Manisaspor'u rahat mağlup ettik.
Maçlar güzel rakipleri eziyoruz.
Ligin ilk devresi sona erdi, Galatasaray'la aramızda 7 puan fark var.
Önceden €5.25M karşılığında anlaştığımız Balanta, transfer sezonunun açılmasıyla takımımıza katıldı, kendisinden çok şey bekliyoruz.
Geçen sezon €750B karşılığında aldığımız Vergini'yi €4M karşılığında Santos'a sattık.
Tecrübeli stoper Bruno Alves'i €625B karşılığında Wolfsburg'a sattık.
Last edited by Firat1907 : 01.Aralık.2013 at 22:15
Mehmet Topuz €100B karşılığında Çaykur Rizespor'a satıldı, kendisine gelen düşük bedelli sözleşmeden dolayı 30 Haziran 2016'ya kadar yıllık €550B maaş ödeyeceğiz.
Kaliteli oyunuyla bulduğunu atan Gaziantepspor, Türkiye Kupası Grupları ilk maçında bize fark attı.
Ziraat Türkiye Kupası grupları 2.maçında Kayserispor'u 2-1 yendik.
Üstün oynadığmız derbide 1-1 berabere kaldık
Galibiyeti hak etmişiz.
Balanta sittin sene savunmanın güvencesi![]()
Bir Ralf Rangnick Vakası Daha!
Teklif ettiğim oyuncuyu yönetim adına onayladı, nasıl yapıldığını bilmiyordum şimdi öğrendim, elinden yetkiyi aldım. Benden izinsiz aldığı son oyuncuda bu gencimiz oldu
Moraes, Moraes, Junior Moraes!
Maç bittiğinde desibel rekorları kıran "Moraes, Moraes, Junior Moraes!" sesinden başka bir şey duyulmuyordu, Moraes'in 4 gol attığı maçı 4-0 kazandık.
Hollandalı Türk Asıllı Genç Fenerbahçe'de!
Necip Koçak 1 Ocak 2016 tarihinde €7M karşılığında takımımıza katılacak.
Kötü oynadığımız maçta ikinci yarı daha iyi oynamaya başlamıştık ancak Hasan Ali'nin kırmızı kart görmesi üzerine oyuna soktuğum Caner Erkin'de kırmızı kart görünce son dakika golüyle ancak beraberliği sağlayabildik.
Ziraat Türkiye Kupası maçında as takım oyuncularından yorulanları dinlendirmek için 4-5 gencimizi oynattığım maçta Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ettik.
Transferde Son Gün Bombası!
CSKA Moscow'da sözleşmesi sona ermek üzere olan Seydou Doumbia'yı ücretsiz olarak takımımıza kattık ancak transfer Temmuz'da olacaktı, takımımıza hemen katılması için €1.6M ödedik. Yıllık €2.1M maaş ödeyeceğiz.
Gençlerbirliği'ni zorda olsa 1-0 mağlup ettik.
20 Hafta Sonucunda Oluşan Puan Tablosu ve Oyuncu Verileri
Galatasaray'la aramızda 7 puan fark var ve 3.yüz.
Kadromuza bu sezon bedelsiz olarak kattığımız Cenk Tosun'u €625B'e Bursaspor'a sattık.
Bu sezon €4M'a aldığımız Everton Ribeiro, sözleşme imzalamaya yaklaşmayınca bonservissiz olarak Atalanta'yla anlaştı. Önümüzdeki transfer döneminde Atalanta'ya gidecek.
Kadromuza bu sezon bedelsiz olarak kattığımız Vitinho, sözleşme imzalamaya yanaşmadığından bonservissiz olarak Cruzeiro'yla anlaştı. Önümüzde transfer döneminde Cruzeiro'ya gidecek.
Last edited by Firat1907 : 05.Aralık.2013 at 03:41
2 Sezon Boyunca Tüm Gelen-Gidenler
Ayrıca bir kaç aydır milli maç arasında olduğundan dolayı oynayamayan Sow, Kara ve Doumbia geri dönecek ancak Sow son maçında 1 ay sakatlandı.
Last edited by Firat1907 : 05.Aralık.2013 at 03:49
Takım geçen sezon oturmuş aslında, keşke bu kadar çok rotasyona uğratmasaydın. Başarılar diliyorum ayrıca![]()
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki derbide mağlup olan taraf olduk. Grupta 5 maç oynandı, 2.yiz
1.Beşiktaş 13 Puan
2.Fenerbahçe 7 Puan
3.Gaziantepspor 6 Puan
4.Kayserispor 3 Puan
Puan tablosunu son maçta oynandıktan sonra koyacağım arkadaşlar.
Galatasaray deplasmanında rezil oyunumuzla 3-0 mağlup olduk. Ligin 21. haftasında 1.den 10, 2.den 9 puan fark yedik. Sow, Doumbia, Gökhan Gönül, Egemen, Balanta gibi önemli eksiklerimiz vardı ve maçta Salih Uçan sakatlandı. 5-6 hafta boyunca kadroda yer alamayacak.
Kayserispor deplasmanındaki kötü performansımızla mağlubiyeti hakettik, Gaziantepspor ise Beşiktaş'ı 2-0 yendi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplardan çıkamadık.
1-0 geri düştüğümüz maçı 3-1 yendik.
Gaziantepspor deplasmanından 4-2 galip ayrıldık.
Kasımpaşa'yı rahat yendik.
İstanbul derbisinde deplasmandan 1-2 galip ayrıldık.
25 Hafta Sonucunda Oluşan Puan Tablosu ve Oyuncu Verileri