1 ile 30 arası toplam 236 sonuç

Konu: Fenerbahçe İncelemesi | FM 14

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben takımdaki bütün kalecileri yolladım, Onur'u aldım. Onu da beğenmedim yabancı kaleci aldım, bulursam daha iyi bir kaleci almayı düşünüyorum. En iyi yerli kaleci bile iyi değil, mecbur regen bekliyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben takımdaki bütün kalecileri yolladım, Onur'u aldım. Onu da beğenmedim yabancı kaleci aldım, bulursam daha iyi bir kaleci almayı düşünüyorum. En iyi yerli kaleci bile iyi değil, mecbur regen bekliyoruz.
    Bende de Onur var ama çok memnunum.

Önemli olan ona çok iş düşürmemek zaten. İyi bir savunma kurgun oluşursa Onur üzerine düşeni çok rahat yapıyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bende de Onur var ama çok memnunum.

Önemli olan ona çok iş düşürmemek zaten. İyi bir savunma kurgun oluşursa Onur üzerine düşeni çok rahat yapıyor.
    Zaten sorun da orada, rakip ayda yılda bir gelip gol atıyor. Özellikle Onur yediği gollerde çok saçma yerlerde oluyor. Rakip kalenin sağ tarafına pas attığında Onur kalenin en solunda falan oluyor ve adam boş kaleye gönderiyor. Pozisyon arka direğe açılan sert orta değil, bildiğiniz ortadan atılan pas.

Aslında demek istediğim, kötü kaleci değil ama istediğim kaleci hiç değil. Özellikle Türk olması ve güvenilecek bir kaleci olması yüzünden ondan vazgeçmem. Ama dediğim gibi ben daha iyi bir kaleci bulabileceğime inanıyorum. Benim gözümde hiçbir zaman Avrupa şampiyonluğuna oynayan bir takımın kalecisi gibi durmuyor. Özellikle 2 yıl üst üste şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktım ikisinde de Manchester takımlarına elendim ve her maçta hatalı gol yedi.

Mesaj Yetkileri