Bugün Tarihimizin En Önemli Maçlarından Birini Oynayacağız.

Bugüne Gelirken Takım Çok Büyük Sıkıntı Çekti Özellikle Konya Maçında Muslera'nın Ve Wesley Sneijder'in Sakatlıkları Bizi Bir Anda Çöküşe Sürükledi. Ben Eray'ın Kaleye Geçtiği Dönemi "Eray'ı Korumak İçin Oynadık" Diyelim. Şimdi İse Tekrar Herkes Formasına Kavuşuyor.

Maçın Taktik Analizini Yapacak Olursam...

Juventus Beraberliğin Onları Çıkartacağını Bildiği İçin Rahat Oynayacaklardır. Fazla Kendilerini Kasmadan Zorlamadan Oynayacaklarını Düşünüyorum. Uzun Toplarda Savunmamızı Yarmayı Deneyeceklerdir. Tabi Bunu Andrea Pirlo Varken Söylerdim. Ancak Pirlo Gibi Bir Anahtar Oyuncunun Olmayışından Ötürü Juventus'un Uzun Topları Kullanmayacağını Orta Sahayı Ele Geçirmek Adına Kısa Ve Direk Paslar İle Savunmanın Arkasına Sarkacaklarını Düşünüyorum.

Gelelim GALATASARAY'A....

Son Elazığspor Maçı Bir Moral Maçı Olacağını Düşünmüştüm Hatta "Muslera'nın Dönüş Maçında Gol Yemeden Kazanırız" Demiş Ve Bilmiştim. Takımımızın İlk Yapacağı Şey Şu. Tevez Gibi Ara Koşuları Tehlikeli Olan Oyuncuya Karşı Dany Veya Semih Kaya'nın Onu Durdurması Fernando Llorente Gibi Hava Toplarında Etkili Olan Bir Forveti Durdurmak İçin İse Chedrou Veya Gökhan Zan Tercihini Göz Önünde Bulundurmamız Lazım. Kanat Oyuncularına Gelince Tercihlerim... Sol Bek HAKAN BALTA , Sol Açık UMUT BULUT VEYA BRUMA. Sağ Bek İçin Tartışmasız EMANUEL EBOUE Sağ Açık İse BURAK YILMAZ Tercihlerini Düşünüyorum. Savunmanın Önünde FELİPE MELO. Melonun Önünde SELÇUK İNAN . Selçuğun Partneri Ya ENGİN BAYTAR Ya CEYHUN GÜLSELAM Yada Hazır Olursa WESLEY SNEİJDER Bekliyorum. Forvette İse Hiç Şüphesiz DİDER DROGBA Bekliyorum. Yani Taktiğim Şu Şekilde.

...............................................Mus lera.............................................. ............
......Eboue............Gökhan(Chedrou)............ ....Semih(Dany)..............Hakan........
............................................Felipe Melo.............................................. ..........
...........................Selçuk İnan.................Engin Baytar(Ceyhun, Sneijder)............
......Burak Yılmaz............................................ ........................Bruma(Umut).....
.............................................Drogb a................................................. ..........