Batalla tarzında bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ya da direk onu alalım Holmen + bir miktar paraya karşılık.
Ayrıca Semih'in Bekir'den fazlası yok bana göre de
Batalla tarzında bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ya da direk onu alalım Holmen + bir miktar paraya karşılık.
Ayrıca Semih'in Bekir'den fazlası yok bana göre de
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
1 tane yerli forvet, bir tane kanat oyuncusu takım için yeterli. Takımdan da Yobo, Holmen ve Meireles gönderilmeli Salih te 11 oynayabileceği bir takıma kiralanmalı. Holmen ve Meireles gönderilebilirse iyi bir orta saha alabiliriz. Cristian'ı hiç istemezdim ama son maçlarda sadece skor değil oyun olarak ta etkili. Tabi bu form çok sürmez ama yine de diğer oyunculardan iyidir.
Forvet ve kanat için Cenk Tosun ile Jimmy Durmaz çok iyi olur. Almak kolay olmaz ama mevcut oyuncular gönderilebilirse kaynak oluşturulmuş olur.
Ben kaptana yapılanları da takdir etmiyorum ve anlamıyorum zaten.Alex meselesi değil zaten bizim olayımız o konuşuldu ve konuşulmaya devam ediyor ama sonuç aynı.
Batalla olayı ne kadar farklı olursa olsun. Sen sözleşmeli bir oyuncusun ve olgun bir bireysin çocuk gibi küstüm oynamıyorum diyip kafana göre hareket edemezsin. Bugün bunu yapan oyuncu yarın gelip Fenerbahçe'deki rekabet ortamına dayanamayıp hocayla yine sorunlar yaşayabilir.
Bursaspor taraftarının Batalla'yı ne kadar sevdiği de ortada hadi hiç bir şeyi takmıyorsun bari taraftarlara bunu yapma.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Batalla vefasız da Fenerbahçe'de vefasız onu diyorum. Gelirse oynar yani. Emre'yi, Tümer'i hazmetmiş sevmiş taraftar Battalla'yı mı sevmeyecek?
Fenerbahçe ve Bursa ayrı camialar. Batalla böyle bir şey yapmayı aklından bile geçirmez gelirse -ki teklif yapacağımızı sanmıyorum-.
Yahu olay sevmek ya da oynaması değil ki.
Batalla zaten bizde rahat bir oynar ama sorun şu ki en ufak bir sürtüşmede taraftar falan gözü görmeyen bir oyuncu. Kafasına göre kararlar veren bir oyuncu sende biliyorsun ki bir anlık kararlar Fenerbahçe'yi yakmıyor ama taraftarın içinde yara bırakıyor.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Vefa'nın olduğu yerde profesyonellik olmaz. İkisi zıt kavram. Batalla vefasızsa profesyonel birisi o zaman.
Benim takıldığım vefasız oyuncunun takımda yeri yok lafı. En basitinden Meireles var takımda. Derbi maçta rakibe tekme atıyor, Avrupa maçının ilk dakikalarında rakibe tekme atıyor, hakemle sürtüşüyor daha bir sürü olay. Israrla da bu adama sahip çıkılıyor. Meireles takım arkadaşlarına vefasız davranırken Batalla'ya yer yok lafı garip geldi. Aziz Yıldırım başkan olduğu sürece her tür adama kapısı açık bu takımın.
bizim takima bir tane forvet arkasi sart. zaman zaman ersun yanal risk aldigi bolumlerde 4 forvet oynuyor diyoruz ama kuyt forvet arkasina geciyor genelde. 4213 gibi oluyoruz. elinde iyi bir forvet arkasi olsa o durumlarda onu kullanabilir. cok daha yaratici ataklar yapabiliriz. akhisar macinda belki 4 tane attik ama defans arasina pas atan adam olmadigi icin cok daha fazlasindan olduk. kosu yapan adam cok ama onlari besleyecek adam yok maalesef.
O tarz bir oyuncu gelecekse sistem değişmez mi? Yoksa öyle bir oyuncuyu maçın gidişatına göre 3 forvetin arkasına geçmesi için mi istiyorsunuz ? Yani örnek olarak yedek kulübesinde Webo yerine Batalla olması sanıyorum istediğiniz. Ayrıca takım iyi gidiyor, zaten tek kulvarda mücadele ediliyor bana sanki fazla transfer yapılmazmış gibi geliyor.
Bence devre arası transfere gerek yok yapmış olmak icin transfer yapmayalım.Bu kadro bu sezonu rahat taşır.
batalla ve o tipte bir oyuncu yani alex tipi diyelim biz ona, dengeyi bozar takımda. oturmuş bir sistem, kadro var. bozmamak en güzeli.
kuyt tarzı çok yönlü bir forvet alırsak ne güzel. önümüzde ki senenin de hucüm hattını oluşturmuş oluruz şimdiden. ahmed musa demiştim bir önceki sayfa da, keşke olsa.
Alex tipi bir oyuncuyu takıma dahil edemeyiz. Presli, tekniği ve oyun bilgisi yüksek, fizik gücü üstün bir oyuncu dahil olabilir ancak bizim takıma. Bu da nadir bulunan bir oyuncu tipi. Bahsi geçmiş isimler (Belhanda ve Diego) da bu tip oyuncular. İkisi de hem MC hem AMC hem de yeri geldiğinde AMR-L oynayabilen isimler. Şahsi fikrimce bu özelliklerin hepsine sahip olmayan bir oyuncuyu transfer edeceğimize hiç transfer yapmayalım o bölgeye. Gereksiz yere Salih'in önüne adam koymuş oluruz.
Ayrıca kesinlikle bir yerli forvet dahil etmeliyiz kadromuza. Bir veya iki üst basamağa sıçrayabilecek ama önümüzdeki devre arasına kadar yedekliği sorun etmeyecek birisi dahil olmalı. Webo sanırım seneye devre arası veya sene sonu ayrılır takımdan. Çünkü fizik kalitesi düşecektir. Onun yerini alır bu isim.
alper'in alex'in (çeyreğinin) koşanı olma potansiyeli var. gerek yok yeni alex'e.
fizik oyunu oynayan alman takimlarinda bile ilk 11lerinde en az bir yaratici ortasaha bulunuyor. bizde 1 tane bile yok. DMC den devsirme baroniye o gorev verilmis durumda. bence ersun yanalin planlarinda boyle bir transfer hamlesi vardir kesin ama devre arasi bu transfer olmaz. sene sonu olacagini dusunuyorum. salih haric kadrodaki ortasahalarin hepsi dmc (:
diego muthis olur. kadlec dortmund haberleride var ne derece dogru acaba
Kadlec ile ilgilenmez Dortmund. Stuttgart'ın bir beke ihtiyacı var acilinden, o yüzden bilgi aldıkları için çıktı dedikodular.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Kießling + Diego alinsa, bu nokta atislari yapilsa, seneye de rahat etsek?
fernandes dedikoduları çoğaldı. hadi inşallah.
Fernandes Fenerbahçe'ye gelebilir bu olağan ancak iş Fenerbahçe teknik heyetinin Fernandes hakkında vereceği karara ve yönetimin Fernandes'in isteyeceği ücret konusunda mütabık olup olmayacağına bakıyor. Gelmesini isterim, Cristian'a katlanmaktansa Fernandes'i izlemek ayrı bir keyf verir. Önceden Salih oynasın diye o bölgeye takviye istemezdim ama Salih 22-23 yaşından önce düzenli oynatılmayacağı için bari adam gibi topçuları izleyelim.
...
Aslında bu yıl için transfere de gerek yok,Samuel Holmen Cristian'dan 100 kat daha iyi yapar oyun kurucu işini.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Cristian bu aralar iyi, beğenmiyor değilim hani
Fernandese pek olumlu bakmıyorum. Gelip takımdaki bu iyi ortamı bozacaksa uzak dursun yoksa alınabilir.
Ama en büyük transferimiz holmen, cristian, yobo ve kadlecten kurtulmak olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
aynı düşünüyoruz. cristian haricinde tabi. ben cristian'ın ilk 11 oynamasından bazı durumlar dışında şikayetçi olmadım olmamda. kendisi katkıyı veriyor. taraftar, ülke olarak bir ofansif orta sahadan çok şeyler beklediğimiz için beğenmiyoruz sanırım ya da uzun yıllar alex'i izlediğimiz içinde olabilir
ama holmen,kadlec,yobo devre arası takımdan ayrılacak, kesin gözüyle bakılıyor. e meireles mevzusu zaten ortada.
fernandes çok iyi transfer olur.
ikiside bes para etmez.. inanin bana kießling o kadar ahim sahim bir topcu degil ne buluyorsunuz bu adamda anlamiyorumayni sekilde diego da bitik bir oyuncu bundan 5 sene evvel olsaydi seve seve gelsin derdim ama kalkipta sirf transfer yapmis olmak icin böyle topculari almaya gerek yok fernandes ile anlasilsin sene sonunda bedavaya getirilsin zaten avrupada yokuz devre arasi transfere gerek yok bana kalirsa...