Quote Originally Posted by walcott07 View Post
Şampiyon olursak fena
bir de ben bir şey rica edicem Aras Özbiliz'in Türk statüsünde oynama imkanı var mı hocam bir bakabilir misin konuyla alakası yok ama
Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Quote Originally Posted by walcott07 View Post
O anlamda demedim ligde Türk statüsünde oynar mı Türk uyruğu var diye biliyorum.
Bildiğim Kadarıyla Ermenistan ile Milli Oldu Gerçekte Sanırım Seçilemez Türk Milli Takımına
Baktım Aras'a. Kendisi şu an Ermenistan milli takımında gözüküyor. 3.8M €'ya Fenerbahçe'ye transfer olmuş bu sezon. Türk vatandaşlığı olduğu için Türk statüsünde oynuyor. YArdımcı olmuşumdur heralde

Quote Originally Posted by Bigboss3461 View Post
Senin Şampiyon olmanı isterim lakin Cambridge bırakmaz diye düşünüyorum. Güzel bir hava hakim takımda... Başarılar...
Takımda şu an çok güzel bir hava var. Bazı oyuncular mırın kırın etsede oynamıyoruz diye Takım Uyumu tam seviyede. Kimler bıraktı o sıraları kimler. oluruz belki be

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Başarılar Kardeşim 2011'de 4.Sezon Bende Oynamıştım Vauxhall ile Lig 1'e Kadar Çıkarmıştım 2 Sene Championship'e Çıkmak İçin Uğraşınca Haliyle Yoruldum

Bakalım Sen Neler Yapacaksın Merak İçindeyim
bir ligde iki sene takılmak yorucu oluyor kesinlikle. Aslında burada takılmayı beklemiyordum ama harbidende sıkıntılı geçti ilk sezon. Bu sezon çok iyi geçiyor. Parayıda bulursak gelecek sezon daha iyi oluruz. Lig 2'de oyuncuların kalitesi bayağı yüksek benim takıma göre. Ciddi takviyelere ihtiyacım olacak çıkarsam.

Bırakmayı çok düşünmüyorum şimdilik ama belli olmaz. Avrupa'dan düzgün bir kulüpten teklif gelir ise düşünebilirim oralara gitmeyide. Hedefim gidebildiğim kadar yukarıya gitmek. ne kadar başarabileceğim hep beraber göreceğiz...