Uzun zamandır giremiyrodum foruma . Ama güzel bir kariyer başlatmışsın yine. Başarılar.
Uzun zamandır giremiyrodum foruma . Ama güzel bir kariyer başlatmışsın yine. Başarılar.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
forza chacaritabaşarılar dostum
)
Öncelikle herkese yeniden teşekkür ederim ve yeniden özür dilerim. Vaktimin olmaması nedeniyle turnuvalardan falan çekildim elim biraz daha rahatladı. Artık yavaşta olsa ilerleriz. ( Yine hikayeyle bağlayabilirsem bağlıcam akışını bozmama adına herkese tek tek vevap vermedim yanlış anlaşılmasın )
Ligler başlamıştı ancak biranda ortadan kaybolmam yerel basından sonra ulusal basında da gündem olmuştu.
Acaba daha sezon başında bu sorumluluğu kaldıramayacağını mı düşünüyordu ?
Tecrübesiz menajerin sonu çabuk mu gelmişti ?
Krizdeki Crewe klübünü daha zor günler mi bekliyordu ?
Diaz nerede ?
........
gibi başlıkları artık çokça görüyordum gerek gazete gerek televizyonda. Oysa sezona büyük umutlarla başlamıştık kasamıza ciddi bir para koyup gençlere yönelmiştik. Ama sonra hayal kırıklıkları ardı ardına gelmişti. Önce mali fairplay darbe vurmuştu şimdilerde ise sezon öncesi günlerimi harcadığım taktiklerimin sahada tutmayışını ve takımın eridiğini görüyordum. Çareyi klüpten uzaklaşmakta bulmuştum. Uzaklaşıp biraz kafamı dinleyecektim. Başkalarının ne dediği önemli değildi sezon öncesi yada sonrası farketmezdi. Kafamı toplamam lazım diyordum ancak bunun içinde pek birşey yapmıyordum. Artık yaptığımın saçma olduğu kanısına varıyordum zira bu yaptığım kafa toplamak değil kaçmaktı. Her tökezlediğimde kaçamazdım. Aksine her düştüğümde daha yukarı kalkmam lazımdı. Başarısız mı oldum yeniden denemeliydim yine mi başarısız oldum yeniden yeniden yeniden... Kağıt kalem masamın üzerindeydi ve beni bekliyorlardı. Yeniden çalışmalara başlamış ve önemli notlar almıştım. Aldığım notlar doğrultusunda da taktiklerimde iyileştirmeler ve yer yer köklü değişiklikler yapmıştım.
Şu 2 maçı çok önceden yapmıştım paylaşalım hemen. Biri kupa diğeri lig maçı. Ondan sonra da kariyere uğrayamadım.
MK-Dons maçı şansa kazanmış cidden. Diğer maçları bekliyorum Diaz. Başarılar![]()
Dizilişimiz 4-2-3-1 olacak. Oldukça genç bir kadromuz var ve bazı mevkiileri kullanamıyorduk bu formasyonla kadromuzdaki bütün oyunculardan faydalanabiliriz. Özellikle Amc bölgesinde oynayan oyuncularımıza gün doğdu. Daha önceki dizilişimiz 4-5-1 ve 3 mc mizde savaşan tiplerdi. Yine orta sahadaki 2 oyuncumuz savaşan tipler. Dsiplnli bir oyun anlayışı içerisinde olacağız. Şayet taktiğim randuman alırsa daha detaylı paylaşırız.
Taktikten öte duran toplarla epey uğraştım notlar aldım nereye nasıl kullansak oyuncurımı nasıl yerleştirsem daha verimli olur gibisinden. Kale dibine fazla adam sokmamaya gayret edin oyuncularınız ileri çıksın ancak kaleciyi sür yakın direkte uzak direkte dur yakına hücum falan diyerek korner atışında ileri çıkan oyuncuları kale dibinde tutarsanız gelen vuruşu rahatça karşılayabiliyorlar tabi kotnrada yiyorsunuz diğer türlü sadece ileri çık derseniz ve 1-2 adamı yakın direkte yada uzak direğe hücum diyerek içeri sokarsanız gol bulma şansınız yükseliyor. Şöyleki zaten içeri soktugunzu adam golcü adam. Ama yok rakip karşılarsa siz oyuncularınızı iyice dibe sokmadıgınızdan dönen toplarıda topluyorsunuz gelişine şutlar yada içeri tekrar şişirilen toplarla yine tehlike oluşturuyorsunuz. Umarım anlatabilmişimdir olmadı resimli anlatırım tabii herşeyden öte maçlarda işlemesi lazım yoksa boşu boşuna yormayalım kimseyi (:
Hele bakalım bu kadar uğraşın sonunda ilk maçımız ne olacak..
mk dons kötü olmus taktiğin sağlam bir taktiğe benziyor
Takım sezon öncesi başka taktiklere çalışmıştı güncelleme ile patladı yeni taktik ne kadar ürede oturur bilemiyorum ama umarım kanımız uyuşur taktikle (: Mk Dons maçıda tamamen aç gözlülüğüm deplasmandayım 1 puan alacakken son dakikada yüklen dedik arka bombos kaldı yedik ve yenildik
Dürüst olmak gerekirse maç bi çok kez gitti geldi. Rakip takım da ok net frısatlardan yararlanamadı. bizim forvetlerin genç oluşu belimizi bükecek gibi duruyor çok kaçırdık. Stoper Smithin korner golüyle kazanmak ayrı mutluluk. son dakika üst üste kornerler kazandık defansa çekislek maçı bitiricez ama yine açgözlülük yüzünden korner kontraya döndü rakip karşı karşıya kaldı kalecimiz günündeydi bize güzel bir 3 puan hediye etti.
Bunlarda başkanın hediyeleri. Şimdiye dek gayet güzel anlaşıyoruz. bizi pek kırmadı umarım bizde yüzünü güldürebiiliriz (:
Hocam sana bir şey diyeyim sen çok yüce bir adamsın. Senin bu hikayeleri okuyunca gidip kitap okuyasım geliyor ya cidden
Edit: Maça da iyi diyelim iyi olsun![]()
Kendim de okusam daha da güzel olucak aslında ((:
Maçlar için şuan takıma ve taktiğe laf söyleyemem henüz hiç birey oturmuş değil birde taktikte degisiklik yaptık sezon öncesi hazırlıklar oldugu gibi çöpe gitti 2. yarıya falan anca yatkınlık kazanır takım. Oyuncularımızda genç artık nereye kadar gidebilirsek. Playoff falan oynayabilirsek bizim için başarıdır ilk sezon.
Başkana bak başkanaa![]()
Helal olsun öyle başkana
![]()
böyle başkana can kurban bizim kiler anca engel olsun
Eksik olmasın sezon öncesi maaş artımı ve transfer yüzdesi artımı yaptı. Antrenör sayısı artımı istedik onu da yaptı fizyo artır dedik ona da evet dedi. pilot klüp bul dedik onuda buldular birazdan paylaşıcam. İyi olan tesisleri daha da iyileştirdiler. Şimdiye dek sadece transfer bütçesi istediğimde vermedi onda da sen yenisin tanımıyorum vs dedi (:
Yönetimden pilot takım istemiştim saolsun onlarda kırmadı. Aslıdna crystal palace seçmek istedim klübün popülaritesi düşük olunca daha rahat oyuncu gelir diyerek ama sonra klüpte iyi sayılabilecek fazla topcu olmayınca tercihmizi newcastdan yana kullandık
As stoperimiz Smith sakatlandı sezon öncesi diğer stoper trackowski gitmişti o düzeldi Smithi verdik
Çok sağlam geri döndük. Kaçırıyoruz ve pozisyon veriyoruz nereye kadar bu şekilde gidecez bilemiyorum.
Capital One Cup
Oyuncularımı riske etmedim genel anlamda pek forma şansı bulamayan oyuncuları sahaya sürdüm oyuncularımın maç kondisyonları oldukça düşük malumunuz üzere sezon öncesi kamp yapmadık. Ama buna rağmen boltonu deplasmanda oldukça zorladık
Senin Başkanla Var Heralde Bir Münasebetin![]()
Başkan Bayan Heralde Ordan Geliyor Bu İşin Kaymağı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
bolton maçına kaza diyelim senin başkan iyi gene veriyor birşeyler ben zoruna saha ve alt yapıyı biraz geliştirttirdim evertonu seçsen bence daha iyi olurdu
5.Hafta
Spoiler: İSTATİSTİK
Swindon deplasmanından da 3 puanla dönüyoruz. Oyuna atak başlayan taraf rakipti kontraya dönüp biraz ilerde bastık golü bulduk. evimize altı ndeğerinde 3 puanla döndük
An itibari ile Puan Durumu
Aabii çok güzel malzeme çıkar bundan hikayeye döksem mi
Evertonun yedek takımında baktım pek işe yarar oyuncu yoktu newcastleda haric vı-udkic falan vardı işe yarar oyuncular çok diye onu seçtim zaten gelen olmadı. Bu sezon kendi yağımızla kavrulcaz önüüzdeki yıl inş popülaritemiz artarsa beslenmeye başlarız
İlk defa verdiğim ilanla bu kadar güzel antrenör buldum. Baktım aistan bulamıyorum son çare ilan verdim ama şu aşama için oldukça iyi bir isimden çalışma isteği geldi hemen masaya oturduk istediği maaşı karşılayamıyorduk ancak oyuncular gibi personelde de maaş artımı yapmmışlar güzel olmuş kullandık ve bünemize kattık. Yine güzel bir fizyoterapistle anlaştık. fazla personel kadromuz yok olursa yine nokta personel ile ekibimi güçlendiririm.
Son olarak malum mali fair play burada maaş bütçesi üzerinden kasamızda para olduğu halde maaş olarak 0 veriyoruz. Şuan zaten maaş kotasının üstündeyiz bizde elimizden oyuncu çıkarmaya çalışıyoruz. Normalde kadroyu geniş tutmak lazım ingiltere de ama el mahkum devre arası sözleşmesi bitecekler için maaş tasarrufuna gitmemiz gerekiyor
Arkadaş nereye gitsen bir bayana asılıyon, bizim hoca sapık çıktı
Gidişat güzel abi.
Hikaye Değil Hayatın Ta Kendisi
Spoiler:
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Duran toplarda özellikle kornerlerde ciddi fırsatlar buluyoruz. Geride kalan 5 hafta sonu duran top istatistiklerinde fena değiliz. Ayrıca gol bulup kolay yiyen bir ekibiz
Newcastle ile bağlantı iyi olmuş. Bunu iyi değerlendirirsin sen. Maçlarda gayet iyi. Aneke yardırıyor![]()
Hikayede, takımda çok iyi gidiyor hocam![]()