Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 114 arası toplam 114 sonuç

Konu: "Zirvede Bırakmak En Güzeli " - Hector Toretto | FLUMINENSE FC

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

COPA LIBERTADORES C GRUBU 4.MAÇ : BOLIVAR - FLUMINENSE

COPA LIBERTADORES C GRUBU 5.MAÇ : FLUMINENSE - ANZOATEGUI

COPA LIBERTADORES C GRUBU 6.MAÇ : UNIVERSIDAD CATOLICA - FLUMINENSE

COPA LIBERTADORES C GRUBU PUAN DURUMU

COPA LIBERTADORES İKİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Libartadoresi istiyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Gruptan 6 da 6 yaparak çıkmışız aynı şekilde devam edelim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Libartadoresi istiyoruz.
    Quote Originally Posted by Krios View Post
    Gruptan 6 da 6 yaparak çıkmışız aynı şekilde devam edelim

Hedefimiz Libertadores'i alarak kariyeri noktalamak. Zirvede bırakmak her zaman iyidir

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

COPA LIBERTADORES İKİNCİ TUR 1.MAÇ : BOTAFOGO - FLUMINENSE

COPA LIBERTADORES İKİNCİ TUR 2.MAÇ : FLUMINENSE - BOTAFOGO

COPA LIBERTADORES ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ : QUERéTARO - FLUMINENSE

COPA LIBERTADORES ÇEYREK FİNAL 2.MAÇ : FLUMINENSE - QUERéTARO

COPA LIBERTADORES YARI FİNAL EŞLEŞMESİ

Libertadores'deki müthiş formumuzun yanında, Rio Eyaleti turnuvasını da kazanmış bulunmaktayız. Finalde Flamengo'yu geçerek kupaya uzandık ve Brezilya Kupası'nda oynamaya hak kazandık. Bir sonraki güncellemede bunu da sizlere aktaracağım.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Sao Paulo güçlü bir rakip ancak kazanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Sao Paulo güçlü bir rakip ancak kazanacağımızı düşünüyorum.
    İlk maç deplasmanda. Oradan avantajlı bir skor ile döndüğümüz takdirde, kendi evimizde yenemeyeceğimiz takım yok diye düşünüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

BREZİLYA ULUSAL LİGİ " BRASILEIRAO " BAŞLADI

1.HAFTA

2.HAFTA

3.HAFTA

4.HAFTA

5.HAFTA

6.HAFTA

6 HAFTA SONUNDA BREZİLYA'DA DÜZENLENEN DÜNYA KUPASI SEBEBİYLE LİGE 1 AYLIK BİR ARA VERİLDİ VE DÜNYA KUPASI GRUP VE ELEME MAÇLARI OYNANDI. FİNALDE İTALYA VE BELÇİKA KARŞI KARŞIYA GELİRKEN, KUPAYA BELÇİKA'YI 2-1 MAĞLUP EDEN İTALYA UZANDI.

TEMMUZ AYINA GİRDİĞİMİZDE, DAHA ÖNCE ANLAŞMA SAĞLADIĞIMIZ ROBİNHO TAKIMA KATILDI.

BREZİLYA KUPASINDA CORİTİBA İLE EŞLEŞTİK..

COPA LIBERTADORES YARI FİNAL 1.ve 2. MAÇLAR

COPA LIBERTADORES'TE FINAL ETABINDA RAKİBİMİZ, GRUP AŞAMASINDA KARŞILAŞTIĞIMIZ : UNIVERSIDAD CATOLICA

Last edited by dAleksic : 13.Aralık.2013 at 02:52

Nesil
    2012

Maçın adamları dikkatimi çekti , Elano , Fred , Ronaldinho , Ademilson , Ganso full yıldızlar damga vurmuş maçlara Belçika'da Dünya kupaısnda Okyanusu geçmiş derede boğulmuş , İtalya'nın en büyük ve tek sürprizi İspanya onuda penaltılarda elemiş , Belçika kimleri dize getirmiş , Seninde Libertadores kupan hayırlı olsun Sao Paulo'dan sonra Atalente'ye o kupayı bırakmak olmaz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Maçın adamları dikkatimi çekti , Elano , Fred , Ronaldinho , Ademilson , Ganso full yıldızlar damga vurmuş maçlara Belçika'da Dünya kupaısnda Okyanusu geçmiş derede boğulmuş , İtalya'nın en büyük ve tek sürprizi İspanya onuda penaltılarda elemiş , Belçika kimleri dize getirmiş , Seninde Libertadores kupan hayırlı olsun Sao Paulo'dan sonra Atalente'ye o kupayı bırakmak olmaz
    Brezilya Ligi oyuncu kalitesi olarak çok üst seviye bir lig. Neredeyse her takımda 2-3 tane yıldız isim yada yıldız potansiyeli olan isimler var. Sezon başında takıma aldığımız Ganso ve Ademilson da deyim yerindeyse döktürüyorlar. Ama gizli kahramanlar da yok değil. Özellikle Diogo Dolem ve Carlinhos, takımın olmazsa olmaz isimleri oldu 2 sezon içinde. Genç yeteneğimiz Tapparello da sonradan oyuna girerek skor katkısı yaptı bol bol

Dünya kupasında Belçika çok da sürpriz olmadı benim gözümde. Gerçekten harika bir jenerasyonla geliyorlar. Gerçek hayatta da Belçika'dan Dünya Kupası'nda buna yakın bir performans bekliyorum.

Libertadores'te finale gelene kadar öldük öldük dirildik resmen. Takımların ismi ufak, icraatı cidden çok büyük. Çeyrek finalde elediğimiz Queretaro, resmen bize sahayı dar etti. Şimdi finalde turnuvanın sürpriz yumurtası olarak gördüğüm Atlante var. Favori biziz. 5 sezon önce ucundan dönülen kupayı, Rio'ya getireceğiz inşallah

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Brezilya Ligi oyuncu kalitesi olarak çok üst seviye bir lig. Neredeyse her takımda 2-3 tane yıldız isim yada yıldız potansiyeli olan isimler var. Sezon başında takıma aldığımız Ganso ve Ademilson da deyim yerindeyse döktürüyorlar. Ama gizli kahramanlar da yok değil. Özellikle Diogo Dolem ve Carlinhos, takımın olmazsa olmaz isimleri oldu 2 sezon içinde. Genç yeteneğimiz Tapparello da sonradan oyuna girerek skor katkısı yaptı bol bol

Dünya kupasında Belçika çok da sürpriz olmadı benim gözümde. Gerçekten harika bir jenerasyonla geliyorlar. Gerçek hayatta da Belçika'dan Dünya Kupası'nda buna yakın bir performans bekliyorum.

Libertadores'te finale gelene kadar öldük öldük dirildik resmen. Takımların ismi ufak, icraatı cidden çok büyük. Çeyrek finalde elediğimiz Queretaro, resmen bize sahayı dar etti. Şimdi finalde turnuvanın sürpriz yumurtası olarak gördüğüm Atlante var. Favori biziz. 5 sezon önce ucundan dönülen kupayı, Rio'ya getireceğiz inşallah

Birşey yanlış anlaşılmasın Belçika milli takımıın potansiyelini futbol'u biraz takip eden herkes onların neler yapabileceğini az çok biliir benim belirtmek istediğim kupanın en güçlü 4 adayından Brezilya ve Arjantin'i geçip italyaya kupayı vermeleri ki İtalya'nın bu kupalarda balı hep vardır bu arada bana göre en güçlü 4 aday
    Almanya - İspanya - Brezilya - Arjantin
    bunlardan ikisini Belçika elemiş kupayı sonuna kadar haketmiş sanırım bu kez belirtebildim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Birşey yanlış anlaşılmasın Belçika milli takımıın potansiyelini futbol'u biraz takip eden herkes onların neler yapabileceğini az çok biliir benim belirtmek istediğim kupanın en güçlü 4 adayından Brezilya ve Arjantin'i geçip italyaya kupayı vermeleri ki İtalya'nın bu kupalarda balı hep vardır bu arada bana göre en güçlü 4 aday
    Almanya - İspanya - Brezilya - Arjantin
    bunlardan ikisini Belçika elemiş kupayı sonuna kadar haketmiş sanırım bu kez belirtebildim
    Aynen o konuda çok doğru bir tespitte bulundun. Ben soruyu tam anlamamadan yorum attım. Bide oyunu kaydetmeden çıktım boşluğuma gelip Atletico Mineiro ve Sao Paulo maçlarını tekrardan oynamam gerekiyor

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Aynen o konuda çok doğru bir tespitte bulundun. Ben soruyu tam anlamamadan yorum attım. Bide oyunu kaydetmeden çıktım boşluğuma gelip Atletico Mineiro ve Sao Paulo maçlarını tekrardan oynamam gerekiyor

Bir kere yaptın birdaha yaprsın hadi iyi geceler ben kaçtım

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bir kere yaptın birdaha yaprsın hadi iyi geceler ben kaçtım
    Eyvallah kardeşim. İyi geceleer

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Oyunun kaydetmeden çıktığım için Copa Libertadores Yarı Final etabını tekrar oynamak durumunda kaldık ve Sao Paulo'yu birkez daha devirerek finale kaldık. Fakat rakibimiz bu sefer Atlante'yi eleyen Universidad Catolica oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Finalde başarılar. Bu arada formatı ne resimlerin baya geç yüklendi niyeyse?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Finalde başarılar. Bu arada formatı ne resimlerin baya geç yüklendi niyeyse?
    Teşekkür ettimm ".jpg" formatında resimler. Bende hızlı yükleniyor gayet, belki netin yavaşlamıştır

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

COPA LIBERTADORES FINAL : FLUMINENSE vs UNIVERSIDAD CATOLICA

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

FLUMINENSE'DE ŞOK !!! BU SABAH SAATLERİNDE, HECTOR TORETTO GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİĞİNİ VE EMEKLİ OLDUĞUNU, BREZİLYALI BASIN VE YAYIN MENSUPLARI KARŞISINDA AÇIKLADI. KENDİNDEN OLDUKÇA EMİN GÖRÜNEN TORETTO ŞUNLARI SÖYLEDİ :

" Rio'da doğdum, büyüdüm, şimdi de yaşlanıyorum. Hayatımda şu yaşıma kadar birçok değişim oldu fakat hiçbir zaman Fluminense sevgim ve bağlılığım değişmedi. Benim bir hayalim vardı. Bir gün o kupayı (Libertadores), Rio sahillerine getirmekti. Bunu gerçekleştirmekten büyük şeref duyuyorum. Geçen seneden itibaren oluşturduğum takım olgusu ve camia içindeki aile ortamını terketmek biraz içimi acıtıyor fakat her zaman inandığım birşey vardır ki " Zirvede bırakmak " önemli bir olaydır. Ben önümüzdeki 10 yılın Fluminense'sini kurdum. Ve gözüm arkada kalmayacak kesinlikle. Şu 2 sene içerisinde kazandığımız kupaları da ilk olarak görkemli Fluminense taraftarına, sonra da tüm Brezilya halkına armağan ediyorum. Hepinize iyi günler. "

Hector Toretto'nun istifasının ardından Fluminenseli futbolcular Toretto'ya oldukça görkemli bir veda töreni hazırladılar ve futbolcuların birkaçının da oldukça üzgün olduğu gözlemlendi.

Takımın lideri Fred, Toretto'nun ayrılışını şu şekilde yorumladı ; " O, gördüğüm en iyi menajerlerden biri. Onunla aramda hiçbir zaman ne bir çatışma oldu ne de dargınlık. Formsuz ve sakat olduğum dönemlerde bile bana destek çıktı. Takıma kendi ruhunu ve özverisini tamamen adadı. O, her zaman Fluminense camiasının unutamayacağı bir isim, bir simge olarak kalacak."

Hector Toretto'nun keşfettiği ve ilk sezonda kulübe kazandırdığı Diogo Dolem de açıklama yapan isimlerdendi : " Toretto, beni ben yapan adamdır. Şuanda Brezilya'da Diogo Dolem olarak ismim anılıyorsa, bu O'nun sayesindedir. Bana bu genç yaşıma rağmen her zaman fırsat verdi. En önemli maçlarda tereddütsüz bana formayı verdi ve onun sayesinde ilk sezon ligin en iyi orta saha oyuncusu seçildim. O, benim sadece koçum değil, babam gibidir. Kendisine burdan tüm iyi dileklerimle teşekkür ediyorum. "

İkinci sezonda takıma katılan ve ligin en iyi asistçilerinden olan Ganso : " Hectorla yakaladığımız bu başarılar kesinlikle tesadüf değil. O, üst düzey bir isim ve bizlere büyük futbolcu nasıl olunur iyi öğretti. Evet, şuan Brezilya'nın hatta Amerika kıtasının en iyi takımıyız. Bu böyle de devam edecek. Burdan Toretto'ya sevgilerimi gönderiyorum. O bir efsane.. "
    Last edited by dAleksic : 13.Aralık.2013 at 22:29

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Evet arkadaşlar, böylelikle bu serideki ilk kariyerimi de mutlu sonla tamamlamış bulunuyorum. Takip eden, yorumlarını eksik etmeyen herkese teşekkürler. Hepinize bol FM'li günler

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eline sağlık hocam güzel bir sondu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

güzel bitti tebrikler

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

güzel kariyer olmuş ama biraz geç yakaladım herkes belçikayı konuşuyo ama orda izlanda mucizesi de var sigurdsson faktörüyle

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Eline sağlık hocam güzel bir sondu
    Teşekkür ederim dostum

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    güzel bitti tebrikler
    Teşekkürleer

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    güzel kariyer olmuş ama biraz geç yakaladım herkes belçikayı konuşuyo ama orda izlanda mucizesi de var sigurdsson faktörüyle

Teşekkür ederim Dünya Kupası her zaman sürprizlere gebe bir turnuva olmuştur. İzlanda ve Belçika'ya kısmetmiş

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri