Bazı taraftarların tepkiyi abartma gibi bir özelliği var. Tepki verirsin anlarımda sahaya inip o futbolcuya tekme atmak ne demek? Durduk yere maç yine gitti. Üstüne Motta ve Almeida'nın alacağı cezaları düşünmeye başladım.
Bazı taraftarların tepkiyi abartma gibi bir özelliği var. Tepki verirsin anlarımda sahaya inip o futbolcuya tekme atmak ne demek? Durduk yere maç yine gitti. Üstüne Motta ve Almeida'nın alacağı cezaları düşünmeye başladım.
Fernandes'e saldıran Bjk taraftarımıydı ? Eger öyleyse trajikomik oldu futbolcular kendi taraftarını tekmeleyip kırmızı yedi artı Bjk taraftarı kendi takımının pozisyonu kesti oyuncusunu tekmelemek icin.
http://s7.directupload.net/images/131215/fk3silbc.swf
Beşiktaşlı diyorlar, tükürmüş onlara doğru güya. TV'den öyle bir şey görünmedi ama herşeyi çekemiyorlar doğru da olabilir iddiaları.
İyi yapmış Motta ile Almeida.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
5 dakika verildi 2 tane daha atarlar artık![]()
İyice mahalle maçına döndü.
Az bile yapmış Almeida ile Motta helal olsun.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben artık bu takımda bazı futbolcuları görmekten sıkıldım. Tolga'ya Sivok'a falan yazık.
FM Gazetesi
Yalnız orada bir Kasımpaşalı futbolcu var sarı kramponlu.Hiç tepki yok önünden bir tarafta koşuyor ceza sahasına hala yürüyor.Çok enteresan bir maç.
Türk futbolunun hali isteyen istediğini yapsın...
Adam direk Fernandes'e geliyor yahu, şaka gibi. Sarılmaya falan girenleri biliyorduk da, bu da ilk oldu.
hmm değişik mahalle maçı gibi
Sahaya giren Kasımpaşa tribününden gelmiyor mu? Ekranın karşısındaki, en sağdaki tribünden.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sahada başka top varken,oyunun oynatılmaması lazım,kural hatası denip maçın tekrar edilmesi gerekiyor bence.Donk'a ne yapılsa az
Ayrıca Kasımpaşa'nın arkası da sağlam yerde herhalde.(!)
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Beşiktaş tekrar isteyecektir, bu hakem uzun süre maç alamaz yalnız. Cidden rezil bir maç yönetti.
1 kişi bir futbol maçının kaderini, 2 futbolcunun kaderini ancak bu kadar değiştirebilir.
O şahıs hakkında neler yapılacak?
Kasımpaşa'ya bu olaydan dolayı ne ceza verilecek? Verilecek mi?
Bir de merak ettiğim; neden bu tarz enteresan olaylar hep bizim başımıza geliyor?
FM Gazetesi
Çok sakat var bizde çookk..
Niye bu tür absürt olaylar takımızın başına geliyor , Motta ve Almeida'ya helal , sahaya girene ve hakeme yazıklar olsun..
Kahırdan ölecez sonunda..
Ya tekrar olsa ne yazar aynı tas aynı hamam , bizimkiler ne yapıyo arada Allaha şirk mi koşuyorlar tövbe tövbe ..
europeanconquer katılıyorum üstat inen taraftar Kasımpaşalı bile olsa 'arkadakiler' adamı BJKli yapar
Futbola siyaset karıştıranlar utansın
Donk olayında kural hatası dedikleri şey sarı değilde kırmızı verilmesi gerektiyse bu kural hatası değil hakem hatası kabul edilir.
Fernandes taraftara kızıp kendi kendine kulübeye gelip çıkmak istemiş sonra ikna etmişler oyuna girmiş işte sonra da taraftar dalmış. Almeida ve Ramon Motta'ya sağlam ceza gerekli.
maç kaç kaç ?
Beşiktaş'taki tüm portekizliler gidebilir bu olaydan sonra
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sakin kalayım diyorum ama olmuyor. Bu nasıl iştir arkadaş?!
İkinci yarıdaki futbolumuz rezalet. Hakem rezalet. Kasımpaşa tribününden taraftarın sahaya girmesi, üstüne bir de iki oyuncumuzun atılması rezalet.
Futbolu şu hale getirenlerin, provokasyon ustalarının Allah belasını versin.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Maç esnasında bende oh iyi oldu iyi yaptılar dedim ancak hoş değil aslında bakılınca. Ancak olaya onların açısından da bakmak lazım. Şimdi Rıdvan Dilmen'de söyledi. Duygusal açıdan ben ceza vermem dedi. Haklı.
Senin dediğine göre ozaman her takım bi adamı atsın sahaya, vursun birine falan... Oh ne ala memleket![]()
FM Gazetesi
Türkiye'de futbol mutbol kalmamış , artık ülkemize ne Quaresma'lar ne de Drogba'lar gelir , tüm yabancılar ülkesine döner.. Herkes futboldan soğudu..
Şike olaylarının ardından bu ülke futbolundan hayır gelmedi , gelmezde artık..[/B]
Last edited by Nedvedmania : 15.Aralık.2013 at 23:32 Reason: Silinen mesajdan alıntı
Ben sahaya giren ceza almasın demedim onun zaten spor yasalarından falan ceza alması gerek.
Buna benzer bir olay Hollanda da yaşanmıştı hatırlarsınız kaleci vurmuştu onun kırmızı kartı iptal edildi ama o kendini koruma gibi düşünün burda ise yerde etkisiz yatan adamı gidip tekmeliyor oyuncular o yüzden dedim.
donk un pozisyonu penalti degil mi? ceza alani icinde faullu hareket oluyor gibi. bildigin kasitli mudahale var. herkese bir top verelim o zaman, sikisinca firlatsinlar. bence tekrar itirazi yapilabilir, onaylanabilir de. ralph in yukarda verdigi resimde de anlatilmis durum.
Geçen sene veya 2 sene Bursaspor kalecisi Harun'da sahaya giren bi taraftara baya vurmuştu.
Onun cezası ne olmuşsa Almeida ve Motta'nın da cezası o olmalı.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Donk "Hakemin verdiği karar yanlış, yaptığım hareket hatalıydı"
FM Gazetesi