1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Atalanta ile 4 sezon üst üste şampiyon olup CL kazanmış biri olarak söylüyorum bu seride zerre kadar keyif yok. Maç motoru gerçeklikten çok uzak ve önceden hazırlanmış senaryoyu uyguluyor gibi. Şu pozisyonda gol olur,şu olmaz vs. çok rahat öngörülerde bulunabiliyorsunuz ve bu da anlamsız kılıyor oyunu.

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Atalanta ile 4 sezon üst üste şampiyon olup CL kazanmış biri olarak söylüyorum bu seride zerre kadar keyif yok. Maç motoru gerçeklikten çok uzak ve önceden hazırlanmış senaryoyu uyguluyor gibi. Şu pozisyonda gol olur,şu olmaz vs. çok rahat öngörülerde bulunabiliyorsunuz ve bu da anlamsız kılıyor oyunu.
    Atalanta ile 4 sene üst üste şampiyon olmak gibi gerçek dışı bir olay bile başlı başına oyundan soğutur zaten

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Atalanta ile 4 sene üst üste şampiyon olmak gibi gerçek dışı bir olay bile başlı başına oyundan soğutur zaten

Palermo ile Serie A'ya ciktigim sezon yonetim bana kume dusme yeter dedi.

Ama ben averajla ikinciyim. Neden? Cunku kendime gore degil de oyun motoruna gore taktik yapmak zorunda kaliyorum. Kendime gore yapsam 15-16. siralarda olmam lazim.

Oyunu olmasi gerektigi gibi degil de mac motorunun acigini yakalamak amaciyla oynuyoruz nerdeyse, bu duzelmedikce de oyuna isinmaya calismak manasiz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Mesele ondan ziyade maç motoru... Özellikle kanat oyuncuları pozisyonu öldürüyor bildiğin, sürekli tercih yanlışları, içerde boş 3 tane adam varken topu dışarı çıkarmalar vs. bu gibi gerçeklikten uzak durumlar oyundan soğutuyor insanı cidden.

Mesaj Yetkileri