Anket Sonuçlarını Görüntüle: Demiryolu İşçileri Bu Sezon Avrupa Bileti Alabilir Mi ?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • 2-3 yıl içinde evet ancak bu sezon gidemezler

3 42.86%
  • Avrupa Ligine katılım hakkı kazanırlar

3 42.86%
  • Şampiyonlar Ligine katılım hakkı kazanırlar

1 14.29%
Sayfa 8 / 22 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 633 sonuç

Konu: Geminin Adı Crewe, Kaptanı Diaz, Tayfası Demiryolu İşçileri, Rotası Avrupa [5.Sezon]

Uzun zamandır giremiyrodum foruma . Ama güzel bir kariyer başlatmışsın yine. Başarılar.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

forza chacarita başarılar dostum )

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Öncelikle herkese yeniden teşekkür ederim ve yeniden özür dilerim. Vaktimin olmaması nedeniyle turnuvalardan falan çekildim elim biraz daha rahatladı. Artık yavaşta olsa ilerleriz. ( Yine hikayeyle bağlayabilirsem bağlıcam akışını bozmama adına herkese tek tek vevap vermedim yanlış anlaşılmasın )

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ligler başlamıştı ancak biranda ortadan kaybolmam yerel basından sonra ulusal basında da gündem olmuştu.

Acaba daha sezon başında bu sorumluluğu kaldıramayacağını mı düşünüyordu ?
    Tecrübesiz menajerin sonu çabuk mu gelmişti ?
    Krizdeki Crewe klübünü daha zor günler mi bekliyordu ?
    Diaz nerede ?
    ........
    gibi başlıkları artık çokça görüyordum gerek gazete gerek televizyonda. Oysa sezona büyük umutlarla başlamıştık kasamıza ciddi bir para koyup gençlere yönelmiştik. Ama sonra hayal kırıklıkları ardı ardına gelmişti. Önce mali fairplay darbe vurmuştu şimdilerde ise sezon öncesi günlerimi harcadığım taktiklerimin sahada tutmayışını ve takımın eridiğini görüyordum. Çareyi klüpten uzaklaşmakta bulmuştum. Uzaklaşıp biraz kafamı dinleyecektim. Başkalarının ne dediği önemli değildi sezon öncesi yada sonrası farketmezdi. Kafamı toplamam lazım diyordum ancak bunun içinde pek birşey yapmıyordum. Artık yaptığımın saçma olduğu kanısına varıyordum zira bu yaptığım kafa toplamak değil kaçmaktı. Her tökezlediğimde kaçamazdım. Aksine her düştüğümde daha yukarı kalkmam lazımdı. Başarısız mı oldum yeniden denemeliydim yine mi başarısız oldum yeniden yeniden yeniden... Kağıt kalem masamın üzerindeydi ve beni bekliyorlardı. Yeniden çalışmalara başlamış ve önemli notlar almıştım. Aldığım notlar doğrultusunda da taktiklerimde iyileştirmeler ve yer yer köklü değişiklikler yapmıştım.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şu 2 maçı çok önceden yapmıştım paylaşalım hemen. Biri kupa diğeri lig maçı. Ondan sonra da kariyere uğrayamadım.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

MK-Dons maçı şansa kazanmış cidden. Diğer maçları bekliyorum Diaz. Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    MK-Dons maçı şansa kazanmış cidden. Diğer maçları bekliyorum Diaz. Başarılar

Aslında oyun oynamaktan ziyade taktiksel ve özellikle duran top çalıştık notlarımız aldık az çok herşeyi oturttuk yola koyulabiliriz artık (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dizilişimiz 4-2-3-1 olacak. Oldukça genç bir kadromuz var ve bazı mevkiileri kullanamıyorduk bu formasyonla kadromuzdaki bütün oyunculardan faydalanabiliriz. Özellikle Amc bölgesinde oynayan oyuncularımıza gün doğdu. Daha önceki dizilişimiz 4-5-1 ve 3 mc mizde savaşan tiplerdi. Yine orta sahadaki 2 oyuncumuz savaşan tipler. Dsiplnli bir oyun anlayışı içerisinde olacağız. Şayet taktiğim randuman alırsa daha detaylı paylaşırız.

Taktikten öte duran toplarla epey uğraştım notlar aldım nereye nasıl kullansak oyuncurımı nasıl yerleştirsem daha verimli olur gibisinden. Kale dibine fazla adam sokmamaya gayret edin oyuncularınız ileri çıksın ancak kaleciyi sür yakın direkte uzak direkte dur yakına hücum falan diyerek korner atışında ileri çıkan oyuncuları kale dibinde tutarsanız gelen vuruşu rahatça karşılayabiliyorlar tabi kotnrada yiyorsunuz diğer türlü sadece ileri çık derseniz ve 1-2 adamı yakın direkte yada uzak direğe hücum diyerek içeri sokarsanız gol bulma şansınız yükseliyor. Şöyleki zaten içeri soktugunzu adam golcü adam. Ama yok rakip karşılarsa siz oyuncularınızı iyice dibe sokmadıgınızdan dönen toplarıda topluyorsunuz gelişine şutlar yada içeri tekrar şişirilen toplarla yine tehlike oluşturuyorsunuz
    . Umarım anlatabilmişimdir olmadı resimli anlatırım tabii herşeyden öte maçlarda işlemesi lazım yoksa boşu boşuna yormayalım kimseyi (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hele bakalım bu kadar uğraşın sonunda ilk maçımız ne olacak..

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

mk dons kötü olmus taktiğin sağlam bir taktiğe benziyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    mk dons kötü olmus taktiğin sağlam bir taktiğe benziyor

Takım sezon öncesi başka taktiklere çalışmıştı güncelleme ile patladı yeni taktik ne kadar ürede oturur bilemiyorum ama umarım kanımız uyuşur taktikle (: Mk Dons maçıda tamamen aç gözlülüğüm deplasmandayım 1 puan alacakken son dakikada yüklen dedik arka bombos kaldı yedik ve yenildik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Dürüst olmak gerekirse maç bi çok kez gitti geldi. Rakip takım da ok net frısatlardan yararlanamadı. bizim forvetlerin genç oluşu belimizi bükecek gibi duruyor çok kaçırdık. Stoper Smithin korner golüyle kazanmak ayrı mutluluk. son dakika üst üste kornerler kazandık defansa çekislek maçı bitiricez ama yine açgözlülük yüzünden korner kontraya döndü rakip karşı karşıya kaldı kalecimiz günündeydi bize güzel bir 3 puan hediye etti.

Bunlarda başkanın hediyeleri. Şimdiye dek gayet güzel anlaşıyoruz. bizi pek kırmadı umarım bizde yüzünü güldürebiiliriz (:

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Hocam sana bir şey diyeyim sen çok yüce bir adamsın. Senin bu hikayeleri okuyunca gidip kitap okuyasım geliyor ya cidden

Edit: Maça da iyi diyelim iyi olsun

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Hocam sana bir şey diyeyim sen çok yüce bir adamsın. Senin bu hikayeleri okuyunca gidip kitap okuyasım geliyor ya cidden

Edit: Maça da iyi diyelim iyi olsun
    Kendim de okusam daha da güzel olucak aslında ((:

Maçlar için şuan takıma ve taktiğe laf söyleyemem henüz hiç birey oturmuş değil birde taktikte degisiklik yaptık sezon öncesi hazırlıklar oldugu gibi çöpe gitti 2. yarıya falan anca yatkınlık kazanır takım. Oyuncularımızda genç artık nereye kadar gidebilirsek. Playoff falan oynayabilirsek bizim için başarıdır ilk sezon.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başkana bak başkanaa Helal olsun öyle başkana

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

böyle başkana can kurban bizim kiler anca engel olsun

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Başkana bak başkanaa Helal olsun öyle başkana
    böyle başkana can kurban bizim kiler anca engel olsun
    Eksik olmasın sezon öncesi maaş artımı ve transfer yüzdesi artımı yaptı. Antrenör sayısı artımı istedik onu da yaptı fizyo artır dedik ona da evet dedi. pilot klüp bul dedik onuda buldular birazdan paylaşıcam. İyi olan tesisleri daha da iyileştirdiler. Şimdiye dek sadece transfer bütçesi istediğimde vermedi onda da sen yenisin tanımıyorum vs dedi (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yönetimden pilot takım istemiştim saolsun onlarda kırmadı. Aslıdna crystal palace seçmek istedim klübün popülaritesi düşük olunca daha rahat oyuncu gelir diyerek ama sonra klüpte iyi sayılabilecek fazla topcu olmayınca tercihmizi newcastdan yana kullandık

As stoperimiz Smith sakatlandı sezon öncesi diğer stoper trackowski gitmişti o düzeldi Smithi verdik

Çok sağlam geri döndük. Kaçırıyoruz ve pozisyon veriyoruz nereye kadar bu şekilde gidecez bilemiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Capital One Cup

Oyuncularımı riske etmedim genel anlamda pek forma şansı bulamayan oyuncuları sahaya sürdüm oyuncularımın maç kondisyonları oldukça düşük malumunuz üzere sezon öncesi kamp yapmadık. Ama buna rağmen boltonu deplasmanda oldukça zorladık

Senin Başkanla Var Heralde Bir Münasebetin

Başkan Bayan Heralde Ordan Geliyor Bu İşin Kaymağı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

bolton maçına kaza diyelim senin başkan iyi gene veriyor birşeyler ben zoruna saha ve alt yapıyı biraz geliştirttirdim evertonu seçsen bence daha iyi olurdu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

5.Hafta

Spoiler: İSTATİSTİK 

Swindon deplasmanından da 3 puanla dönüyoruz. Oyuna atak başlayan taraf rakipti kontraya dönüp biraz ilerde bastık golü bulduk. evimize altı ndeğerinde 3 puanla döndük

An itibari ile Puan Durumu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Senin Başkanla Var Heralde Bir Münasebetin

Başkan Bayan Heralde Ordan Geliyor Bu İşin Kaymağı

Aabii çok güzel malzeme çıkar bundan hikayeye döksem mi

bolton maçına kaza diyelim senin başkan iyi gene veriyor birşeyler ben zoruna saha ve alt yapıyı biraz geliştirttirdim evertonu seçsen bence daha iyi olurdu

Evertonun yedek takımında baktım pek işe yarar oyuncu yoktu newcastleda haric vı-udkic falan vardı işe yarar oyuncular çok diye onu seçtim zaten gelen olmadı. Bu sezon kendi yağımızla kavrulcaz önüüzdeki yıl inş popülaritemiz artarsa beslenmeye başlarız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İlk defa verdiğim ilanla bu kadar güzel antrenör buldum. Baktım aistan bulamıyorum son çare ilan verdim ama şu aşama için oldukça iyi bir isimden çalışma isteği geldi hemen masaya oturduk istediği maaşı karşılayamıyorduk ancak oyuncular gibi personelde de maaş artımı yapmmışlar güzel olmuş kullandık ve bünemize kattık. Yine güzel bir fizyoterapistle anlaştık. fazla personel kadromuz yok olursa yine nokta personel ile ekibimi güçlendiririm.

Son olarak malum mali fair play burada maaş bütçesi üzerinden kasamızda para olduğu halde maaş olarak 0 veriyoruz. Şuan zaten maaş kotasının üstündeyiz bizde elimizden oyuncu çıkarmaya çalışıyoruz. Normalde kadroyu geniş tutmak lazım ingiltere de ama el mahkum devre arası sözleşmesi bitecekler için maaş tasarrufuna gitmemiz gerekiyor

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Arkadaş nereye gitsen bir bayana asılıyon, bizim hoca sapık çıktı

Gidişat güzel abi.

Hikaye Değil Hayatın Ta Kendisi

Spoiler:  

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Arkadaş nereye gitsen bir bayana asılıyon, bizim hoca sapık çıktı

Gidişat güzel abi.
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hikaye Değil Hayatın Ta Kendisi
    Kim görmüş kim söylüyor ? (: henüz ortada bişey yok hemen dedikodu çıktı arkadaş ayrıca ahanda başkan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Duran toplarda özellikle kornerlerde ciddi fırsatlar buluyoruz. Geride kalan 5 hafta sonu duran top istatistiklerinde fena değiliz. Ayrıca gol bulup kolay yiyen bir ekibiz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Newcastle ile bağlantı iyi olmuş. Bunu iyi değerlendirirsin sen. Maçlarda gayet iyi. Aneke yardırıyor

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Hikayede, takımda çok iyi gidiyor hocam

Sayfa 8 / 22 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri