Sayfa 43 / 94 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon
1,261 ile 1,290 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

1. Default

Yeni güncellemeden sonra çevrimiçi kariyerde yavaşlama oldu. Güncellemeden bir gün önce yoktu ama güncellemeden sonraki ilk denememde kağnı gibi yavaşladı oyun çevrimiçi kariyerde. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Var hocam aynı sorun bende'de var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaslar pozisyonların ve oyuncu profillerin eskiden alıstıgımız gibi olması için ne yapmalıyım ?

Birkaç dosyası değiştiriyorduk galiba, yardımcı olucak birileri var mı ?

Quote Originally Posted by pharmacist View Post
    Arkadaslar pozisyonların ve oyuncu profillerin eskiden alıstıgımız gibi olması için ne yapmalıyım ?

Birkaç dosyası değiştiriyorduk galiba, yardımcı olucak birileri var mı ?
    Bahsettiğin isimlerinin eskisi gibi olmasıysa ;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110925

güncellemeden sonra oyunu bir kere oynama fırsatım oldu ..
    2 maç yaptım.
    2 maçta toplam 3 kırmızı kart gördüm.
    5 oyuncum en az 4-5 hafta olmak üzere sakatlandı.

karşılaşanlar var mı benden başka ?
    yoksa bu bir tesadüf mü ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ..JoaQuiN.. View Post
    güncellemeden sonra oyunu bir kere oynama fırsatım oldu ..
    2 maç yaptım.
    2 maçta toplam 3 kırmızı kart gördüm.
    5 oyuncum en az 4-5 hafta olmak üzere sakatlandı.

karşılaşanlar var mı benden başka ?
    yoksa bu bir tesadüf mü ?
    Ben Şanlıurfaspor ile sezonu bitirmek üzereyim ve sezon boyunca pek çok oyuncum en azı 3 hafta olmak üzere sakatlandı ve gene nereden baksan her üç maçta bir kesin bir oyuncum kırmızı kart görüyor. Ligin genelini kontrol etmedim ama büyük olasılıkla en çok kırmızı kart gören ekip benim takım.

7. Default

Quote Originally Posted by gol olur View Post
    Ben Şanlıurfaspor ile sezonu bitirmek üzereyim ve sezon boyunca pek çok oyuncum en azı 3 hafta olmak üzere sakatlandı ve gene nereden baksan her üç maçta bir kesin bir oyuncum kırmızı kart görüyor. Ligin genelini kontrol etmedim ama büyük olasılıkla en çok kırmızı kart gören ekip benim takım.
    3 maçta bir kırmızı kart görüp ligin en fazla kırmızı kart gören takımı oluyorsan sorun yok demektir. ama sakatlık konusunda haklısınız. çok sık sakatlık yaşanıyor. bazen başa çıkmak çok zor oluyor.

8. Default

Quote Originally Posted by Oğuzcan View Post
    Var hocam aynı sorun bende'de var
    :-( :-( :-( :-(

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dünyadaki tum youth intake olaylarina nerden bakiyorduk

Hangi taktikle oynuyorsunuz. 4-3-3 oynuyorum ama en kötü takımdan bile 5 gol yiyorum

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Dünyadaki tum youth intake olaylarina nerden bakiyorduk
    Oyun ust menusundeki "Buyutec" ile "FM" arasindaki oka basiyoruz; Transferler - Dunya dedikten sonra gelen sayfanin sol yukarisindan "youth intake" diyoruz.

Ben regen tarihlerine gore kendime not olusturdum, her sene de hatirlatma koydum, regenler ciktigi zaman mesaj geliyor, "x tarihinde, y ulkesinden regenler cikti" diye. Tavsiye ederim.

Su sekilde;

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

kac senedir bu oyunu oynarim , bu kadar zor (abartili ve gereksiz) bir mac motoru gormedim , fiorentina yi napoli ile deplasmanda 5-1 yeniyorum geliyorum evimde cagliariye domine ettigim macda 1-0 yeniliyorum , deplasmanda City i 3-1 yeniyorum evimde veronadan 1 korner 1 kontradan yiyip 2-0 yeniliyorum , evimde Roma yi 4-0 yeniyorum deplasmanda udineseden 2 yiyorum , hic bisey anlamadim bu motordan , hic bir sekilde taktik oturtamiyorum , Allah hayir etsin ne diyiyim artik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Oyun ust menusundeki "Buyutec" ile "FM" arasindaki oka basiyoruz; Transferler - Dunya dedikten sonra gelen sayfanin sol yukarisindan "youth intake" diyoruz.

Ben regen tarihlerine gore kendime not olusturdum, her sene de hatirlatma koydum, regenler ciktigi zaman mesaj geliyor, "x tarihinde, y ulkesinden regenler cikti" diye. Tavsiye ederim.

Su sekilde;
    nasil yaptın onu, tarihleri paylasirmisin

Maç motoru son update ile birlikte ciddi şekilde düzeldi. Hala daha çok fazla direkten dönen top var. "Clear Cut Chances"'ın gole dönüşme olasılıkları düşük. Bir başka sorun ise sakatlıkların çoğalması. Bunların dışında herhangi bir eksiklik göremiyorum an itibariyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

sakatlıklarla ilgili teknik ekipten gelen açıklama ortalamanın altında olduğu yönünde. sanırım burada parma örneğini paylaşan arkadaş bug forumunda durumu bildirmiş. gelen cevap ise gerçek hayatta bir ligde rastgele bi anda ortalama 80 futbolcunun sakat olduğu fakat bunun oyunda 65 civarında kaldığı yönünde..
    tabi bence tek kriter bu değil. maç esnası- antrenman sakatlığı dağılımı, sakatlıkların biçimi ve süresi vs. de önemli...

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

pace'i 12 olan adam bile derin defans uygulamama rağmen savunmanın arkasına kaçıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    kac senedir bu oyunu oynarim , bu kadar zor (abartili ve gereksiz) bir mac motoru gormedim , fiorentina yi napoli ile deplasmanda 5-1 yeniyorum geliyorum evimde cagliariye domine ettigim macda 1-0 yeniliyorum , deplasmanda City i 3-1 yeniyorum evimde veronadan 1 korner 1 kontradan yiyip 2-0 yeniliyorum , evimde Roma yi 4-0 yeniyorum deplasmanda udineseden 2 yiyorum , hic bisey anlamadim bu motordan , hic bir sekilde taktik oturtamiyorum , Allah hayir etsin ne diyiyim artik
    Uyguladığınız taktiği, tabii her maç aynı taktiği kullanıyorsanız, yükleyip buraya bir koyabilir misiniz. Bir incelesek, belki bir öneride bulunabiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    pace'i 12 olan adam bile derin defans uygulamama rağmen savunmanın arkasına kaçıyor
    Tempo ve pas trafiğiniz nasıl?

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

normal tempo kısa pas

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    demek ki favori olduğunuz maçlarla ilgili bi sıkıntı var... muhtemelen defansınız fazla önde veya orta saha ile defans arasında çok mesafe var. rakip hızlı atağa kalktığında önlem alamıyorsunuz...
    her maça aynı taktikle çıkmak bu seride pek sökmüyor gibi geldi bana...

Yeni sezonda 17 resmi maç yaptım. 24 tane direkten dönen topum var. Hayırlısı bakalım.

Sakatlıklar biraz abartılı derecede geldi bana, onun dışında bir önceki versiyona göre oldukça iyi duruyor oyun.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

nasil yaptın onu, tarihleri paylasirmisin
    soyle bir liste var, o listeye gore not olusturdum. FM13 diyor ama 14 icin de ayni tarihler gecerli. Her tarih icin bir not olusturup, hatirlatacagi tarihi ve hatirlatma sikligini ayarladim.

Mesela 8 mart tarihi icin, "Croatia, France, Germany, Greece, Hungary, Israel, N. Ireland, Russia, Scotland, Switzerland, Turkey, Ukraine, Wales" yazdim. O tarih gelince her sene, bu ulkeleri hatirlatiyor.

Yeni karıyer açmama gerek yok değil mi ?

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    Yeni karıyer açmama gerek yok değil mi ?

Yok yok, veritabanı güncelleştirmesi haricindeki güncellemeler kayıtlı oyuna etki eder.

iyi 2020 ye kadar gelmiştim gitmeyecek yanı oyun

27. Default

http://www.footballmanagerstory.com/...ayer-movement/

Konuyla alakası yok ama bu linkteki taktik rehberini çevirebilecek biri var mı. Güzel bir şeye benziyor.

takip listemdeki oyuncuların potansiyelleri bir yıldız artmış bende. değişmeyenler de var ama çoğu öyle.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    http://www.footballmanagerstory.com/...ayer-movement/

Konuyla alakası yok ama bu linkteki taktik rehberini çevirebilecek biri var mı. Güzel bir şeye benziyor.
    Aynen ingilizcemizin olmamasinin kötü taraflari

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belki benim taktiğimde sıkıntı vardır ancak 3-4 senedir Atalanta ile ligi domine etmiş,CL'de çeyrek/yarı finallere ulaşabildiğim bir kariyerim var.

Kale ağzında hâla olur olmadık goller kaçıyor,vurmak yerine geriye falan çıkartıyor oyuncular.Beklere önem vermeleri iyi olmuş,ama kanat oyuncuları aptallaşmış bu sefer de.Orta açmak yerine kaleye dribbling yapmaları,topu tutup geriden gelen rakibi beklemeleri ve olur olmadık yerde topu kaybetmeleri gözüme çok çarptı.

Bunların dışında gözlemleyebildiğim kadarıyla oyuncular pas tercihlerinde çok sık hata yapıyorlar ve direkten dönen toplar malesef düzeltilememiş.Eski sürüme göre daha iyi ama hâla eksiklikler var,sahada gördüğüm oyunun seyir zevki sıfır oluyor.Goller anca duran top veya arka direğe gönderilen toplarla geliyor.Güzel ve şık goller,organize ataklar çok nadir görüyorum.Son update ile anca adam olur gibi geldi bana.

Sayfa 43 / 94 İlkİlk ... 3341424344455393 ... SonSon

Mesaj Yetkileri