1 ile 30 arası toplam 1013 sonuç

Konu: En Büyük Kupa Müzemizde ! '' Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu '' | 10 Sezon - 16 Kupa |

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tekrardan teşekkürler başarı dilekleri için.

Kesinlikle kovulacak o 8 kendini bilmez futbolcumuz

Bigboss3461 ; Öncelikle oyuncumuzun adı Cemil , ek olarak Samsunspor ile ilgili düşünceleriniz eğer reel ile bağlantılı ise play - off potasında olduğumuzu hatırlatmak isterim.Eğer benim başarısız olacağım düşünceniz var ise kariyer alanlarında yaptığım Samsunspor kariyerilerine göz atmanızı öneririm başarısızlık bize uzak

..JoaQuiN.. ; Eğer ilk defa yönetecekseniz Samsunspor'u ukalalık olarak algılamazsanız yardımcı olabileceğim konularda yardım edebilirim.Artık her seride klasikleştiği için Samsunspor konusunda oyunla ilgili farklı bir uzmanlık alanı yarattığımı düşünüyorum kendim için bununda sürekli aynı takımı çalıştırmakdan kaynaklandığını belirtmem gerekli
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Tekrardan teşekkürler başarı dilekleri için.

..JoaQuiN.. ; Eğer ilk defa yönetecekseniz Samsunspor'u ukalalık olarak algılamazsanız yardımcı olabileceğim konularda yardım edebilirim.Artık her seride klasikleştiği için Samsunspor konusunda oyunla ilgili farklı bir uzmanlık alanı yarattığımı düşünüyorum kendim için bununda sürekli aynı takımı çalıştırmakdan kaynaklandığını belirtmem gerekli
    en son FM 2008'de CL'yi alınca bırakmıştım.
    Yardımlarına ihtiyacım olabilir kardeşim

Mesaj Yetkileri