Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bana göre haftanın en güzel maçı olabilecek bir müsabaka.
Beşiktaş da işler iyi gitmiyor.En çok merak ettiğim Fernandes saha da olacak mı ? Bir diğer konu da tribünsel olaylar açısından sıkıntılı bir maç yine.Kasımpaşa'nın kazanacağını düşünüyorum nedense.Hem siyasi üstünlüğü var Paşa'nın hem de futbol olarak bariz bir şekilde iyi top oynuyorlar.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Paşa'da Roma gibi ilerliyor bu maçları da berabere biter bence ondan sonra önümüzdeki hafta siftahı yaparlar.![]()
Sanırım Veli ve Ozzy oynayacak bu maç. Rahat oluruz, kazanırız. Fernandes umarım kenarda olur. Muhammed'in de artık toparlanması lazım. Yaş geçiyor.
FM Gazetesi
Güzel bir maç olacağı kesin. Cezalılarımız dönecek; ancak sakatlarımız çoğalıyor. Rakipte de önemli eksikler var. Babel, İlhan Eker ve Adem Büyük cezalı.
Kağıt üstünde, beraberlik maçı; ancak galibiyete yakın olan taraf biziz. Stada, zemine ve atmosfere de alıştığımız için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tek handikap, tribün ve çıkabilecek bazı olaylar. İnşallah yaşanmaz bu tarz şeyler.
Başarılar Beşiktaş! Bunu da alın bir zahmet artık!
Berabere biter ve lig kopar artık umarım.
berabere biter
gollü beraberlik çıkabilir bu maçta ama seyir zevki yüksek bir maç olacağı kesin
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bir tek Oğuzhan bile dönse benim için yeterdi ama üstüne Veli de dönüyor. Bunların yanında Necip Sivas maçında mükemmel top oynadı , moralli olacaktır umarım 11'den kesilmez. Sağ bek Atiba olsun Necip , Veli , Oğuzhan orta sahası izleyelim. Serdar'ı ve kuzenleriyle gazozuna halı saha yapar gibi umursamaz oynayan Fernandes'i seyretmek istemiyorum.
Takım hiç hesapta yokken Trabzon seyahati yaptı Tolga'nın annesinin vefatıyla. Takıma nasıl yansır bilinmez ancak Tolga için oynama düşüncesiyle itici bir güç olabilir bu. Kasımpaşa'nın çok önemli eksiklerini de göz önünde bulundurarak kazanırız diyorum.
Her şeyden çok merak ettiğim nokta ise Kasımpaşa'nın değil Kasımpaşalı'nın destekçilerinin tribünde neler yapacağı..
Zor bir maç olacak.Bazı önemli isimlerin dönmesi sevindirici.Puan kaybına tahammül sıfır noktasına ulaştı.Umarım kazanırız.
So what?
Saike
Football is simple,but Football Manager is not
Tribüne asıldı bu sabah itibariyle bu pankart. Gücümüz olacak inşallah..
Kasımpaşa süpriz yapabilir fakat kazanıcağımızı düşünüyorum.
Babel yok diye biliyorum o yüzden Kasımpaşa için sıkıntı; Beşiktaş bu sene çoğu maçta berabere kalacak bir izlenime sahip oldu. Bu maç 1-1 veya 2-2 bitebilir.
berabere biter süpriz yapacaksa beşiktaş yapar alır maçı
Tolga
Atiba - Sivok - Ersan - Motta
Veli - Necip - Oğuzhan
Holosko - Almeida - Olcay
Şöyle bir 11'i görelim isterim; ama Serdar ve Fernandes yine sahada olacağı için boşuna heveslendiğimi biliyorum.
Siyah-beyazlılar mücadeleye;
Tolga Zengin, Tomas Sivok, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Ersan Gülüm, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Manuel Fernandes ve Hugo Almeida onbiriyle başlayacak.
Günay Güvenç, İsmail Köybaşı, Veli Kavlak, Mehmet Akgün, Muhammed Demirci, Filip Holosko ve Mustafa Pektemek yedek soyunacak.
FM Gazetesi
Gökhan Töre'nin bölgesinde Necip veya Fernandes oynayacak muhtemelen, ilginç tercih yapmış Bilic.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Galatasaraylı olmama rağmen bugün Bjk'yi destekliyorum. Tolga inşallah gol yemeden tamamlar şu maçı..
Almeida yazdı, maç golle başladı.
Beşiktaş : Hugo Almeida 1-0
Klasik Beşiktaş maçı, hareletli ve güzel başladık. Muhtemelen 20-25'den sonra duraklama dönemi, ikinci yarı çöküş dönemi. Umarım galibiyeti koruyabiliriz.
Osmanlı Devleti gibi takımız; Yükselme - Duraklama - Çöküş
FM Gazetesi
İster 10 tane atsınlar ister 10 tane yesinler hiçbiri şu tablonun önüne geçemez.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Golden sonra herkes Tolgay'ı gitti öptü. Ağlayacaktı neredeyse tüylerim diken diken oldu. Allah sabır versin.
FM Gazetesi
Donk naptı öyle ya? çok anlamsız ve art niyetli bir hareketti.
http://s7.directupload.net/images/131215/audjmtrn.swf
Bunun örneği yoktur herhalde dünyada.
donk, "top ile müdahale" yaptı.
yalnız ben hakemde taraftarlık seziyorum verdiği kararlar sebebiyle. çaldığı fauller faul değil beşiktaş aleyhine.
(/s)
Hala gülüyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved