Yeni sezona başlamadan önceki mali tablomuz ( bunda düşüş olacak, altyapı ve diğer tesislerin geliştirilmesine gidecek çok para var )
Altyapının kalitesinde artışa gidildi
GELENLER
GİDENLER
GELEN OYUNCULARIN PROFİLLERİ
Spoiler: Viktor Lugo ( Beleş )
Spoiler: İlkay Han ( Beleş )
Spoiler: Piotr Grzelak ( Beleş )
Spoiler: Gürkan Sözgelmez ( Beleş )
Spoiler: Taylan Yalabık ( 35.5k )
Spoiler: Nurettin Kurt ( Kiralık )
Spoiler: Halim Kıran ( Kiralık )
Spoiler: İnan Acar ( Kiralık )
Spoiler: Aydın Ünder ( Kiralık )
Spoiler: Alper Reçber ( Kiralık )
Spoiler: Hakkı Acar ( Kiralık )
Spoiler: Akif Erdem ( Kiralık )
Spoiler: Jem Karacan ( Kiralık )
Spoiler: Marcelao ( Kiralık )
Spoiler: Deniz Düz ( Kiralık )
Transfer defterini kapattıkYine kiralık ve beleş oyunculara yöneldik çünkü ilerisi için maddi durumumuzun çok iyi olmasını istiyorum
Şimdilik para verip oyuncu almayı düşünmüyorum
Transferlerimiz sizce nasıl yeterli mi ilk 10 için?
Bence gayet yeterli.![]()
HAZIRLIK KAMPI MAÇLARIMIZ VE SONUÇLARI
Mükemmel ötesi bir hazırlık kampı geçirdik bu sene için cidden ümit verici bir durum
Deplasmanda kazanma alışkanlığımız devam ediyor. İlk hafta 3 puanla başlamak müthiş hele ki oynanan oyun!!
Marcelao çıldırdı resmen!!
2. Hafta sonunda lideriz!!!
Diğer maç Trabzonspor la içerde oynanacak. Gücümüzü bir nebze olsun test etmiş olacağız!!
Marcelao iyimiş, maçlar ve oynanan oyun güzel.![]()
Şu fikstür şansımıza bakın!! Geçen sene bu durumdan çok çektik inşallah bu sene 1-2 puan çıkarabiliriz!!
Trabzon bize haddimizi fena bildirdi
Last edited by xthexserhat : 14.Aralık.2013 at 23:47
Oyunun sana karşı hiç acıması yok.Birkaç tane daha dişimize göre rakip gelseydi de moraller tavan yapsaydı.O 4 maçtan en az 6 puan çıkarırdık ama şu anda zor gibi :/
transferler guzel onları yenmek biraç sezon gerektirebilir belki ama avrupaya gidip adımızı duyurmamız gerek
Aynen ya biraz kolay lokma takımlarla oynasaydık başlarda hem form da tutardı oyuncular. Şimdi işimiz çok yaş. Ağır yenilgilerle geçirirsek işimiz iyice zorlaşır.
Avrupa ya gelecek sezon ancak katılabiliriz diye düşünüyorum tabi kupada süpriz yapıp final felan oynamazsak![]()
Hocam çok geç oldu ama baştan sonra kadar okudum bayılıyorum böyle kariyerlere ya dipten en üsteBaşarılar takipçinim , fikstürlerde şanssızlık var bu arada
![]()
En iyi oynayan adamlarımızdan birini kaybettik
Penaltıyı kaçırmamız çok kötü oldu
Çok kötü bir düşüş yaşıyoruz yönetimden transfer ve maaş bütçelerini yükseltmesini istedim. Onlar kabul etmeyince basına sızdırdım onlar da kabul ettiler
Gittik süper lig takımı çektik olaya bak!!
Son şampiyona ağır bir darbe vurduk
!!!Şu resimlere dikkatli bakın!!!!
Şut 1 gol 1
Şut 2 gol 2
Şut 3 gol 3
Bu sırada ben tek kale oynuyorum ancak onların her şutu gol oluyor!!!!!
Kupaya erken veda ettik!! Ayrıca kumbaraya çevirdiler bizi. Şu Sivas ı bir sefer olsun yenemedik gitti!!
maçlar iyi
Bu arada Sivas maçında gol makinamız 4 hafta sakatlandı!!!!
Bu da sakatlar kervanı!!
Sakatlıklar devam ediyor
Maçın başında bir gol yedik deli gibi saldırdık ancak yok girmiyor arkadaş 4 forvet oynattık yine rakip kaleci panter kesildi!!! Beraberliği kurtardıımıza şükür
Bu maçla ilgili yorumları sizlere bırakıyorum............
TESİSLERİMİZİN YAPIMI TAMAMLANDI
Devre arasında Necip Uysal ı almayı düşünüyorum. Sözleşmesi bitiyor ucuza kapatırız diye düşünüyorum ..
NOT: MENAJERLER VASITASIYLA HARİKA BİR OYUNCU ÖNERİLDİ. ALDIĞI MAAŞ ÇOK YÜKSEK ANCAK KİRALIK OLARAK GELMEYE SICAK BAKIYOR BUNDA SENE SONU SÖZLEŞMESİNİN BİTECEK OLMASI ETKİLİ. HERKESİN TANIDIĞI GÜNÜMÜZDE YILDIZI GİTGİDE PARLAYAN BU YILDIZ OYUNCU KİM??
GERÇEK HAYATTA İSPANYA DA TOP KOŞTURUYOR
TAHMİNLERİ BEKLİYORUM!!
Hocam yoksa Arda mı
Bencede Arda olabilir.Neymar'da olabilir
![]()
Gidişat güzelSakatlıklar çok fena, o oyuncu da Arda'dır.
Kulübü Tottenham da satılık listesinde olan ve mutsuzluğunu dile getiren Arda Turan menejerleri vasıtasıyla Türkiye ye dönebileceğini söyledi. Çok yüksek maaşı yüzünden kimse yanaşamadı ancak biz maaşını karşılayamasak da kulübüne aylık belli miktar para ödeyerek sezon sonuna kadar kiralamayı başardık!!!!!!!!!
5 hafta sahalardan uzak ancak onun tecrübesine çok ihtiyacımız var