Anket Sonuçlarını Görüntüle: En çok hangi güncelleştirmeyi beğendiniz ?

Voters
137. You may not vote on this poll
  • v2 (Duran Toplar)

27 19.71%
  • v3 (Hızlı Oyun)

36 26.28%
  • v4 (Sonsuz Hakimiyet)

74 54.01%
1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Baldemir Sistem 2014 v4 "Sonsuz Hakimiyet"

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Forumdaki açık ara en iyi taktik. Abimizinde dediği gibi sadece biraz daha dikkat ve özen. Gerisi maç motorunun insafına kalmış. Benim şuan 18 maçlık GALİBİYET serim var. Daha da artması muhtemel Koray Günter'de PDS(S) de tavsiye oyuncum. Daha ilk sezonunda formayı kaptı. Tam bizim sistemin oyuncusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ozgundincer View Post
    yardımların ve ayırdığın zaman için çok teşekkür ederim. çok faydalı oldu verdiğin bilgiler devam ettiğim sezonu şansım sayesinde şampiyon bitirmiştim fakat yazdıkların sayesinde 2. sezon işler daha da iyiye gidiyor tekrar teşekkürler (Y)
    Ayrıca Bruma'ya bireysel olarak paso fiziksel özellikleri çalıştırmanı öneririm, Teknik ve Zihinsel olarak yeterli bir oyuncu, oynadıkça daha da gelişecektir. Ancak fiziksel özellikleri geliştirmek adına birebir ilgilenmen ve takipte olman şart.

Başarılar.
    Quote Originally Posted by ErayG View Post
    İlk mesajdaki v3 link uçmuş hocam
    Bildirim için teşekkürler, link güncellendi.
    Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Forumdaki açık ara en iyi taktik. Abimizinde dediği gibi sadece biraz daha dikkat ve özen. Gerisi maç motorunun insafına kalmış. Benim şuan 18 maçlık GALİBİYET serim var. Daha da artması muhtemel Koray Günter'de PDS(S) de tavsiye oyuncum. Daha ilk sezonunda formayı kaptı. Tam bizim sistemin oyuncusu.
    Teşekkürler. Ben bu taktiği kariyerlerimde kullandığım kadar online organizasyonlarda da kullanırım. Üstte bahsettiğim motor insafı cümlesi boşta kalmasın diye turnuvalarda oynadığım maçlardan 2 tanesini örnek gösterecem.

Şu maçta Fenerbahçe'ye karşı Real Soicedad'ı yönetiyorum. Sadece tek maçlık bir mücadele. Taktik için ön hazırlığa, takımın buna adapte olmasına vs zaman yok, oyunu açtığınız gibi sadece role uygun oyuncular seçerek takımdan verim almak tek şansınız.

Sonuca baktığımız zaman Taktik, istediğimiz çoğu şeyi bize vermiş oluyor. Hızlı oyun, baskılı oyun, rakibi boğma ve skor.

Bir de Tottenham karşısında Manchester United'ı yönetirken aldığım şu sonuçlara bakalım.

2 maçta 63 şut. Hızlı oyun var, baskı muhteşem, rakibi boğma ve sıkıştırma muazzam ama gel gelelim bahsettiğim motor insafı bu kadar şahane oyundan sadece 2 gol çıkarabildi. Direkten dönen toplar, kalecilerin performansı ve motorun yuvarlaklığı.

Bu yüzden maç motoru yuvarlaktır, bunu unutmamak gerek : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri