1 ile 30 arası toplam 598 sonuç

Konu: Taktik Yaratma Rehberi ve İpuçları

Hybrid View

şu taktikle çok rahat sampiyon oldum ligde. ceza bitince avrupada nolcak merak ediyorum

cok defansif duruyor ama gercekten oyle degil

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ogsusam11 View Post

şu taktikle çok rahat sampiyon oldum ligde. ceza bitince avrupada nolcak merak ediyorum

cok defansif duruyor ama gercekten oyle degil
    Bence aksine cok ofansif bir taktik.

Orta sahada geride bekleyen bir oyuncu bulundurmaman biraz riskli bir tercih. Bence en azindan bir oyuncuya defans gorevi vermek gerekli. Cunku:

AP (A) ileride basar
    BWM (S) ileride basar
    BBM (S) ileride de basar geriye de gelir ama once ileride basar.

Yani savunmayi koruyan bir oyuncun yok.

Esasinda hucum oyun anlayisi ile oynarken en sevdigim dizilistir 451 cunku oyuncular hucum anlayisi yuzunden ileriye cikip, rakip ceza alanina girmekten cekinmezler ama savunmada da orta sahayi kalabalik tutarlar.

En buyuk sorunu muhtemelen rakip AMC kullaniyorsa veya rakip geriye gelip top alan ikinci bir forvet oynatiyorsa yasarsin. Topal'i DM'ye cekip HB(D) yaparak biraz daha dengeli olabilir bu taktik bence.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bence aksine cok ofansif bir taktik.

Orta sahada geride bekleyen bir oyuncu bulundurmaman biraz riskli bir tercih. Bence en azindan bir oyuncuya defans gorevi vermek gerekli. Cunku:

AP (A) ileride basar
    BWM (S) ileride basar
    BBM (S) ileride de basar geriye de gelir ama once ileride basar.

Yani savunmayi koruyan bir oyuncun yok.

Esasinda hucum oyun anlayisi ile oynarken en sevdigim dizilistir 451 cunku oyuncular hucum anlayisi yuzunden ileriye cikip, rakip ceza alanina girmekten cekinmezler ama savunmada da orta sahayi kalabalik tutarlar.

En buyuk sorunu muhtemelen rakip AMC kullaniyorsa veya rakip geriye gelip top alan ikinci bir forvet oynatiyorsa yasarsin. Topal'i DM'ye cekip HB(D) yaparak biraz daha dengeli olabilir bu taktik bence.
    Aynen, zaten BWM (D) olmasi lazim da sampiyonlugu garantileyince son 4 mac sacma sapan taktikler deniyordum, resmi koymak icin BWM yaparken S olarak kalmis

Bu arada, cok fazla sayida korner oluyor ve cogu goller kornerlerden karambollerden geliyor, SI bu durumun farkında mı? Forumlarında birsey goremedim, sadece general discussion'da yazan uc bes kisi var. Bug olarak belirtilmemis.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ogsusam11 View Post
    Aynen, zaten BWM (D) olmasi lazim da sampiyonlugu garantileyince son 4 mac sacma sapan taktikler deniyordum, resmi koymak icin BWM yaparken S olarak kalmis

Bu arada, cok fazla sayida korner oluyor ve cogu goller kornerlerden karambollerden geliyor, SI bu durumun farkında mı? Forumlarında birsey goremedim, sadece general discussion'da yazan uc bes kisi var. Bug olarak belirtilmemis.

BWM(D) de cok yerinde duran bir oyuncu degil. O da gezer ve ornegin bir DLP(D) veya CM(D)'den onde basar ve pozisyon disiplinini one cikartmak yerine topu hemen kapmayi daha fazla onemser.

Kornerler hakkinda bir fikrim yok cunku yama ciktiktan sonra oyunu oynamadim. Ama yama cikmadan once test ederken dikkatimi cekmemisti.

Mesaj Yetkileri