şimdilik "normal" gitmiyor.Bence olay bu kadar basit.O yüzden fazla uzatmaya gerek yok bu konuyu diye düşünüyorum.
So what?
Saike
ben de onu diyorum zate şemsi. şu anda şartlar normal olmadığı için ,mevcut koşullarda Kasımpaşa maçı kazanabilir. Neyse bekleyip görelim o gün şartlar normal mi olur yoksa anormalmi...
Bence de normal şartlarda Kasımpaşa kazanır.Çok boğucu hücum ediyorlar,galatasaray ise savunma yapmak konusunda oldukça yetersiz. Hakem maçın önüne geçmesin yeter.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
FM'de bile formda olmayan üç büyükleri kolaylıkla yenerken, formda olan Anadolu kulüplerine boyun eğiyoruz. Bunu gerçek hayata göre uyarlarsak şuanki Kasımpaşa'nın formu Galatasaray'ı yener yada puan alabilir diye düşünüyorum. Umarım takım bizi utandırır ve üç puana ulaşır, bir Galatasaray taraftarı olarak takımımız yenilmesini istemeyiz fakat gerçekleride gözardı etmemek lazım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Galatasaraylıyım.
Favorim Kasımpaşa.
Sneijder sahneye çıkarsa Gs kazanır olur da Chedjou sahneye çıkarsa işte o zaman olaylar olaylar.
Kan bağı yüzünden de tutsak da Kasımpaşa'yı kazanabileceğini sanmıyorum. İki takımda da kritik oyuncular mevcut. Bireysel performans ön plana çıkacaktır 3-3 gibi skor bekliyorum.
ŞL dönüşlerinde genelde kazanıyoruz diye hatırlıyorum, kadroları görmek lazım tahmin yapmak için.
Muslera - Eboue, Semih, Gökhan, Hakan - Selçuk, Melo, Sneijder, Bruma, Burak (Umut), Drogba kadrosunu görmek istiyorum şahsen, bakalım Mancini ne yapacak.