Drogba oyunda gereksiz derecede abartılmış durumda. Oyun zevkim bitti diyebilirim.
Lig performansı:
13-14 >>> 32M - 16G - 4A - 4MA
14-15 >>> 27M- 25G - 8A - 13MA
15-16 >>> 24M - 25G - 4A - 10MA (sezon devam ediyor)
Messi'yi alsam, heralde ancak bu kadar oynayabilir. 37 yaşında ve tek bir özelliği bile düşmüyor. Galatasaray'la çekişiyoruz herif her maç en az 1 gol atıyor bu sezon. Eze eze 7-1 yendiğim Galatasaray, lig lideri, çünkü her maç minimum 1 golü var. Kalecisi Ramazan Kurşunlu panter.
Benimse nasıl oluyorsa herkes bir anda taktiğimi çözdü 6. kez maçım 0-0 bitiyor. Yüzde 80 topla oynayıp 3-4 ccc bulduğum maçta gol atamıyorum. Duran top çalıtırıyorum oda işlemiyor. her maç minimum 1 topum direkten dönüyor. Neden böyle oldu anlamadım, 3 farklı taktik kullanıyorum 1'i avrupa deplasmanları için 4-1-4-1 biri hücum 4-5-1, ve 4-3-3.İlk 2 sezonda ligin devre arasından sonra sebepsiz sert düşüşler yaşamıştım ama hiç bu kadar abartılı hale gelmemişti. Şutlarımın çoğu uzaktan değil Work ball into box'la oynuyorum maç içinde.
Takım gayet güzel oynuyor ama Oscar Cardozo, Muriel gibi forvetlerim karşı karşıya en iyi ihtimalle ya direğe ya da kalecinin üstüne vuruyor. Daha 1 tane 90. dakika golü atamadım ama drop deeper - contain yaptığım maçta savunma arkasına atılan topta gol yedim (90'da).
Ligin ilk 3 haftasında aleyhime çalınan 4 penaltıdan bahsetmicem ya da ilk 7-8 haftada verilmeyen 3'ten fazla penaltımdan
Güzelim oyunu neden bu tip gerizekalı senaryolarla mundar ediyorlar anlamış değilim.