Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

19 52.78%
  • Berabere biter

7 19.44%
  • Beşiktaş kazanır

10 27.78%
Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 361 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Beşiktaş | STSL 13. Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

10 kişi kalmasına rağmen müthiş baskılı oynayan bir Fenerbahçe tebrikler..
    Meireles hariç..

Fiziken 1 kişi fazla (ruhen eksik olan) takımıma bişey demiyorum..
    Sadece Tolga muazzamdı..

Rezil bir yönetim sunan Cüneyt Çakır'a da diyecek çok şeyimiz var ama neyse..

Beşiktaş'lı olmama rağmen bu oyunuyla Fenerbahçe maçı haketti , bu maçı kim kazansa büyük bir yükselişe geçecekti kaybeden içinse herşey tersine dönecekti.Bu kötü hakem yönetiminden her iki takımın da 1'er puan alması sevindirici..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

volkan bir maçta daha yine yeniden geleni aldı. kaleciler yer değiştirse bu maç farka giderdi. net.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Harika maçtı Beşiktaş'ı 10 kişiyken sahalarına hapsettik. Bu arada bizim her derbide hakemle uğraşma zorunluluğumuz var? Bir maçta da görülenler çalınsa?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tolga fbde volkan bjkde olsaydı tarihi bi fark olabilirdi

Fenerbahçe'ye müthiş maça tutunması için tebrikler. Ayrıca müthiş bir derbi oldu bazı takımlar derbi nasıl oynanır görmesi lazım. Onun dışında Cüneyt Çakır çok bariz hatalar yaptı. Necip'in kırmızı kartınca Caner Necip'in formasından çekiyor. Bir pozisyonda da Fenerbahçe'nin net penaltısını vermedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bizim Sivas maçının hakeminde olduğu gibi Cüneyt Çakır'da kesin yüksek bir puan alır beyler burası Türkiye burda böyle yürüyor işler maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

müthis bir mac oldu gercekten ilk yarı muaazzam ikinci yarı fenerbahceyi beğenmedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Umarım Meireles bir daha Fenerbahçe forması giymez. Takımımı da tebrik ediyorum 10 kişi olmamıza rağmen çok iyiydik. İkinci yarı başlarken beraberlik kötü sonuç değil diyordum şimdi kaybettiğimiz 3 puana üzülüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Cüneyt Çakır'lar Halis Özkahya hakem falan değiller...

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çok acayip maçtı, ben bile heyecanlandıysam iki takımın taraftarlarını düşünemiyorum.. Geçmiş olsun hepinize.

Fenerbahçe'de herkes ekstra oynadı ama Alper Potuk inanılmazdı. Beşiktaş 2. yarı top oynamadı desem abartmış olmam herhalde, bunun sorumlusu da kenarda maçı izleyen Bilic bence. Keşke hakemin konuşulmayacağı bir maç olsaydı ama maalesef gündem Cüneyt Çakır olacak. 5-6 tane çok ciddi hatası var, bu skora en çok kendisi sevinmiştir herhalde.
    Hay ağzını öpeyim. Cüneyt Çakır gerçekten sefalet, rezillik. Türkiye'nin gururuymuş, hadi ordan bu mu Türkiye'nin gururu. 76 milyonluk Türkiye'de adam gibi gören yorumlayan adam çıkmaz mı?

Bilic'e artık bir şey söylemiyorum. Evde çıldırdık, yerden yere attık Eneramo'yu sok diye fakat nafile. Söyledim söyleyeceğim istediğiniz kadar haksız, erken, gereksiz, YEDİRMEYİZ deyin. Umrumda değil. Beşiktaş BİLİC ile olmadı, olmaz, olmayacak. Oyunu okuyamıyor ki bu adam. Sen okuyorsun diyenleri duyuyorum cevabım evet ben okuyorum.

Normal bir hakem olsa fb 8 kisi kalir bjk rahat alirdi. Bunun disinda necip in kirmizida faulu yapan aslinda caner ve ayrıca ele carpan top cok net penaltı. Mac heyecanli ve zevkliydi ama futbol açısından bence zayıfti surekli uzun top oynayan iki takim planli programli bir tane hucum yok ama 6gol var oyle bir macti.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Helal olsun takıma 10 kişiyle rakibi ezdik Volkan ve Meireles dısında herkese helal olsun.Cüneyt Çakır'a söylenecek söz yok emegimizi çaldı.Maçta 1 dakika tempo düsmedi son yılların en iyi derbisiydi şüphesiz.Tolga'dan kişilik olarak nefret etsemde mükemmel bir iş çıkardı bugun tebrik etmek lazım.Volkan ise son 2 yıldır oynadıgı rezil oyunu devam ettirdi acaba nereye kadar sabredilecek çok merak ediyorum 3 top geliyor kalene 3üde gol olur karşı takımın kalecisine baktıgında ise tüm maç onun kalesinde geciyor ve o da senle aynı sayıda gol görüyor kalesinde.Biz bu inançla bu futbolla şampiyonlugu şuan almıs durumdayız zaten ama dedigim gibi bu oyunla oynarsak almıs durumdayız.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Derbi adına yakışır bir şekilde oynandı özellikle de Fenerbahçe mhteşemdi..

Sahada sırıtan 4-5 futbolcu ve FIFA kokartlı bir HAKEM vardı , bi onlar yakışmadı derbiye..[/B]
    Last edited by GeNç KaRTaL : 01.Aralık.2013 at 00:12 Reason: silinen mesajdan alıntı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sahada 21 tane aslan gibi futbolcu vardı. Hakeme bir şey söylemeye bile dilim varmıyor ama tahmin ettiğim gibi yine adının hakkını verdi!

Meireles'in artık bu takımdan uzaklaştırılması lazım, bu kadar karaktersizlik olmaz. 2 yıldır bu takıma verdiği hiç bir şey yok. Ama adım gibi eminim sırf aldığı para yüzünden affedilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Fenerbahçe'nin 3 net golünü ve 3 penaltısını yedi Cüneyt Çakır. Oynanan oyundan dolayı gurur duydum. Kazandık sayıyorum maçı. 100 kere, 1000 kere hakettik maçı.
    3 net gol ve 3 penaltı? Gollerin hiç biri nizami değil ve sadece Mustafa Pektemek'in pozisyonu penaltıyken neyin 3'ü?

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by himone View Post
    Sahada 21 tane aslan gibi futbolcu vardı. Hakeme bir şey söylemeye bile dilim varmıyor ama tahmin ettiğim gibi yine adının hakkını verdi!

Meireles'in artık bu takımdan uzaklaştırılması lazım, bu kadar karaktersizlik olmaz. 2 yıldır bu takıma verdiği hiç bir şey yok. Ama adım gibi eminim sırf aldığı para yüzünden affedilecek.

Aslan mı

Ya Kartal olsun ya kanarya , N'aptın sen yaw

En ufak hatasında kadro dışı bırakılar yerliler ve her ne yaparsa yapsın ister maçı satsın isterse idmana çıkmasın sevgi gösterisinde bulunulan yabancılar.. Türk sporseverler olarak ne zaman yerlilerimizin değerini anlayacağız bilmiyorum.. Meireles'in direk bu takımdan şutlanması lazım fakat , 3-4 hafta kesilip sonrasında tekrar kadroya girecektir , sonra bir maçta yine bilerek kırmızı görür , kısır döngü böylece devam eder..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun fenerbahceye. Bu nasil bi fizik gucudur. Bu fizik gucuyle acik ara sampiyon olur.

Futbola doydum resmen. İki takimada tesekkur etmek lazim.
    FM Gazetesi

Beyler hakemi hiç tartışmayın, on numara maç oldu bence.

Penaltılar goller verilmedi falan yazanlar var, ben yanlış maçı izledim herhalde.

Cüneyt çakır direk katletti maçı net. Fakat maça ve üzülerek söylüyorum fenerbahçe'nin oyununa yazık oldu.

Ayrıca maçın 3-3 bitmesi çok iyi oldu en azından ortada bi kayıp yok. İki tarafta sakin kalabilir, kazara galip çıksaydı bu maçtan ortalık yeniden karışırdı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    3 net gol ve 3 penaltı? Gollerin hiç biri nizami değil ve sadece Mustafa Pektemek'in pozisyonu penaltıyken neyin 3'ü?
    Kuyt'ın bileğine basılması ve son dakikada topun göğüste 2 kol ile istopu da durdurulması da tartışılmaz net penaltılar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1 gol , 1 penaltıyı yiyen , Emenike ve Alves'i atamayan bir hakem vardı sahada. Bunun dışında maç çok iyiydi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

1 penaltı değil Fenerbahçe'ye verilmeyen 3 net penaltı var.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meireles çok haklı olarak atıldığı halde daha o saniye söyledim biz de 10 kişi kalacağız diye. Bu her zaman böyledir hele hakem Cüneyt Çakır ise..

Cengiz abi açık açık söylüyorum sen objektiflik kavramından yoksun olarak yorum yapıyorsun açık ve net. Gün gibi ortada. Ersan'ın hareketinde nasıl oluyorsa "net kırmızı karttı" yorumu yapabiliyorsun , Necip ve Caner birbirini formasından çekerken ne hikmetse Necip sarı kart görüyor ve sen de bunu gözlerinle görüyorsun (Caner'in çektiğini görmedim dersen tüm yazdıklarımı silerim ciddi ciddi) ama yaptığın yorum "Necip formadan çekti net sarı karttı."

Neyse iki takıma da bu güzel maçtan dolayı teşekkürler.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gollerin hiç biri nizami değil ? Kuyt faul yaptı yani o pozisyonda ? Cüneyt Çakır ile aynı kafayı yaşıyorsunuz sanırım.

10 kişi rakibi sahaya dar eden takımıma helal olsun. Meireles ve Volkan dışında hepsine helal olsun çabaladılar ettiler ama Cüneyt'i engelleyemediler. 1 %100 penaltı 1 tane %100 penaltı 1 tane de tartışmaya açık bir golü engelledi tebrik ediyorum bu adam şampiyonlar liginde maç yönetiyor bide.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Kuyt'ın bileğine basılması ve son dakikada topun göğüste 2 kol ile istopu da durdurulması da tartışılmaz net penaltılar.
    Sadece mustafa'nın pozisyonu penaltı, bunun dışında başka penaltı yok maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kuyt'ın bileğine ne ara basıldı inan hatırlamıyorum ama hatırlatmana da gerek yok Motta'nın pozisyonuna penaltı diyorsan zaten bu konuşmayı uzatmam. Hayırlı akşamlar abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Gollerin hiç biri nizami değil ? Kuyt faul yaptı yani o pozisyonda ? Cüneyt Çakır ile aynı kafayı yaşıyorsunuz sanırım.

10 kişi rakibi sahaya dar eden takımıma helal olsun. Meireles ve Volkan dışında hepsine helal olsun çabaladılar ettiler ama Cüneyt'i engelleyemediler. 1 %100 penaltı 1 tane %100 penaltı 1 tane de tartışmaya açık bir golü engelledi tebrik ediyorum bu adam şampiyonlar liginde maç yönetiyor bide.
    Tolga'nın saçlarının hareketinden bile müdahale edildiği anlaşılır tabi anlamak isteyene.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 01.Aralık.2013 at 23:59 Reason: alıntı yapılan mesajdaki silinen kısım çıkartıldı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şuna gözünün önünde yahu penaltı nasıl vermedi akıl alır gibi değil yazık valla.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kuyt'ın bileğine ne ara basıldı inan hatırlamıyorum ama hatırlatmana da gerek yok Motta'nın pozisyonuna penaltı diyorsan zaten bu konuşmayı uzatmam. Hayırlı akşamlar abi
    Atiba Kuyt'ın doğrudan bileğine bastı. Resmini bulur atarım, daha itiraz etmeyin.

İki kolunu kırıp göğsüne koyuyorsan, gelen topu karşılıyorsan net penaltıdır. Bilerek ve istenerek kolları saklamaktır, bilinçsiz vücuttan ayrılmayan bir hakeret değil, aksine bilinçli yapılan bir hareket. O yüzden net penaltı.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bana göre Kuyt'ın pozisyonu faul degildi yani goldü o pozisyon.Kornerde elden dönen top penaltıydı ve Necip konusunda kırmızı kart degil diyorsanız bunu sadece Bjkli oldugunuz için diyorsunuzdur baska acıklaması yok.Caner ataga cıkarken Necip habire koluyla itiyor sonra baktı durduramıyor formadan yakalıyor sonra Caner'de tutmaya baslıyor yani rakibini durdurmaya calısan kisi yerine ataga cıkan adamamı sarı kart verecekti ? Lütfen azıcık objektif olun.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

1 penaltı 1 nizami gol vermedi C.Çakır..Ersan'ı 2.sarıdan atamadı, Necip'e eyyamcılığımdan kırmızı göstedi..

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri