1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Tek Taktik Çok Kupa / Domine Ederek Maç Kazandıran Taktik

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

taktigi beşiktaşla ikinci sezonun yarısında denedm avrupa macında ilk olarak denedim ve atletico madridi deplasmanda 7-2 yendim taktikte cok rahat gol atıyorsun 12 mac kadar denedim gol atıyoruz da ancak kolay gol yeniyo gol yemeden maclarım bitmedi
    taktikte amc pozisyonunda pek bi etki göremedim muhammed demirci ile fernandesi oynatıyorum ancak pek etkili olamıyorlar diger pozisyonlarda sıkıntı yok..

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    taktigi beşiktaşla ikinci sezonun yarısında denedm avrupa macında ilk olarak denedim ve atletico madridi deplasmanda 7-2 yendim taktikte cok rahat gol atıyorsun 12 mac kadar denedim gol atıyoruz da ancak kolay gol yeniyo gol yemeden maclarım bitmedi
    taktikte amc pozisyonunda pek bi etki göremedim muhammed demirci ile fernandesi oynatıyorum ancak pek etkili olamıyorlar diger pozisyonlarda sıkıntı yok..
    Belki SO olan oyuncunu Savunma yaparsan ve beklerden birini Ofansif Bek Otomatik yaparsan yediğin gol azalabilir , ki benim denediğim takımlar maç başına 0.9-1.2 arasında yiyorlar.
    AMC olarak ben Fernandes'ten hiçbir taktikte verim alamadım. Bana kalsa sat onu yerine Yunus Malli'yi al 4.7-5.2+bonusa , 10 katı kadar verim alırsın. Mami daha çok güçsüz , fark ettiysen benim orada profili koyduğum kişiler Batalla Piatti Canales gibi etkili adamlar , ve ben o bölgeye tecrübesiz birini koymuyorum çünkü maça etki ediyor. Yine resimlerle de gösterirsen durumu sevinirim

Mesaj Yetkileri