Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiye Kupasını Kim Kazanır ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 68.75%
  • Eskişehirspor

5 31.25%
Sayfa 7 / 31 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 916 sonuç

Konu: Türkiye Kupası 2013-2014

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sene başında 3 kupaya göre kadro kurup tek kupada mücadele etmek böyle bir şey olsa gerek. Yedek kalan oyuncuların tek umudu kupaydı ondan da elenip kurtuldular. Bu arada Holmen nerede diyodum ama bu maç gösterdi ki Ersun Yanal sonuna kadar haklıymış. Cristian bile daha iyiydi Holmen'den, hatta ben Cristian'ın niye çıktığını da anlamadım.

Savunma oyuncuları ise tam facia Bekir, Yobo ve Kadlec yine konuşturdular yeteneklerini.

Bir sözümde buradan Selçuk Şahin'e 1-0 öndeyken rakibe artist artist hareketler yapıp, geri düşünce aynı hareketleri rakip yapınca nasıl bir şey olduğunu anlamıştır umarım. O hareketleri normalde de yapan birisi yapsa bir şey demem ama Selçuk Şahin gibi adamlar yapınca sinir oluyorum. Belki aşırı bir tepkidir ama o hareketleri halı sahada bile yapmıyoruz artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Nasıl bir dezavantaj? Tek bir yere konsantre olmanın, haftada bir maç yapmanın neresi dezavantaj?
    Fenerbahçe'nin elenmesi avantaj değil, dezavantajdır. Tek kulvar kaldı, artık tamamen lige yönelecek takım. Şampiyonluk yarışının içinde olan takımlar için sıkıntılı bir durum.

Galatasaray, Beşiktaş, Kasımpaşa, Trabzonspor için konuşmuş arkadaş.

Valla sezon sonu Allah'ın izniyle şampiyonluk gelsinde, razıyım ben kupadan elenmeye

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Yenilirsek geçersin yarın dalganı
    Sizin yarın şansınız yok zaten güzelim

Ne kadar dağınık oynadık bugün yahu. Mert ve Webo hariç kimin nerede oynadığını çıkaramadım ben.

Herkes kendi derdine düşmüş gibi bir halimiz vardı. Ayrıca araştırılırsa Selçuk ile Ronaldo'nun çalım yeteneğinin aynı olduğuna dair bir iddiaya girebilirim. Allah çalım atma yeteneği vermiş ve sana çok bile bu diyip yollamış.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

William kardeş fail olmuş yalnız. Adamların elinde tek kulvar kaldı bundan daha güzel ne olabilir ki. Yarın Buca'da eler Beşiktaş'ı bi biz kalırız. Hasret'i bitiririz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Nasıl bir dezavantaj? Tek bir yere konsantre olmanın, haftada bir maç yapmanın neresi dezavantaj?
    Bizim ligdeki takımları tek veya iki kulvarda gitmek paklar. Yıllardan beri üç kulvarda istikrarlı bir şekilde başarı sağlayamadı takımlarımız. O yüzden haftada bir maç yapmanın pek bir sıkıntısı olacağını sanmıyorum. Devre arasındaki boşlukta hazırlık maçları ile kapatılabilir diye düşünüyorum. Sonuçta kupanın ilerleyen aşamalarında sürekli yedek kadro ile çıkamıcak büyük takımlar. Daha eli yüzü düzgün takımlar geldiğinde asa yakın kadro ile çıkarlar.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sen hala ligimi düşünüyorsun hocam,Fener şimdiden aldı ligi,ne Kasımpaşa'nın ne de Beşiktaş'ın nefesi yetmez zaten bizi geç.
    Umut işte.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Beyler biz rahatız, daha 29 yılımız var

Fethiye hak etti Tebrikler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Her türlü gol atacaktık zaten. Fethiye için hiç şans yoktu
    Quote Originally Posted by byariff View Post
    107 oldu bugun

Aslında Cengiz yazdığında "Dün biz ve bugün Trabzon da rahat kazanırız diye düşünülüyordu ama kazın ayağı öyle çıkmadı yazacaktım.Sonra maça falan da bakmadım,az önce arkadaşlar aradı

Son yıllara TR kupası güzelleşiyor.Bunlar güzel skorlar...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes ne kadar favori görüyor Buca'yı Ben mi Buca hakkında bazı gerçekleri bilmiyorum acaba?
    FM Gazetesi

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Bekir İrtegün yüzünden maç gitti

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Herkes ne kadar favori görüyor Buca'yı Ben mi Buca hakkında bazı gerçekleri bilmiyorum acaba?
    Valla ona bakarsan Gaziantep BB bir tek Balıkesir'e 2 gol atmıştı Fethiye'de ligin en çok yiyen takımlarındandı sanırım. Kupa'da her şey oluyor görüyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Madem o kadar eminsiniz, Buca'nın yeneceğini düşünen herkes Bucaya 500 lira bassın ulen SS isterim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Valla ben Buca'yı değil de Beşiktaş'ı biliyorum. Bu sebeple emin davranıyorum, patlayabilirim tabii ki ama düşüncemi sonuna kadar savunacağım.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla ben dün bizi bugün Fener'i gördükten sonra bu sefer denerim Buca'ya.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Valla ona bakarsan Gaziantep BB bir tek Balıkesir'e 2 gol atmıştı Fethiye'de ligin en çok yiyen takımlarındandı sanırım. Kupa'da her şey oluyor görüyorsun.
    Balıkesirde Fethiyeyi 4-0 yenmişti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ersun hocanin su aciklamasi bahane sanki madem oyle hocam ilk 11"de oynuyan oyuncularini sonradan oyuna sokmazdin a2"den falan adam cikartirdin ne bilim.

Ersun Yanal: Bizim bir hedefimiz vardı o da lig şampiyonluğuydu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ersun hoca bıraksın bu ayakları dünkü Galatasaray'dan kat kat iyi bir kadro sahaya sürdü.Üstüne biz forvetsiz 2 gol attık bu takım 2 forvetini de oynattı ama golü atan Sabri oldu.Rakibi tebrik etsin geçsin hiç laga lugaya gerek yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar burası Facebook veya Twitter değil. Forumda olduğunuzu unutmayın.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Fethiyespor'a. Maçı izlemedim ancak maç öncesi seromonideki formalarını gördüm YÜCE ATATÜRK yazılı olan. Maçı falan geçtim Sırf bu yüzden helal olsun size helal !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Tekrar tekrar söylüyorum ; Galatasaray ile bizim kadromuz bir değil. Bugün bizim kadro daha güçlü olabilir dünkü Galatasaray kadrosuna bakışla ama bizim bu oyuncularımız neredeyse hiç oynamadılar ligde. Cristian ve Webo hariç sürekliliği olan oyuncu yok.

Galatasaray da durum böyle değil. Gökhan,Bruma,Amrabat,Dany son zamanlarda oynamış ve kadro ile bağı olan oyuncular. Bu yüzden dün de söyledim dünkü Galatasaray kadrosunu yedek olarak sayamayız.

Fenerbahçe bugün yedeklerle çıktı ve bütünlük olmadığından kaybetti.

Tabii tebrik etmek gerek rakibi çok sağlam oynadılar.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Neyse o zaman bu yaz fethiyedeyiz saka bi yana ne sacma bir seydir su tr kupasi arkadas kaldirsalar da hepimiz rahatlasak ya da italyadaki gibi onceki sezon ligi yukarda bitirmis takimlar daha ust turlarda oynasa

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dün Galatasaray, bugün Fenerbahçe. İki takımın da yedek oyuncuları neden yedek kaldıklarını gösterdiler, resmen yan gelip yatmışlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maçın ilk yarısı Fenerbahçe çok top kaybetti fakat istekli ve baskılıydılar. Maçın son 20 dakikası tamamen boşladılar ve bu Fethiye'nin lehine oldu. Açıkçası ben Fethiyespor'un gol atacağını dahi düşünmüyordum, benim için baya bir sürpriz oldu bu sonuç.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

beşiktaş da benzer şekilde zorlanacaktır

25. Default

Uykuya dalmışım maçı izleyemedim. Ama ben FB taraftarı olsam elenmeye sevinirdim.

1.Lig şampiyonluk ihtimali daha kuvvetli.
    2.Aziz Yıldırım'ın çok mantıklı bulduğum sözüdür. Türkiye kupasından atıyorum 10 M kazanıyorsan kupayı aldığında primler vs. giderin 13 M oluyor 3 M zarara giriyorsun. Kupa müzeye giriyor aynı zamanda finansında zarara giriyor.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ya abi yapmayın Allah aşkına Türkiye Kupası her yıl önemlidir ve önemli olacaktır. Elendikten sonra "Zaten önemsizdi, lige konsantre oluruz" demek çok saçma geliyor bana. O zaman Ligi de boşverin sadece Şampiyonlar Ligi'ne konsantre olun. Ordan gelen gelir ve ün daha fazla Hem maçlar da 2 haftada bir. Futbolcuları dinlenmiş olur 2 hafta boyunca

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ya abi yapmayın Allah aşkına Türkiye Kupası her yıl önemlidir ve önemli olacaktır. Elendikten sonra "Zaten önemsizdi, lige konsantre oluruz" demek çok saçma geliyor bana. O zaman Ligi de boşverin sadece Şampiyonlar Ligi'ne konsantre olun. Ordan gelen gelir ve ün daha fazla Hem maçlar da 2 haftada bir. Futbolcuları dinlenmiş olur 2 hafta boyunca
    Ligi kazanamazsan ŞL'ye gidemezsin ama. Aziz Yıldırım geçen sene kupayı kazandıktan sonra demişti bu kupa bu haliyle gereksiz diye, kazancından çok kaybettirdikleri var diye.

Tek sıkıntı bu oynamayan oyuncular artık hiç oynamayacak, Kadlec, Yobo devre arası mutlaka gönderilmeli, artık kullanılma şansları kalmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Valla UEFA kara kaşa kara göze bakarak almıyo Avrupaya takımları Ligde başarılı olmak lazım ki gidesin oraya. Ama Kupa olayı farklı.

Aziz Yıldırım açıklamıştı kupayı almamıza rağmen kupadan zarar ettik diye. Ha bunlar mazeret mi değil, ne olursa olsun geçilmesi lazımdı bu turun. Ortada kupa varsa Fenerbahçe her daim o kupaya aday olmalıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe kupayı önemsese zaten kadro tercihi bu şekilde olmazdı. Bir çok Fenerbahçelinin elendik diye üzüldüğünü sanmıyorum ki zaten bir çok Süper Lig takımıda süpriz yaparak kupadan elendi. Buda gösteriyor ki bir çok favori takım kupayı 2. planda tutuyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu zaten düz mantık olarak yaklaşıyorum olaya Saçma olduğunu bende biliyorum

Sayfa 7 / 31 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri