Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

22 88.00%
  • Berabere biter

1 4.00%
  • Akhisar Bld. kazanır

2 8.00%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 124 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Akhisar Bld. | STSL 15. Hafta

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Genç olduğu için oyuna girmesi zorunluluğunun düşünülmesi bence yanlış. Ersun Yanal eğer ki istediği seviyeye gelirse ilk onbire de koyacaktır, oyuna giren oyuncu da hep genç olacaktır diye bir durum olursa kendisiyle çelişmiş olur Ersun Yanal ki oyuna girmeyi Topuz hakettiyse onun girmesi normaldir.

Salih de fiziksel olarak bir seviyeye gelirse, Alper şu anda formunu kaybettiğinde formayı kapabilir, yeter ki çalışmaya devam etsin, düzenli oynayabilecek seviyeye gelebilirse o formayı bırakacağını hiç sanmıyorum.
    Bence demişsin zaten saygı duyuyorum yorumuna ama Holmen'i hatırlayalım ilk maçında harika oynadı hatta takım Holmen'in oynadığı haftadan sonra rakibi ısırmaya başladı ama sonraki hafta Holmen biraz kötü oynayınca adam daha forma yüzü görmedi ben sanmıyorum Holmen'in antrenmanlarda kötü çalıştığını bu tamamen bence seneyi riske etmeme mesela Christian'ıda oyunda tutmasının en büyük nedeni kötü olsa bile duran toplarda vururum diyor rakibi Ersun Yanal , son haftaları hatırlayalım attığımız gollerin büyük çoğunluğu duran toplar , eğer Aykut Kocaman bu yıl takımın başında olmuş olsa senin dediğin yoruma %100 katılırdım sonuçta Salih geçen sezon neler yapabilieceğini bizlere gösterdi , derdimki geçen sene Aykut Kocaman bu adamı yarı finalde bile oynattı bu yıl oynamıyorsa bu adam çalışmıyor kendine bakmıyor fizik falan yerlerde

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Fener gençleri harcıyormuş. Geçiniz bunları. Fenerbahçe harcıyorsa her kulüp harcıyor gençleri. Kulüplere çamur atmak yerine o gençlere bakmak lazım. Forma verilmez alınır. Bu oyuncularla 7/24 vakit geçiren kişi teknik adamdır. O kimin formayı hakkettiğini biliyordur. hak eden formayı alır.
    Yapma Lütfen bu düşünceyi ben yazdım o yüzden üstüme alınıyorum doğal olarak

Bu takıma kimler geldi gitti genç gelecek vaad ediyor diye hepsi güme gitti.Gençlere gereken önem verilmiyor Fenerbahçe'de bu herkesin kabul edeceği bir gerçektir bence.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post

Bu takıma kimler geldi gitti genç gelecek vaad ediyor diye hepsi güme gitti.Gençlere gereken önem verilmiyor Fenerbahçe'de bu herkesin kabul edeceği bir gerçektir bence.
    Gelen gençlerin parladığı bir kulüp gösterir misin bana.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Dortmund

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bunu da gösteremem ama alt yapılarından çıkan gençlerin parladığı kulüp gösterebilirim.

Daha doğrusu şöyle demek daha güzel olacak belki buna katılabilirsiniz yıldız adayı olarak gösterilip Fenerbahçeye transfer olan genç oyuncular Fenerbahçe'de süre alamayarak çöküş dönemine geçiyor.

Nesil
    2012

Mert kötümüydü Volkan'ın cezaı biter bitmez adamı kestiler yedek kulübesinden emekli olacak alt yapısından çatır çatır oyuncu çıkartanlar var biz sabırlı bir kulüp değiliz bizim yapımız bu maalesef

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bunu da gösteremem ama alt yapılarından çıkan gençlerin parladığı kulüp gösterebilirim.

Daha doğrusu şöyle demek daha güzel olacak belki buna katılabilirsiniz yıldız adayı olarak gösterilip Fenerbahçeye transfer olan genç oyuncular Fenerbahçe'de süre alamayarak çöküş dönemine geçiyor.
    Bu tüm kulüpler de böyle. Ben sadece gençler konusunda Fenerbahçe'den farklı bir kulüp göstermeni istiyorum. O kulübü söyle, sonra ikisine bakalım. Bir de Fenerbahçe hangi gençleri harcamış onları da belirtirsen iyi olur. Fenerbahçe'den sonra kariyerleri ne olmuş, sorun oyuncuda mı kulüpte mi anlayalım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Dostum Oğuzhan gibi adam geldi de çürüdü mü ? Gökhan genç geldi oynadı, Alper bu sene oynuyor 21 yaşında. Volkan da kale için genç denicek bir yaşta aldı formayı.

Rakiplerimizden Galatasaray'a bakalım Yiğit Gökoğlan, Furkan Özçal en yakın iki örneği. Yitip gittiler. Ama klupleri suçlamak doğru değil.

Bunlar yarışmacı klupler. Oyuncular formayı kapmak için deli gibi çalışmaz ise klup onları beklemez kaybolur giderler.

Hasan Ali keza genç idi. Defalarca forma buldu oynadı ha kötü değil ama fiziğini hucumunu bir türlü Fenerbahçe düzeyine çekemedi şuan klubeye mahkum.

Tuncay genç yaşında gelmişti Serhat genç yaşında gelmişti. Bunlar çalıştılar hırslarını korudular ellerinden geleni yaptılar ve hep yer buldular takımda.

Sorun biraz oyuncu profillerinde bana göre

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Mert kötümüydü Volkan'ın cezaı biter bitmez adamı kestiler yedek kulübesinden emekli olacak alt yapısından çatır çatır oyuncu çıkartanlar var biz sabırlı bir kulüp değiliz bizim yapımız bu maalesef
    Türkiyedeki şartlar böyle. Daum Fenerbahçe'de olduğu dönemde Enes Ünal elinde olsa ilk 11 başlatır mıydı? hayır. Ama Bursa'da başlatabiliyor mu? Evet. Türkiye'de bilhassa büyük kulüplerde FM'deki gibi yapıp gençleri toplayıp onlarla oynayamazsınız. Herkes ister gençlerin gelişmesini, ama o riski alamazlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu tüm kulüpler de böyle. Ben sadece gençler konusunda Fenerbahçe'den farklı bir kulüp göstermeni istiyorum. O kulübü söyle, sonra ikisine bakalım. Bir de Fenerbahçe hangi gençleri harcamış onları da belirtirsen iyi olur. Fenerbahçe'den sonra kariyerleri ne olmuş, sorun oyuncuda mı kulüpte mi anlayalım.
    İsim olarak tek tek sayabileceğimi sanmıyorum fakat bu böyle bana göre.En basiti bi Kemal Aslan diyebilirim mesela.Gençleri harcamayan kulüp olarak Galatasaray'ı örnek verebilirim.

Arda Turan , Semih Kaya hatta Aydın Yılmaz son yıllar için söylememiz gerekirse.Hem kendi alt yapılarından yetişen oyuncular hemde ciddi ciddi süre alan oyuncular ve oyunculardı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu arada ek olarak ben hepsi yıldız olacak demiyorum.
    Sadece bu sezonu baz alarak geçen sezon mükemmel oynayan Salih'in sürekli oturmasını söylüyorum yanlış olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İsim olarak tek tek sayabileceğimi sanmıyorum fakat bu böyle bana göre.En basiti bi Kemal Aslan diyebilirim mesela.Gençleri harcamayan kulüp olarak Galatasaray'ı örnek verebilirim.

Arda Turan , Semih Kaya hatta Aydın Yılmaz son yıllar için söylememiz gerekirse.Hem kendi alt yapılarından yetişen oyuncular hemde ciddi ciddi süre alan oyuncular ve oyunculardı.
    Tek tek sayamazsın. Çünkü; Fenerbahçe'den ayrılıp da öyle oooo Fenerbahçe bu adamı harcadı diyebileceğin performans gösteren olmadı. Hepsi kendini sıradan anadolu kulüplerinde ya da alt liglerde buldu.

Galatasaray daha iyi ?? Cafercan,Özgürcan, Oğuz Şabankay, Cem Sultan, Yaser, Yiğit, Okan... vs diye uzar.

Fenerbahçe gençleri harcıyor diye ezbere konuşuyorsunuz. O isimlerden sadece Arda parladı. Semih bana kalırsa sıradan bir anadolu topçusu yeteneğinde. Aydın belli zaten.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Türkiyedeki şartlar böyle. Daum Fenerbahçe'de olduğu dönemde Enes Ünal elinde olsa ilk 11 başlatır mıydı? hayır. Ama Bursa'da başlatabiliyor mu? Evet. Türkiye'de bilhassa büyük kulüplerde FM'deki gibi yapıp gençleri toplayıp onlarla oynayamazsınız. Herkes ister gençlerin gelişmesini, ama o riski alamazlar.

Benim burada söyleyeceğim şeyler bu saatten sonra artık Fenerbahçe'den başka takımları övmek olur onun için ben burada noktalıyorum size iyi muhabbetler

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tek tek sayamazsın. Çünkü; Fenerbahçe'den ayrılıp da öyle oooo Fenerbahçe bu adamı harcadı diyebileceğin performans gösteren olmadı. Hepsi kendini sıradan anadolu kulüplerinde ya da alt liglerde buldu.

Galatasaray daha iyi ?? Cafercan,Özgürcan, Oğuz Şabankay, Cem Sultan, Yaser, Yiğit, Okan... vs diye uzar.

Fenerbahçe gençleri harcıyor diye ezbere konuşuyorsunuz. O isimlerden sadece Arda parladı. Semih bana kalırsa sıradan bir anadolu topçusu yeteneğinde. Aydın belli zaten.
    Tamam fikir belirtmeyelim.Ezbere konuşmuş olayım problem yok

Kemal Aslan , Hakan Bayraktar , Celil Sağıroğlu , Zafer Biryol , Murat Hacıoğlu eski olarak aklıma gelen isimler.

Şimdiden ise Recep Niyaz , Beykan Şimşek , Furkan Aydın , Onur Karakabak , Mert Günok , Serdar Kesimal.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fikir belirtmeyin demedim ki. Örnek verin üzerinden konuşalım dedim. Ben de sizin söyledikleriniz üzerinden fikrimi söyledim. Yıllarca ezbere konuşulan ama astı astarı olmayan bir konu. Çünkü her kulüp aynı.

O saydığın isimler Fenerbahçe'den ayrılınca ne yapmışlar ?

Recep Buca'ya kiralandı. Geçen sene kupa da hatta Avrupa Liginde bile şans buldu.

Onur, Furkan kim bunlar, ne yapmışlar da yetenekli olmuşlar ? FM de yer alan her oyuncu yetenekli genç olmuyor.

Serdar yeterince şans buldu Şike olaylarının ertesi sezonunda. ama şansını iyi kullanmadı.

Beykan, kendini geliştirmeyi bilecek. Karabük'te şuan şans bulamıyorsa Fenerbahçe'de oynamayı beklemesin zaten.

Mert zaten en fazla 1 sene sonra o formayı alacak. Şuan Volkan'ın olması onun için dezavantaj.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fikir belirtmeyin demedim ki. Örnek verin üzerinden konuşalım dedim. Ben de sizin söyledikleriniz üzerinden fikrimi söyledim. Yıllarca ezbere konuşulan ama astı astarı olmayan bir konu. Çünkü her kulüp aynı.

O saydığın isimler Fenerbahçe'den ayrılınca ne yapmışlar ?

Recep Buca'ya kiralandı. Geçen sene kupa da hatta Avrupa Liginde bile şans buldu.

Onur, Furkan kim bunlar, ne yapmışlar da yetenekli olmuşlar ? FM de yer alan her oyuncu yetenekli genç olmuyor.

Serdar yeterince şans buldu Şike olaylarının ertesi sezonunda. ama şansını iyi kullanmadı.

Beykan, kendini geliştirmeyi bilecek. Karabük'te şuan şans bulamıyorsa Fenerbahçe'de oynamayı beklemesin zaten.

Mert zaten en fazla 1 sene sonra o formayı alacak. Şuan Volkan'ın olması onun için dezavantaj.
    Ezbere konuşuyorsunuz diye peşin hükme ben öyle yazdım yoksa öyle birşey söylemediğinizi ve söylemeyeceğinizi bende biliyorum elbette.

Onur ve Furkan Sakarya'dan ilk gelirken Furkan yeni Hakan Şükür olarak nitelendiriliyordu.Eğer olaya FM de yer alan genç oyuncular olarak bakma konusuna gireceksek yukarıda Galatasaray'da yazılan isimlerde FM'nin bize abarttığı oyuncular.

Neyse gel gelelim al birini vur ötekine.Bizim insanımız değil mi ki Sercan Yıldırım'ı Premier Lig golcüsü yapıp şimdide Urfa'da bazı maçlarda yedek kulübesinde izleyen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Zaten ben de aynı şeyi söylüyorum.

1- Her kulüp gençler konusunda aynı. (Özellikle büyük kulüpler)

2- Sorunu kulüplerde aramak yerine o gençlere bakmak gerekiyor.

Yoksa Fenerbahçe'ye özgü bir 'gençleri harcama' durumu yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Benim gözüm de de Fenerbahçe bi tık öndedir.Yoksa her takım yapıyor bunu.O konuda hem fikiriz.Sadece Fenerbahçe dediğim gibi bi tık öndedir diğer takımlara göre.
    Doğal olarak başarı için kısa yola başvuruyor büyük kulüpler bu yüzden de olan gençlere oluyor.

Tabi bu çıkışı yakalamayan gençler için de tamamıyle sorunu onlarda aramak lazım.Parayı ve İstanbul'u gördükten sonra bi tarafların oynuyorsa dediğin gibi oturmaya ve hatta bitmeye de mahkum olsunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

turkiyede futbolcunun patlama yasi 26-27 maalesef. boyle cok ornek var. say say bitmez. salih o yaslara kalmadan parlar ama yine de 1-2 senesi var bence hala. kiralik gonderilmesi en akilci olani. teknik taktik bilgisi zaten cok iyi, sadece mac kondusyonu kazanip fizigini yukseltmesi yeterli olacaktir. ozellikle fizige dayali futbol oynatan ersun yanalin ona pek sans verecegini dusunmuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kemal Aslan , Hakan Bayraktar , Celil Sağıroğlu , Zafer Biryol , Murat Hacıoğlu eski olarak aklıma gelen isimler.
    bu isimlerden sadece kemal genç yaşta geldi diğerleri geldiğinde 25'i çoktan devirmişlerdi. bu arada kemalin yaşadığı sakatlıklarıda göz önünde bulundurmak lazım

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Olayı kulüplere sallayıp çekilmemek gerek. Türkiye de genç oyuncu yetişmemesinin sebebi yine genç oyunculardır.

Bir şeyler yapıp büyük kulüplere geldikten sonra üstüne koyamıyorlar. Üstüne koyamayan ve gelişim göstermeyen adamı ben de oynatmam kardeşim.Bir süre sonra oyuncu da oynamadığını görünce yatışa geçiyor.

Genç oyuncuların vizyonu benim gözümde şu olmalı; Sen bu işten para kazanıyorsun, ekmek yiyorsun o zaman bu işi en iyi şekilde yapmak zorundasın. Bu adamlar bunu iş olarak görmüyorlar hele ki Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş seviyesine çıktıktan sonra.

Şunu da unutmayın bir maç oynatılmadı diye hiç kimse bitmez. İyi oyuncu bu sebeple bitecekse zaten iyi bir oyuncu değildir. Bu adam antreman görüyor mu?

Evet, o zaman bir problem yok. Elbet oynar zaten bu aralar Salih'in anlam veremediğim sıkıntıları var.

Fethiye maçında da huzursuzdu. O maçta Salih'in esmesi gerekirken bence iyi oynamadı. Salih'in biraz daha fiziksel olarak gelişmesi gerek.

Kiralık gönderilmesi fikrine katılırım ama bir maçla oyuncu bitti muammelesine katılamam.

Bundan önceki maçlarda da 18'de vardı, o zaman neden konuşulmadı?

Bu meseleler ile Fenerbahçe performansını hiçe saymaya gerek yok.
    Last edited by Kaka Leite : 14.Aralık.2013 at 04:44

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Akhisar 10 kişi kalınca rahat bir galibiyet oldu. Kayıpsız yola devam etmek önemliydi. Gençler mevzusuna gelince, Futbolu az çok bilen, Türkiye şartlarını iyi okuyan herkes, Ersun Yanal'a imzalatılan 1 yıllık sözleşmenin açılımının " Ya şampiyon yaparsın ya da gidersin" olduğunu bilir. Bu yüzden Ersun Yanal, Aykut Kocaman döneminden kalan bazı antrenörlerle (başta başantenör) çalışmayı kabul etti. Keza bu yüzden Aykut Kocaman'ın Alex sonrası yarattığı oyun dizilimiyle oynamaya devam etti. Çünkü onun için kahramanlık yapıp yeni bir felsefe inşa etmek yerine günü kurtarmak tek çıkar yoldur.

Normal şartlarda Avrupadan 2 yıl men yemiş, Sadece lokal düzeyde mücadele edecek takımın geniş bir revizyondan geçmesi, 2 yıl sonraya yeni bir iskelet, felsefe ve takım ruhuyla hazır olması beklenir, Böyle bir yapılanmaya gitmesi arzulanır ve hedeflenir. Ama bakıyorsunuz çoğu maça neredeyse 30 yaş ortalamasıyla sahada olacak bir Fenerbahçe var! Umduğunuz tam tersi olması gerekirken,sizin başınızda günü kurtarayım mantığıyla yarını düşünen bir Başkan oldukça sabaha kadar burada didişseniz nafile.

Salih Fenerbahçe'de kalırsa gelişemez, yükselemez ve kötüye gider. Zamanı gelince her topçu oynar, sıkıyosa mücadele etsin de alsın formayı havasına girmeye lüzum yok. Biz Salih'in mecburiyetten oynatılan maçta 2 gol atıp parmak ısırttığı haftanın ötesinde 3 hafta sahaya çıkarılmadığına şahit olduk. Burası böyledir. Salih Avrupa Ligi Yarı Finalinde kalitesi, yeteneği veya becerisi yüzünden değil yokluk yüzünden 11'de başladığını da biliyoruz.

Recep Niyaz ve Salih için en ideal yol, Futbol temel eğitiminin sağlam şekilde verildiği Hollanda ve Belçika gibi ülkelerde 1-2 sene kalmaktan geçer. Onlar için geçiş düzeyi olur. Bugün Buca'ya kiralanan Recep Niyaz'ı kim ne amaçla kiralamıştır bilinmez ama onun futbol hayatını karartabilecek saçma sapan bir tercih olduğu da yadsınamaz bir gerçek. Umarım Salih için de aynı yol tercih edilmez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Dediklerim yanlış anlaşıldı büyük ihtimalle.

Neyse aynı şeyleri farklı yollardan söylüyoruz.Olaylara bi Salih olarak bide genç oyuncular olarak bakılmış yanlış olmuş.

Benim demek istediğim şu maçla ilgili Salih neden oyuna girmedi.Skor 4-0 a gelmiş oynaması gerekmez miydi ? Fakat uzadı da uzadı

Nesil
    2012

O değilde Webo 8 , Sow 7 , Kuyt 6 Emenike 6 adamlar king

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Olayı kulüplere sallayıp çekilmemek gerek. Türkiye de genç oyuncu yetişmemesinin sebebi yine genç oyunculardır.

Bir şeyler yapıp büyük kulüplere geldikten sonra üstüne koyamıyorlar. Üstüne koyamayan ve gelişim göstermeyen adamı ben de oynatmam kardeşim.Bir süre sonra oyuncu da oynamadığını görünce yatışa geçiyor.

Genç oyuncuların vizyonu benim gözümde şu olmalı; Sen bu işten para kazanıyorsun, ekmek yiyorsun o zaman bu işi en iyi şekilde yapmak zorundasın. Bu adamlar bunu iş olarak görmüyorlar hele ki Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş seviyesine çıktıktan sonra.

Şunu da unutmayın bir maç oynatılmadı diye hiç kimse bitmez. İyi oyuncu bu sebeple bitecekse zaten iyi bir oyuncu değildir. Bu adam antreman görüyor mu?

Evet, o zaman bir problem yok. Elbet oynar zaten bu aralar Salih'in anlam veremediğim sıkıntıları var.

Fethiye maçında da huzursuzdu. O maçta Salih'in esmesi gerekirken bence iyi oynamadı. Salih'in biraz daha fiziksel olarak gelişmesi gerek.

Kiralık gönderilmesi fikrine katılırım ama bir maçla oyuncu bitti muammelesine katılamam.

Bundan önceki maçlarda da 18'de vardı, o zaman neden konuşulmadı?

Bu meseleler ile Fenerbahçe performansını hiçe saymaya gerek yok.
    Peki Cenker 80 milyonluk Nüfusu olan Türkiye'de Dünya çapı genç oyuncu çıkmazken Almanya'da yaşayan 3-5 milyon gurbetçililerden nasıl dünya çapı Türk oyuncular çıkıyor şimdi buradaki kulüplerin hiç mi suçu yok belki kaçtane Mesut kaçtane İlkay harcadık fark etmeden belki Salih Dortmund'da olsa şuanda piyasa fiyatı 20-25 mn€'lardan bahsediliyor olurdu tamamen günü kurtarmaca başka bişey değil ama illaki senin dediğin şekildede çok var buraya gelip dağılan genç oyuncular ama hepsimi böyle

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Peki Cenker 80 milyonluk Nüfusu olan Türkiye'de Dünya çapı genç oyuncu çıkmazken Almanya'da yaşayan 3-5 milyon gurbetçililerden nasıl dünya çapı Türk oyuncular çıkıyor şimdi buradaki kulüplerin hiç mi suçu yok belki kaçtane Mesut kaçtane İlkay harcadık fark etmeden belki Salih Dortmund'da olsa şuanda piyasa fiyatı 20-25 mn€'lardan bahsediliyor olurdu tamamen günü kurtarmaca başka bişey değil ama illaki senin dediğin şekildede çok var buraya gelip dağılan genç oyuncular ama hepsimi böyle
    Şimdi böyle bakınca kulüplerin tutumları da çok farklı oluyor. Kulüplerin en büyük suçu oyuncu 1 sezon parladı mı?

Hemen alalım da rakiplerimiz kapmasın kafasıdır. Bir dur yahu adam bir istikrar yakalasın, yook illa ki alacağız.

Durum böyle olunca transfer edildikten sonra maalesef forma şansı bulamıyor. Yanlış anlaşılmasın benim sitemim kesinlikle Salih oynamasın falan değil.

Ben bugün 3. değişiklikte Topuz'un girdiğini görünce ''Salih neden girmedi lan'' dedim kendi kendime.

Benim demek istediğim bir maç ile ah, vah demeyelim. Ersun hocaya saygı duyuyorum onun gözünden bakarsak bu sene onun için çok kritik çünkü ya uzun bir maratona girecek Fenerbahçe ile ya da sezon sonu yollar ayırılacak.

Uzun maraton halinde Salih için uygun bir yeri elbet vardır kafasında. Benim isyanım Fenerbahçe'yi direk genç oyuncuları yok ediyor olarak gösterilmesine.

Galatasaray ya da Beşiktaş da durum farklı mı?

En son bir Furkan vardı Galatasaray da bir daha gören oldu mu?

Beşiktaş içinde örnek var. Fenerbahçe içinde daha bir sürü örnekler var amacım takımlara gönderme falan değil yanlış anlaşılmasın. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın genç oyuncuları hemen bünyemize katalım olayını sevmiyorum ben.

Özil, İlkay örnekleri vermişsin ama abi olaya bir de şu yönden bak. İlkay genç bir oyuncu ama bizim ligimizdeki her oyuncudan daha görmüş, geçirmiş bir duruşu var. Almanya'nın alt yapısında işler buradakinden çok farklı işliyor demek ki.

İlkay örneğinden gidelim eğer Dortmund takımında oynamış ve kalıcı olmuşsa bu birazda alt yapı sisteminden kaynaklanıyordur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kağıt üzerinde olması gereken olmuş, o yüzden skor şaşırtıcı değil. Penaltı pozisyonunda penaltımı değil mi emin değilim, net olarak göremedim çünkü. Fakat kırmızı karttan sonra zaten kağıt üzerinde açık ara önde olan bir Fenerbahçe'nin farka gitmesi kaçınılmaz olmuş.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ikinci yarı izlemedim gollere bir bakayım işim vardı en son 1-0 yeniyoduk daha sonra tel geldi 4-0 diye

Lamı cimi yok FB haketti kazandı.

Maç öncesi söylediklerimiz dokunmuş olsa gerek alıntılanıp onumuze serilmiş. Sıkıntı yok ben sadece böyle bir gözlemim oldugunu söyledim. Yıllardır böyle olmuştur bu. Demek ki FB klubu bazı şeyleri aşıyor anlamına gelir. Laf dokundurmak "komik" falan demek yerine bu açıdan bakmak bence daha mantıklı.

He ama daha lig bitmedi. Biz de hala iddialıyız. Gözlemimin de arkasındayım.
    Bakalım hep beraber izleyip göreceğiz.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Şimdi böyle bakınca kulüplerin tutumları da çok farklı oluyor. Kulüplerin en büyük suçu oyuncu 1 sezon parladı mı?

Hemen alalım da rakiplerimiz kapmasın kafasıdır. Bir dur yahu adam bir istikrar yakalasın, yook illa ki alacağız.

Durum böyle olunca transfer edildikten sonra maalesef forma şansı bulamıyor. Yanlış anlaşılmasın benim sitemim kesinlikle Salih oynamasın falan değil.

Ben bugün 3. değişiklikte Topuz'un girdiğini görünce ''Salih neden girmedi lan'' dedim kendi kendime.

Benim demek istediğim bir maç ile ah, vah demeyelim. Ersun hocaya saygı duyuyorum onun gözünden bakarsak bu sene onun için çok kritik çünkü ya uzun bir maratona girecek Fenerbahçe ile ya da sezon sonu yollar ayırılacak.

Uzun maraton halinde Salih için uygun bir yeri elbet vardır kafasında. Benim isyanım Fenerbahçe'yi direk genç oyuncuları yok ediyor olarak gösterilmesine.

Galatasaray ya da Beşiktaş da durum farklı mı?

En son bir Furkan vardı Galatasaray da bir daha gören oldu mu?

Beşiktaş içinde örnek var. Fenerbahçe içinde daha bir sürü örnekler var amacım takımlara gönderme falan değil yanlış anlaşılmasın. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın genç oyuncuları hemen bünyemize katalım olayını sevmiyorum ben.

Özil, İlkay örnekleri vermişsin ama abi olaya bir de şu yönden bak. İlkay genç bir oyuncu ama bizim ligimizdeki her oyuncudan daha görmüş, geçirmiş bir duruşu var. Almanya'nın alt yapısında işler buradakinden çok farklı işliyor demek ki.

İlkay örneğinden gidelim eğer Dortmund takımında oynamış ve kalıcı olmuşsa bu birazda alt yapı sisteminden kaynaklanıyordur.
    Kardesim eger alt yapıdan bahsediyorsak demekki benim dediğine geliyoruz suç komple yönetimlerin sen alt yapını adam gibi yapmiyorsan demekki genç oyuncu harciyorsun

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri