Sayfa 6 / 24 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 702 sonuç

Konu: 11 Yıllık Hakimiyeti Yıkmaya Geldik - Bir Menajer Hikayesi - Sezon 2023 / 2024

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

FA Trophy - 2. Tur - Altrincham ( D )

Başımızın belalısı Altrincham ile karşılaşıyorduk. Elenme ihtimalimiz yüksek bir maçtı. Ancak futbol şansımız yaver gitti ve ilk yarıda defansımızın adeta çöktüğü ve kalemize çekilen 16 şuta rağmen, maçtan 2. yarıda Guèdioura'nın ayağından bulduğumuz kontra-atak golü ile 1-0'ı yakaladık ve adımızı bir üst tura yazdırdık.

Skrill Premier - 24. Maç - Hereford ( D )

Maçın başından sonuna çekişmeli geçen mücadelede ilk yarısı bizim ikinci yarısı rakibin baskısı fazlaydı. ancak sahadan tek gol sesi çıktı ve golü atan 36. dakikada Carvalho oldu. Bu gol ile maçtan 1-0 galip ayrıldık. Serimiz devam ediyordu. Ligde 9 maçlık bir yenilmezlik serisi yakalamıştık. Aldığımız bu sonuçları devam ettirirsek playoff'a kalmamız mümkün. Takım pozitif bir ivme kazandı. Umarım bu ivmeyi kaybetmeyiz.

Skrill Premier - 25. Maç - Ebbsfleet ( E )

Adeta bir hakem katliamı yaşadığımız maçta tam 42 faul verildi. Yine de baştan sona üstün götürdüğüm özellikle ilk yarıda rakibimizi adeta ezdiğimiz maçta iki yarıda da bulduğumuz 1er golle maçtan 2-0 galip ayrıldık.

Bu galibiyetin ardından 5. sıradaki Kidderminster ile aramızdaki fark 2'ye inmişti. Bütün ekibi playoff heyecanı sarmıştı. Sıradaki maçımız ise bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Dartford'du. Kazandığım takdirde playoff potasına girme şansım vardı.

Skrill Premier - 26. Maç - Dartford( E )

Çok zor bir maç bizi bekliyordu. kamuoyu beklentilerinin zaten üzerinde bir performans gösteriyorduk. Oyuncularımın hepsini şimdiye kadarki performansları için tebrik ettim. Karşımızda bu sezon şampiyonluk için mücadele veren bir ekip vardı. Ancak bizde en az onlar kadar beklenenin üzerinde bir performans gösteriyor ve güzel bir seri götürüyorduk.

İki takımda ilk yarıda temkinli oynuyordu. İyi defans yapıyor ve şut çektirmiyorlardı. Ancak nadir gelişen ataklardan birinde rakip defansı çok iyi atlatan Andrew Denham muhteşem ötesi bir gol atıyor ve maçta 1-0 üstünlüğü sağlıyorduk.

ikinci yarıda ise rakibimizin baskısı arttı. bu baskıya karşılık vermeye çalıştık ancak rakibimiz 81. dakikada golü buldu. bu dakikadan sonra başka da gol olmayınca sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldık.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Play off şansımız var hadi inşallah

Nesil
    2012

Sezon sonu tahminim Wrexham orada şampiyon olur senin kaderinde Play off'da belli olur diye dşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Play off şansımız var hadi inşallah
    Playoff sansimiz cok arti bu performanslardan sonra.hedefimiz bundan sonra kesinlikle playoffa kalmak.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Sezon sonu tahminim Wrexham orada şampiyon olur senin kaderinde Play off'da belli olur diye dşünüyorum
    Sezonu wrexham ve dartford cekismesiyle kapatacagiz o kesin.benim ise az puan farkina ragmen sampiyon olmam hayal gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Skrill Premier - 27. Maç - Luton ( D )

Son dönemdeki performansımız ile kendimizi ligde bir anda Play-off potasının dibinde bulmuştuk. Sezon başındaki beklentilerin çok üzerine çıkmıştık. Luton'da bizim gibi playoff potasına yakın takımlardandı. Kazanan büyük bir avantajı elinde barındıracaktı.

Deplasmanda olsakta maçtan birşeyler çıkarabilmeyi umut etmiştim ancak rakibimiz bize acımadı ve 60. dakikayı geçtiğimizde pozisyon anlamında kafa kafaya giden maçta golcülüğünü konuşturan taraf Luton olmuş ve 0-3 yapmıştı durumu. Her ne kadar 83. dakikada Guèdioura farkı 2 ye indiren golü atsada başka gol bulamadık ve maçtan 1-3 yenik ayrıldık.

Sonuç gerçekten üzücü olmuştu ancak elimizden geleni yapmıştık. Oyuncularıma morallerini bozmamaları gerektiğini söyleyerek evimizin yolunu tuttuk.

Skrill Premier - 28. Maç - Newport Co. ( D )

Üst sıralarda tutunmak için kazanamamız gereken bir deplasmana çıkıyorduk. Ancak yaşadıklarım beni çok şaşırttı. Orta sıralardaki rakibimiz karşısında bir varlık gösteremedik. Şansımızın yarıdmıyla 31. dakikada öne geçsekte ilk yarının uzatma dakikalarında rakibimizin golüne engel olamadık. İkinci yarıda kalemizi gole kapatınca da yenilmeyi hakettiğimiz maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldık.

FA Trophy - 3. Tur - Halifax( E )

Artık klasikleşen bir mücadele halini aldı FA Trophy'de bu maç. Geçen sezon bizi kupanın dışına iten rakibimizden bu sezon öcümüzü almalıydık. Ancak gerçekten sıkıcı bir maç oldu. İki takımda kapalı kutu oulnca maçta gol sesi çıkmadı ve taraftarlar oynanan oyuna veryansın ederek stadı terkettiler. 0-0

FA Trophy - 3. Tur Tekrar - Halifax( D )

Bizim kullanamadığımız ev sahibi avantajını rakibimiz tekrar maçında çok iyi kullandı. Oyuncularımı geçen sezonun öcünü almaları için sahaya yollasamda ilk maçtaki performansın çok üstüne çıkamadılar. ilk yarıyı rakibimizin 31. dakikada attığı gol ile 0-1 yenik kapattık. ancak 2. yarıya hızlı başladık ve 48. dakikada Fearnehough'un golü ile 1-1 eşitliği sağladık. Maç dengeye kavuştu derken hiç beklemediğim 2 gol görünce kalemizde maçtan 1-3 mağlup ayrıldık ve turnuvaya yine bir Halifax serisi ile veda ettik.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

maçlar iyi geçmemiş

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Skrill Premier - 29. Maç - Morecambe ( E )

Kupadan elendikten sonra elimizde artık bir tek lig kalmıştı. sonuna kadar asılmalıydık. Rakibimiz düşme hattından çıkmak için çetin bir mücadele veriyordu.

Zor bir maç olacağı kesindi ama bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. 28. dakikanın sonunda rakibimiz 0-2 öndeydi. Şaşkınlık içindeydim. Rakibimiz inanılmaz bir şekilde kilitlenmişti. Ancak 35. dakikada Guèdioura sonunda kilidi açtı ve yarıyı 1-2 geride kapattık.

Devre arasında oyuncularıma sağlam bir azar çektim. Kendilerine gelmeye ihtiyaçları vardı. Ancak çok farklı değildi durum. Rakibimiz aynı kilit durumuna geçmişti. zorlanıyordum açmakta. Taki 78. dakikada King ceza sahası yayına yakın bir noktadan mükemmel bir füze ile maça eşitliği getirmişti. Herşey tam bitti derken 90+3'te rakibimizin konsantrasyon kaybını iyi değerlendiren Guèdioura bize maçı 3-2 kazandıran golü attı.

Güzel bir geri dönüş yapmıştık. Şansımız yaver gitmiş ve yakaladığımız ender pozisyonlardan galibiyeti çıkarmıştık.

Skrill Premier - 30. Maç - Wrexham ( D )

Deplasmanda rakibimiz lig liderliği için mücadele eden Wrexham takımıydı. Onların liderlik bizimde playoff şansını devam ettirebilmek için maçtan galip ayrılmamız gerekiyordu. Oyuncularıma sadece rahat olmalarını ve kendileri gibi oynamalarını söyledim.

Maça hızlı başlayan taraf biz olduk ve 2. dakikada Guèdioura, 32. dakikada Wade'in golleri ile skoru 2-0 yaptık. Başa baş giden mücadelede ilk yarı biterken 45+1 de golü kalemizde gördük. İlk yarı 2-1 kapanırken devre arasında oyuncularıma iyi bir performans ortaya koyduklarını ancak tedbiri elden bırakmamalarını ve gevşememelerini söyledim. 2. yarıda daha da disiplinli oynayan takımım önce 51. dakikada Guèdioura ile farkı tekrar 2'ye çıkarırken, 63. dakikada Taylor farkı 3e çıkardı.bu gol ile skor 4-1 oldu. 70. dakikada Flynn golü kendi kalesine atınca fark 2'ye indi tekrar. bu dakikadan sonra maçta başka gol olmayınca sahadan 4-2'lik mükemmel bir galibiyetle ayrılıyorduk.

[YOUTUBE="zefZK7C_9HI"]30. Maç - Wrexham ( D )[/YOUTUBE]

Skrill Premier - 31. Maç - Worcester ( E )

Zayıf rakibimize karşı işi maçın başından sıkı tuttuk ve 20. dakika geçilirken Guèdioura ve Carvalho'nun golleri ile 2-0 önde götürüyorduk maçı. daha sonra rolantiye aldık ve skoru koruduk ilk yarıda. ikinci yarıda da 59. dakikada Kone ile farkı 3'e çıakrınca oyuncularımda bir gevşeme oldu. Rakibimiz önce 67. dakikada farkı 2 ye indirirken, 75. dakikada farkı bire indirerek durumu 3-2 yaptılar. Bu golden sonra kendini toparlayan oyuncularım maça dengeyi getirdiler. 90+4'te skoru belirleyen golü ise Taylor attı ve maçtan 4-2 galip ayrıldık.

Bu galibiyet bizi 5. sıradan playoff potasına soktu. Bundan sonra daha iyi mücadele etmemiz gerekiyordu. Burada kalmak gerçekten zor olacaktı çünkü.

[YOUTUBE="Uk2XpeNXmik"]31. Maç - Worcester ( E )[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    maçlar iyi geçmemiş
    Evet bir kaç maç tökezşledik. hele halifax maçları tam bir faciaya dönüştü benim için. Belam oldular adeta.

neyseki sonrasında ligde aldığım 3 galibiyet toparladı durumu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam kariyerinde başarılar. Umarım son maçlar da iyi geçer ve play-off oynarsın

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Potadayız hadi bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Hocam kariyerinde başarılar. Umarım son maçlar da iyi geçer ve play-off oynarsın
    Teşekkürler üstat. nasılsın görmeyeli Bir aksilik olmaz ise playoff görürüm gibi ama puanlar çok yakıın şu an herkesin 1.lik ve 6.lık şansı var

Potadayız hadi bakalım
    Potada kalmaya çalışacağız artık. Biraz kasabilir ama şampiyonluk şansımız bile var

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Skrill Premier - 32. Maç - Aldershot ( E )

Rakibimiz düşme hattından kurtulmaya çalışan Adlershot'tı. Kaleyi bulmakta zorlandığımız maçta King'in 50. dakikadaki mükemmel golü ile maçtan 1-0 galip ayrıldık.

Kendimizi çetin bir mücadelenin içinde bulmuştuk son periyoda girilirken ligde. Umarım sonunu iyi getiririz.

[YOUTUBE="JhuJqBN_QsI"]32. Maç - Aldershot ( E )[/YOUTUBE]

Skrill Premier - 33. Maç - Altrincham ( D )

Ortasıralarda kendine yer edinmiş rakibimiz karşısında çok zorlanacağımı düşünmemiştim maçtan önce. Ancak sahada mücadele vermeden maç kazanılmadığını hatırlattılar bana. Kalemizin abluka altına alındığı maçtan 0-2 yenik ayrıldık. Bu dönemde bu tarz maçlar çok kritik oluyor. Puan kayıplarının artık telafisi yok.

[YOUTUBE="3D_6f88Pv_0"]33. Maç - Altrincham ( D )[/YOUTUBE]

Skrill Premier - 34. Maç - Cambridge United ( E )

2 sezon önce ligi şampiyon bitirmiş, geçen sezon kötü bir performans gösterip geri düşmüş bu sezonda da şu an liderlik pozisyonunda bulunan rakibimizi yenersek ortalığı feci karıştıracaktık. Rakibimiz ile olan puan farkını 2'ye indirecek ve inanılmaz heyecanlı bir yarış içine girecektik. Ancak rakibimizinde gücünün farkındaydık. zor bir maç olacağını düşünüyordum.

Ancak beklentilerimin çok dışında gerçekleşti maç. Cambridge takımı sahada neye uğradığını şaşırdı. 16. dakikada zorunu oyuncu değişikliğine gittiler. Ardından 18. dakikada Guèdioura'nın golü ile 1-0 öne geçtik. Maç sert geçiyordu. Arka arkaya kartlar çıkarmaya başladı hakem. Birde üstüne kartın rengi sarıdan kırmızıya dönünce rakibimiz 40. dakikadan sonra maçı 10 kişi idare etmek zorunda kaldı. İlk yarı bu şekilde kapanırken gollerimiz ikinci yarıda da devam etti.

2. yarıda daha güzel bir performans ortaya koyan oyuncularım, önce Guèdioura ile sonrada Hannigan ile farkı daha da açarak sahadan 3-0 gibi net bir skor ile ayrılmamızı sağladılar.

[YOUTUBE="n4FQEoeIyb8"]34. Maç - Cambridge United ( E )[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Skrill Premier - 35. Maç - FC Halifax ( D )

2 sezondur başımıza bela olan bir takımdı Halifax. Bu eziyetten kurtulmamız gerekiyordu. Ancak yine ve yeniden bu beladan kurtulamıyorduk. Bir türlü şeytanın bacağını kıramıyorduk. 2 sezonda 8 maç yaptık. Karşılaştığımız kupa maçlarındaki gelenek bozulmamış ve yine galip gelememiştim.

Maça hızlı ve hırslı başladık. henüz 4. dakikada Guèdioura bizi 1-0 öne geçiren golü attı. maç iyi gidecek derken bir anda tepe taklak olduk ve 15. dakika geçilirken kendimizi 1-2 yenik durumda bulduk. İlk yarıda rakibimize engel olamasakta farkın açılmasını önledik ve ilk yarıyı bu skorla tamamladık.

2. yarıda ise baskıyı arttırmaya çalıştım. Topun kontrolünü biraz daha ele geçirdik ve 49. dakikada Guèdioura'nın ayağından beraberlik golünü yakaladık. Ancak Halifax kapanınca açmaya çok zorlandık geri kalan kısımda ve maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldık.

[YOUTUBE="PQY1aqwsGWI"]35. Maç - Halifax ( E )[/YOUTUBE]

Skrill Premier - 36. Maç - Boston Utd ( E )

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan rakibimize acımadık ve ilk 25 dakika içinde attığımız 4 gol ile maçı 4-2 kazandık. Rakip kaleye ilk yarıda 4 şut atmamıza rağmen kalecinin vasat performansı bizim için iyi oldu ve maçtan bol gollü bir galibiyet ile ayrılmamızı sağladı.

Bu galibiyet ise bize yeni fırsatların kapılarını araladı. Bir anda kendimi şampiyonluk yarışının içinde buldum. Averajımız nedeniyle 2. sırada yerimizi almıştık. Lideri yakalamıştık. Geriye kalan son 10 maç inanılmaz stresli geçecekti o kesin. Bu kadar çekişmeli bir şampiyonluk yarışının içinde olmak heyecan vericiydi.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Şampiyon olursak fena
    bir de ben bir şey rica edicem Aras Özbiliz'in Türk statüsünde oynama imkanı var mı hocam bir bakabilir misin konuyla alakası yok ama

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Senin Şampiyon olmanı isterim lakin Cambridge bırakmaz diye düşünüyorum. Güzel bir hava hakim takımda... Başarılar...

Başarılar Kardeşim 2011'de 4.Sezon Bende Oynamıştım Vauxhall ile Lig 1'e Kadar Çıkarmıştım 2 Sene Championship'e Çıkmak İçin Uğraşınca Haliyle Yoruldum

Bakalım Sen Neler Yapacaksın Merak İçindeyim

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Şampiyon olursak fena
    bir de ben bir şey rica edicem Aras Özbiliz'in Türk statüsünde oynama imkanı var mı hocam bir bakabilir misin konuyla alakası yok ama
    Bildiğim Kadarıyla Ermenistan ile Milli Oldu Gerçekte Sanırım Seçilemez Türk Milli Takımına

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bildiğim Kadarıyla Ermenistan ile Milli Oldu Gerçekte Sanırım Seçilemez Türk Milli Takımına
    O anlamda demedim ligde Türk statüsünde oynar mı Türk uyruğu var diye biliyorum.

O Anlamda Diyorsun Yani

Oynar Yahu Yeter ki Bir Milliyeti Türk Olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Şampiyon olursak fena
    O anlamda demedim ligde Türk statüsünde oynar mı Türk uyruğu var diye biliyorum.
    Baktım Aras'a. Kendisi şu an Ermenistan milli takımında gözüküyor. 3.8M €'ya Fenerbahçe'ye transfer olmuş bu sezon. Türk vatandaşlığı olduğu için Türk statüsünde oynuyor. YArdımcı olmuşumdur heralde

Quote Originally Posted by Bigboss3461 View Post
    Senin Şampiyon olmanı isterim lakin Cambridge bırakmaz diye düşünüyorum. Güzel bir hava hakim takımda... Başarılar...
    Takımda şu an çok güzel bir hava var. Bazı oyuncular mırın kırın etsede oynamıyoruz diye Takım Uyumu tam seviyede. Kimler bıraktı o sıraları kimler. oluruz belki be

Başarılar Kardeşim 2011'de 4.Sezon Bende Oynamıştım Vauxhall ile Lig 1'e Kadar Çıkarmıştım 2 Sene Championship'e Çıkmak İçin Uğraşınca Haliyle Yoruldum

Bakalım Sen Neler Yapacaksın Merak İçindeyim
    bir ligde iki sene takılmak yorucu oluyor kesinlikle. Aslında burada takılmayı beklemiyordum ama harbidende sıkıntılı geçti ilk sezon. Bu sezon çok iyi geçiyor. Parayıda bulursak gelecek sezon daha iyi oluruz. Lig 2'de oyuncuların kalitesi bayağı yüksek benim takıma göre. Ciddi takviyelere ihtiyacım olacak çıkarsam.

Bırakmayı çok düşünmüyorum şimdilik ama belli olmaz. Avrupa'dan düzgün bir kulüpten teklif gelir ise düşünebilirim oralara gitmeyide. Hedefim gidebildiğim kadar yukarıya gitmek. ne kadar başarabileceğim hep beraber göreceğiz...

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Baktım Aras'a. Kendisi şu an Ermenistan milli takımında gözüküyor. 3.8M €'ya Fenerbahçe'ye transfer olmuş bu sezon. Türk vatandaşlığı olduğu için Türk statüsünde oynuyor. YArdımcı olmuşumdur heralde
    OO çılgın ben de aldım fenere 1 ocakta gelecek ama tereddüte düştüm yardımcı oldun sağ ol.Zekası düşük bir oyuncu biraz ama olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Skrill Premier - 37. Maç - Alfreton ( D )

Alfreton deplasmanından 3 puan çıkarmak istiyordum. Zor bir maç olacaktı ancak beklentim yinede galibiyetti. lakin maça sıkıntıyla başlamıştık. 16. dakikada Guèdioura sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Takımdaki en etkili silah sakatlanınca yalpalayacağımız kesindi maçta. Ancak maçtaki tek golü bir köşe vuruşu organizasyonunda her ne kadar kendi kalesine atılmış gibi yazılsa da Denham attı. Karambolde topu çok güzel çeviren Denham arka direk dibinden topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu belirleyen golü attı. Maçın geri kalan dakikalarında başa baş giden mücadelede başka gol olmayınca maç 1-0 galibiyetimizle sonuçlandı.

[YOUTUBE="oLlnuIUF7g4"]37. Maç - Alfreton ( D )[/YOUTUBE]

Bu maç sonunda hala liderin averajla arkasındaydık. Cambridge'i geride bırakmış Dartford ile aynı puanda şampiyonluk yarışını sürdürüyorduk.

Skrill Premier - 38. Maç - Macclesfield ( D )

Çok çekişmeli ve sert geçen mücadeleden gülerek ayrılan taraf biz olduk. Başa başa geçen mücadelede 24. dakikada öne geçen taraf biz olduk. Bir köşe vuruşu organizasyonunda ön direkte topa dokunan Hannigan güzel bir gole imza attı. Arkasından rakibimiz ilk yarı bitmeden güzel bir golle beraberliği sağladı. İlk yarı 1-1 biterken 2. yarıya galibiyet için çıktık. İkinci yarıya hızlı başladık ve Grimes 47. dakikada bizi öne geçiren golü buldu. 59. dakikada sahneye tekrar çıkan Grimes maçın skorunu belirleyen golü attı ve maç 3-1 galibiyetimiz ile sonuçlandı.

[YOUTUBE="5VxbbxnJ6f4"]38. Maç - Macclesfield ( D )[/YOUTUBE]

Cambridge ve Dartford puan kaybedince bu hafta liderlik kaçınılmaz oldu ve 3 puan farkla liderliği ele geçirmiş olduk. Hiç aklımızda yokken kendimizi bir anda zirvede bulduk. Mükemmel bir çıkış yakaladık...

Skrill Premier - 39. Maç - Lincoln ( E )

Kendi sahamızda çok önemli bir maça çıkacaktık. 6 puanlık bir maçtı bu. Galip gelirsek Lincoln ile farkı açacak kaybedersek liderliği kaybedecektik. Zorlu bir maç bizi bekliyordu. Lincoln ilk yarıda üzerimizde iyi bir baskı kursa da gole geçit vermedik ve ilk yarıyı başladığı gibi beraberlikle sonlandırdık. İkinci yarıda ise bir serbest vuruşta oluşan karambol sırasında Wade'in cılız vuruşunu savuşturmak isterken defans kendi kalesine doğru müdahele yapınca top ağlarla buluştu ve Wade'e yazılan bu gol ile maçtan 1-0 galip ayrıldık. Futbol şansı yanımızda olmuş ve çok anlamlı bir galibiye talmıştık kendi evimizde.

Dartford Alfreton karşısında galip gelmiş, Cambridge'in çöküşü ise devam ediyordu. Luton ise 2 maç eksiği ile 8 puan geride kalmıştı. Ancak 2 galibiyet almış gibi bakıyor ve aramızda 2 puan varmış gibi düşünüyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

OO çılgın ben de aldım fenere 1 ocakta gelecek ama tereddüte düştüm yardımcı oldun sağ ol.Zekası düşük bir oyuncu biraz ama olsun
    Özelliklerini araştırabilsem göstereyim ama araştırma ağım yerel olduğu için bakamıyorum oyuncu özelliklerine.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluk geliyor gibi ?

Hocam inşallah nazar değmez çok iyi gidiyorsun şampiyonluk yakın gözüküyor başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Coventry/UK

Çok güzel gidiyor kariyer takipçinizim.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Son Ralli

Skrill Premier - 40. Maç - Forest Green ( D )

Deplasmanda rakibimiz hızlı başladı maça. 8. dakikada rakibin golcü ayağı Pogba durumu 0-1 yapan golü atıyordu. Golün şokunu üstünden çabuk atan takımımız 21. dakikada Kone'nin golü ile 1-1 eşitliği yakaladı. İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarıda da dengeli giden maçta eşitlik 84. dakikada Guèdioura'nın golü ile bozuluyordu. maçta kalan dakikalarda başka gol de olmayınca bu zorlu deplasmandan 2-1 galip ayrılıyorduk.

[YOUTUBE="_Vi-YmHLEQ0"]40. Maç - Forest Green ( D ) [/YOUTUBE]

Skrill Premier - 41. Maç - Kidderminster ( E )

Kendi evimizde galip gelmemiz gerekiyordu ancak sonuç hiçte istediğim gibi olmamıştı. Kendi evimizde adeta baskına uğramıştık. 13. dakikada kalemizde golü gördük ve 0-1 geriye düştük ancak golü bulmamız uzun sürmedi ve 21. dakikada golcümüz Guèdioura sahneye çıktı ve durumu 1-1'e getirdi. Tam toparlanıyoruz diyordum ki çok basit bir penaltı yaptırdık. Rakibimizde bu pozisyonu gole çevirince bu dakikadan sonrada takım kendini toparlayamadı. Rakibimizde gol atamayınca başka maçtan 1-2 yenik ayrıldık.

[YOUTUBE="apV51Twr3kY"]41. Maç - Kidderminster ( E )[/YOUTUBE]

Skrill Premier - 42. Maç - Chester ( D )

Oyuncularımın gerginliği ve üzerlerindeki stres çok belli oluyordu. Kidderminster maçından 2 gün sonra böyle ciddi bir maça çıkmak can sıkıcıydı. Son haftalarda ciddi sınavlar veriyorduk. bu gerginlik maça da yansıdı. İstediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamıyorduk. Bunda rakibin çok faullü oynamsıda etkiliydi. İlk yarı baskı altında geçirirken, ikinci yarıda maçı dengelemeyi başardık. Ancak kalemizde golü görmeye engel olamadık ve 57. dakikada 0-1 yenik duruma düştük. Maçı bırakmayan oyuncularım golü bulmak için uğraşsalarda istediğimiz golü ancak 84. dakikada penaltıdan bulduk. McGinn topun başına geçerek golünü attı ve maçın skorunu belirledi. 1-1

[YOUTUBE="41r_neUdS4o"]42. Maç - Chester ( D )[/YOUTUBE]

Skrill Premier - 43. Maç - Farnborough ( E )

Rakibimiz 23. sırada bulunan Farnborough takımıydı. onlar için çok kritik bir öneme sahipti bu maç. Bizim için ise iddiamızı sürdürebilmek için önemli bir maçtı. Hızlı başladığımız maçı çok zora soksakta galip gelmeyi başardık. Önce 3. dakikada Guèdioura ile öne geçtik. Rakibimizde bizim tempomuza uymuş ve bol pozisyonlu bir maç oynanıyordu. Ancak bu pozisyonlardan birini rakibimiz değerlendirince 25. dakikada durum 1-1 olmuştu. ilk yarı bu skorla biterken ikinci yarıda rakibimizin kalemize gelmesini kısıtladık. Pozisyonları biz buluyorduk ancak bir türlü değerlendiremiyorduk. ancak 84. dakikada sahneye çıkan Wade maçın skorunu belirleyen golü atıyor ve sahadan 2-1 galip ayrılıyorduk.

[YOUTUBE="lcUXm-h9Vbk"]43. Maç - Farnborough ( E )[/YOUTUBE]

Rakibimizi ateşler içinde bırakırken çok büyük bir avantaj yakalıyorduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Kesemen View Post
    Hocam inşallah nazar değmez çok iyi gidiyorsun şampiyonluk yakın gözüküyor başarılar
    Şampiyonluk geliyor gibi ?
    Quote Originally Posted by Kuzga View Post
    Çok güzel gidiyor kariyer takipçinizim.
    Teşekkürler arkadaşlar. Hiç beklemediğim bir dönemde şampiyonluk geliyor gibi. Takımımı biraz fazla küçümsemişim galiba. Ya da rakipler beni fazla küçümsedi bilemiyorum artık

Sezon Bitmiş Hadi Bakalım Darısı 2.Lige

Ana Kulüp Bulabildin mi ? Ben 2.Ligde Aston Villa'yı Bulmuştum Ama Pek İşe Yaramadı

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Sezon Bitmiş Hadi Bakalım Darısı 2.Lige

Ana Kulüp Bulabildin mi ? Ben 2.Ligde Aston Villa'yı Bulmuştum Ama Pek İşe Yaramadı
    2. Ligde ilk sezon kalabilirsem başarı sayacam 2.lig gerçekten zor bi lig ve oyuncu bulmakta zorlanıyorum şu an. birde kulüp yarı-profesyonel olunca iyice zor oluyor oyuncu getirmek. Mali fair-play'de cabası.

Ana kulüp oyun başından beri Tranmere Rovers. Kaç defa değiştirmek istedim ancak Yönetim vasat olunca başka bir kulüp bulamadılar. Lig 1 takımıydı. Bu sezon küme düştü. seneye onlarda Lig 2'de olacaklar. Adam stad yapacam diye finansın içine etti. Maaş alamıyorum. Transfer bütçesi alamıyorum. Hala 65.000€ borcu var kulübün.

Ooo! Bayağı Değişmiş Kulüp O Zaman

Tranmare'ye Kadar Düştüyse Kulüp İfla Olmaz

Sayfa 6 / 24 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri