Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

6 30.00%
  • Berabere biter

6 30.00%
  • Beşiktaş kazanır

8 40.00%
1 ile 30 arası toplam 276 sonuç

Konu: Kasımpaşa-Beşiktaş | STSL 15. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Hakem benim dediğim gibi yazmış raporuna.

Aleni olarak yalan söylemiş yani? Çünkü çok net bir şekilde top atıldıktan sonra düdük çalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
    Aleni olarak yalan söylemiş yani? Çünkü çok net bir şekilde top atıldıktan sonra düdük çalıyor.
    Hayır kardeşim ben de öyle sanıyordum. TRT'de gösterdiler kale arkasından. Donk'un elindeyken düdük hakemin ağzında. Yazık oldu Beşiktaşa.

Hayır kardeşim ben de öyle sanıyordum. TRT'de gösterdiler kale arkasından. Donk'un elindeyken düdük hakemin ağzında. Yazık oldu Beşiktaşa.

Videoda ses kaymış o zaman. Eğer Donk'un müdahalesi olmadan oyunu durdurduysa maç meşru oluyor. En azından Donk'u tanıdık.

Ses kayması da yok gayet net vurduktan sonra çalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Ses kayması da yok gayet net vurduktan sonra çalıyor.
    Ben duyduğumu değil gördüğümü söyledim. Çalıyor demedim, düdük ağzında dedim. Sonra da hakemin raporuna ne yazdığını söyledim. Hakem raporuna böyle yazdıktan sonra, savunmasını da o yönde yaptıktan sonra ne benim ne de senin dediğin bir şey ifade etmez.

Ben duyduğumu değil gördüğümü söyledim. Çalıyor demedim, düdük ağzında dedim. Sonra da hakemin raporuna ne yazdığını söyledim. Hakem raporuna böyle yazdıktan sonra, savunmasını da o yönde yaptıktan sonra ne benim ne de senin dediğin bir şey ifade etmez.
    Ayberk Tuncer ses kaymış o zaman dediği için öyle söyledim.

Ortada bir görüntü var, topu attıktan sonra düdük çalınıyor ve belli kurallar var. Gerçi tartıştığımız federasyon Mandela için bile ceza vermeye kalkıyor ya neyse.

Mesaj Yetkileri