Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

18 52.94%
  • Berabere biter

7 20.59%
  • Galatasaray kazanır

9 26.47%
1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: Kasımpaşa-Galatasaray | STSL 13. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Çok boşa bir tartışma içine gireceksiniz yine

2 gün önce Real Madrid maçında Galatasaray taraftarı olarak Ronaldo'nun olmamasını avantaj bilerek ve Real'in gruptan çıkması ile rehavet olacağını varsayarak Galatasaray'ın maçı kazanabileceğini söylemiyormuydu Galatasaray taraftarı ?

Şimdi de titates1 aynı yukarıda sizlerin 2 gün önce öne sürdüğü olasılıklar gibi olasılıkları öne sürerek Kasımpaşa'nın maçı kazanabileceğini söylemiş neden bu kadar çok art niyet aradınız anlamak güç.

İnanın tarafsız bir şekilde okuyorum yazılanları edenleri bunuda belirtmek istedim.
    GS'nin kazanması bir ihtimaldi. Hem de küçük bir ihtimal.Hiçbir Galatasaray'lı normal şartlarda kazanırız demedi. Baya bildiğin artniyetli bir şekilde normal şartlarda Kasımpaşa kazanır yazıyor titates. 2 gün önceki maça normal şartlarda madrid kazanır yazana kimse birşey dedi mi?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by nannar View Post
    GS'nin kazanması bir ihtimaldi. Hem de küçük bir ihtimal.Hiçbir Galatasaray'lı normal şartlarda kazanırız demedi. Baya bildiğin artniyetli bir şekilde normal şartlarda Kasımpaşa kazanır yazıyor titates. 2 gün önceki maça normal şartlarda madrid kazanır yazana kimse birşey dedi mi?
    Normal şartlarda madrid kazanır deseydi insanlar zaten kimse birşey diyemezdi

Neyse konu dışına çıkmayalım bi yazım yanlışı olmuş , Şöyle bakmayı denedim yorumlara Galatasaraylı arkadaşlardan bazılarıda puan alamayız , yeniliriz tarzında yorumlar yapmışken bir Fenerbahçeli arkadaşın da bu tarzda yorum yapmasını pek yagırgayamadım.

Ama işin içine taraftar boyutu girince ve rakip taraftarın mesajının o yönde olması boyutu girince sizlere hak vermek gerekli tabiyki.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri