STSL 7. Hafta
Hani demiştik ya oyunda uzun zamandır böyle bir galibiyet almamıştım.Oyun yaptığı hatanın farkına varmış olacak ki ligin sonuncusuna kendi sahamızda bizi madara etti.Önemli anlarda takım ettiğim maçta bizi ayağımızda olan çok az top vardı.Sanki karşımızda şampiyonluğa oynayan bir takım vardı.İş kazası olarak görüyoruz bu maçı

Spoiler: Maç Verileri 

STSL 8. Hafta
Çok hızlı başladığımız maçta 50 dk içinde 3 golle bunu süsledik.Daha sonra takım rehavete kapılsada çok şükür bir geri dönüş yaşanmadı.

STSL 9. Hafta
Ligin lider pozisyonundaki takımı Bursaspor ile karşılaşıyorduk.Kendileri ligin en az yiyen bizde en çok gol atan takımlarındandık.İlginç bir maç ve bizim stadımızda olucaktı.Gollü bir maç bekliyordum bu nedenle.Fakat Bursaspor'un katı oyun anlayışı ve son vuruşları değerlendirememiz sonucunda hak ettikleri bir 3 puan aldı Bursaspor.Hatta Daum ile aramızda yeni bir arkadaşlık doğdu bu sayede
Spoiler: Geçen Diyaloglar 

ZTK 3. Ön Eleme

STSL Puan Durumu
Takımın hedefi gereği 10-15 arası bir sıra bizim için başarılı bir sonuç olarak kabul edilecekti.Fakat yırtıcı bir takım olarak çıktık lige.Kimi zaman bu yırtıcılığımız puan kaybettirdi.Kimin zaman kazandırdı.Agresif oyun tarzımız sebebiyle ilk 9 haftada beraberlik bile alamadık.Ligin en çok gol atan 2. takımı ve en çok gol yiyen takımıyız.İleride bunu düzeltmeye çalışacağız
Spoiler: Puan Durumu 

Takımızın şu anda en iyi performans gösteren oyuncusu Doğa Kaya oldu.Kendisinden bu performansı beklemiyordum açıkcası fakat istekli oyunu tam bizim taktiğimize uygun bir duruş göstermesine sebep oldu.Savaşçı orta saha olması nedeniyle markajda olmadığından rahat pozisyonlarda iyi skorlar üretti.İleride oynayamasa bile takım abisi olarak tutmayı düşünebileceğim isimlerden.

Spoiler: Profili