1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: "Zirvede Bırakmak En Güzeli " - Hector Toretto | FLUMINENSE FC

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

FLUMINENSE'DE ŞOK !!! BU SABAH SAATLERİNDE, HECTOR TORETTO GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİĞİNİ VE EMEKLİ OLDUĞUNU, BREZİLYALI BASIN VE YAYIN MENSUPLARI KARŞISINDA AÇIKLADI. KENDİNDEN OLDUKÇA EMİN GÖRÜNEN TORETTO ŞUNLARI SÖYLEDİ :

" Rio'da doğdum, büyüdüm, şimdi de yaşlanıyorum. Hayatımda şu yaşıma kadar birçok değişim oldu fakat hiçbir zaman Fluminense sevgim ve bağlılığım değişmedi. Benim bir hayalim vardı. Bir gün o kupayı (Libertadores), Rio sahillerine getirmekti. Bunu gerçekleştirmekten büyük şeref duyuyorum. Geçen seneden itibaren oluşturduğum takım olgusu ve camia içindeki aile ortamını terketmek biraz içimi acıtıyor fakat her zaman inandığım birşey vardır ki " Zirvede bırakmak " önemli bir olaydır. Ben önümüzdeki 10 yılın Fluminense'sini kurdum. Ve gözüm arkada kalmayacak kesinlikle. Şu 2 sene içerisinde kazandığımız kupaları da ilk olarak görkemli Fluminense taraftarına, sonra da tüm Brezilya halkına armağan ediyorum. Hepinize iyi günler. "

Hector Toretto'nun istifasının ardından Fluminenseli futbolcular Toretto'ya oldukça görkemli bir veda töreni hazırladılar ve futbolcuların birkaçının da oldukça üzgün olduğu gözlemlendi.

Takımın lideri Fred, Toretto'nun ayrılışını şu şekilde yorumladı ; " O, gördüğüm en iyi menajerlerden biri. Onunla aramda hiçbir zaman ne bir çatışma oldu ne de dargınlık. Formsuz ve sakat olduğum dönemlerde bile bana destek çıktı. Takıma kendi ruhunu ve özverisini tamamen adadı. O, her zaman Fluminense camiasının unutamayacağı bir isim, bir simge olarak kalacak."

Hector Toretto'nun keşfettiği ve ilk sezonda kulübe kazandırdığı Diogo Dolem de açıklama yapan isimlerdendi : " Toretto, beni ben yapan adamdır. Şuanda Brezilya'da Diogo Dolem olarak ismim anılıyorsa, bu O'nun sayesindedir. Bana bu genç yaşıma rağmen her zaman fırsat verdi. En önemli maçlarda tereddütsüz bana formayı verdi ve onun sayesinde ilk sezon ligin en iyi orta saha oyuncusu seçildim. O, benim sadece koçum değil, babam gibidir. Kendisine burdan tüm iyi dileklerimle teşekkür ediyorum. "

İkinci sezonda takıma katılan ve ligin en iyi asistçilerinden olan Ganso : " Hectorla yakaladığımız bu başarılar kesinlikle tesadüf değil. O, üst düzey bir isim ve bizlere büyük futbolcu nasıl olunur iyi öğretti. Evet, şuan Brezilya'nın hatta Amerika kıtasının en iyi takımıyız. Bu böyle de devam edecek. Burdan Toretto'ya sevgilerimi gönderiyorum. O bir efsane.. "
    Last edited by dAleksic : 13.Aralık.2013 at 22:29

Mesaj Yetkileri