Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 88 sonuç

Konu: Paul Walker hayatını kaybetti.

Default Paul Walker hayatını kaybetti.

Paul Walker 2001 yapımı Hızlı ve Öfkeli filminde polis memuru Brian O'Conner rolüyle üne kavuşan aktör hayatını kaybetti.

‘Hızlı ve Öfkeli’ (Fast and Furious) filmleriyle dünya çapında üne kavuşan Amerikalı aktör Paul Walker (40), Los Angeles’ın kuzeyindeki bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Türkiye'de izleyicilerin, özellikle 'Hızlı ve Öfkeli' (Fast and Furious) filmleri ile Yalan Rüzgarı (The Young and The Restless) dizilerinden tanıdığı Amerikalı oyuncu Paul Walker, Los Angeles yakınlarında geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Bir arkadaşıyla bağış gecesine katılmak üzere yola çıkan Paul Walker, arkadaşının kullandığı aracın kaza yapması sonucu öldü.

http://www.youtube.com/watch?v=5R976MdhNhg

(Bu da kazadan sonraki bir video)

Evet arkadaşlar gerçekten üzücü bir haber. Türkiye'de de birçok fan'ı bulunan ünlü oyuncu hayatını kaybetmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok iyi bir oyuncuydu. Ölümü ile FAF serisi öksüz kaldı.. Ruhu şad, mekanı cennet olsun ..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Lugano'ya çok benzettiğim bir oyuncu idi. Böyle erken ölümler beni çok üzüyor açıkcası ve ölüm sebebi de çok ironik olmuş.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hızlı ve öfkeli serisinin artık bir anlamı kalmadı benim açımdan

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hey gidi reis.Fazla öfkeli çıktı yolların ustası.Ruhu şad , mekanı cennet olsun reisin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arabayı arkadaşı kullanıyormuş. Carrera GT emanet edilir mi yahu. Allah rahmet eylesin.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Yazık olmuş valla çok iyi bir oyuncuydu ve çok ironik bir ölüm olmuş. Allah rahmet eylesin..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Nette böyle iddialar var ne kadar doğru bilmem ama film için böyle bir şey yapılmış olabilir diyorlar adamın yazdıkları da çok mantıklı geldi bana.

Bu da başka bir yazı

1- Bir araba ne tür bir hızda giderken dümdüz yolda kaza yapar ve böylesine cayır cayır yanmaya başlar?
    2- Viraj dönerken takla attı desek, Porsche gibi asfalta yakın bir araba ne tür bir hızla virajı dönmüş olabilir ki ta bu noktalara kadar gelmiş?
    3- Paul Walker gül gibi Porsche’sinin sürücü koltuğuna başkasını oturtması ihtimali nedir?
    4- Resimlerdeki araba resmen kül olmuş. Bu deme oluyor ki uzun süre yanmış. İtfaiye neredeydi? Neden yetişemedi?
    5- Araba yanmışsa bedenler nerede? Tamamen yanmış olamaz, geriye bir kaç parçanın kalması gerekirdi.
    6- Filmdeki karakteri gibi hız yapıp ölmesi ne kadar ironi olabilir?
    7-Bu adam yanmamış mıydı? Cesedinde sadece yüzü parçalanmış olarak gösteriliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Böyle bir şeyi neden yapma ihtiyacı hissetsinlerki? Bu seri zaten ünlü bir seri değil mi? Böyle bir şeye başvurma ihtimali çok mantıklı değil.Ayrıca böyle bir şey olsa insanlar buna sevineceklerine tepki gösterirler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

arabalardan pek anlamam ama neden böyle bir yalana başvurmayı seçsinler ki ? sonuçta bu serinin ün, reklam gibi kaygıları yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Öldü mü ölmedi mi bilinmez. Ama bu işi biri çözecekse adres belli; Müge Anlı !!
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Aralık.2013 at 23:13 Reason: link şeklinde kalsın,görüntü hiç açıcı değil.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

O foto hakkında da yazı var zaten Eralp tabi doğru mu bilmem 2011'de başka birisine ait diyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    O foto hakkında da yazı var zaten Eralp tabi doğru mu bilmem 2011'de başka birisine ait diyorlar.
    Kulaklara bakınca sanki şimdi bana da farklı biriymiş gibi geldi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yahu bu fotoyu ilk gördüğümde de aynı tepkiyi verdim, yine veriyorum.

Bu adam ile Paul'un bana göre alakası yok.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen bu adamın Paul'le alakası yok bence de bir de araba yanmadı mı arkadaş bu nasıl ceset.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yalnız bu resimler resmi olarak mı paylaşılıyor yoksa twitterda facebookta herhangi birileri mi ? Eğer bu kazayı inceleyenler, yakınları vs paylaşıyorsa bu resim harbiden benzemiyor, bir numara olabilir. Yok eğer twitterda sıradan birilerinin paylaştığı bir resimse resmi zaten pek ciddiye almaya gerek yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla ben iyice inanmaya başladım Paul'ün ölmediğine plaka desen farklı ceset desen 2011'e ait kaldıki Paul'ün arabayla fotosu var orada kel sayılır sakalları da benzemiyor saçları da.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ek olarak şunu da söyleyeyim o fotoğraftaki Paul diyelim.
    Surat'ın fotosunu çektiklerine göre en kötü bölge burası ki burada yüzü baya iyi dağılmış ama ölüm için yeterli sebep mi?

Omuzlarda falan da yanık gözükmüyor. Bu araba yanmadı mı arkadaş?

Suratından bir yer bile olsa insanın yanmaz mı?

Bunları geçtim bu adamın Paul'a benzemediğinin 2352345 tane sebebini sunabilirim. Çok net bu adam farklı birisi yani

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

İçimi rahatlattın Cenker, yüreğime su serptin.
    Burak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar o fotografı paylaşılan kişi farklı kişi zaten. Benzemiyor deyip de Paul ölmemiş demek biraz garip olmuyor mu? Sanki ailesi yayınladı o fotografı :/ Twitter bu işte her fotoyu her konuda atabiliyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

O fotoğraf Paul Walker'ın değil. Facebook'ta saçma bir sayfada vardı 23 Temmuz tarihinde paylaşılmış daha dün vardı fakat bugün kaldırmışlar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zaten o arabanın Paul'ün olduğunu sanmıyorum ben arabayı süren arkadaşı Paul'den daha iyi bir şöförmüş sanırım yarışcıymış kendisi zaten araba bu kadar zor kullanılacak bir araba değil sürüşü çok rahat bir araba yani böyle bir kazayı yapmasına pek ihtimal vermiyorum ben.Ayrıca koskoca Los Angeles'te olmuş kaza hiç mi kaza anından görüntü yok arkadaş var bu işin içinde bir şeyler işte çok net belli.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Olayları "Abi çok iyi yaa" moduyla takip ediyorum Yüz yılın feyki gelmiş olabilir.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ölse de sazan.avi olacağız ölmese de o yüzden rahat rahat ilerliyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu olaylar daha da büyüyecektir. O zamandan sonra adam yaşasa bile ortaya çıkmaz bence
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben böyle ucuz bir numaraya neden girildiğini anlayamam eğer ölmediği falan ortaya çıkarsa. Film zaten dünyanın her yerinde milyonlarca kişi tarafından defalarca kez izleniyor, neyin reklamı bu yani.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

İnci olaya el atmış

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

bakalım sonunda ne olacak çok merak ettim

Sayfa 1 / 3 123 SonSon