Almeida'yla Motta'nın kırmızısında sorun yok bana kalırsa. Koşan adamı vurup indirseler hadi eyvallah durdurmak için yaptı falan denilirde yerdeki adama gidip tekmeyi yerleştirmek nedir, direk darpa girer bu olay. Hakemin maçı katlettiği zaten ortada ancak kırmızılarda bir yanlış yok bana göre.
Screw you guys, I'm goin' home
O fotoğrafı gördüm, sıkıntı hakemde zaten hemen durdurmalıydı. Ancak bir kaç saniye atar dışarı diye bekledi bence, bi bir çok maçta hakemler durdurmuyo oyuncular nasıl olsa dışarı atacaklar diye. Hakemi savunmuyorum ancak büyük ihtimalle hakem benim dediğim gibi bir savunma yapacak ki Zekeriya Alp'in konuşmaları da bu şekilde olacak gibi duruyor.
Fernandes yerine başka biri olsaydi sahayi terkederdi. Yine de devam etti adam. Ne olursa olsun hakkını verelim.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 1 dk
++ ayrıca meczup bu gece ifadesinden sonra serbest bırakılacak.. Bu nasıl 6222 sayılı kanun ise artık..
Türkiye'de bu kadar olur ancak.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 1 dk
Kasımpaşa'nın en yetkili isimlerinden biriyle görüştüm: "Dong'un yaptığı hareket tasvip edilemez.. En az 25 bin € para cezası vereceğiz.."
alıntı..saçmalık, dong denen kişi kasıtlı olarak topu dışarı atma imkanı varken eline alıyor elinde tutuyor, atak anındada almeidanın ayağındaki topa gole giderken diğer top ile müdahale ediyor, yani gol pozisyonunu bozuyor açık ve net penaltı-kırmızı kart, ne güzel dünyaymış o öyle o zaman köşedeki topları alalım elimize hakeme göstermeyelim gol pozisyonunda sahadaki topun üzerine atalım sarı kartla yırtalım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
https://www.facebook.com/photo.php?v=262782557220573
Yine net bir şekilde görülüyor ki Donk'la taç çizgisi arasında bir engel, bir başka oyuncu yok. Topu ayağıyla durdurup eğilip eline alana kadar oyun dışına yollayabilir ayağıyla. Topu eline alması kendi yanlışı. Daha sonra da bu yanlışı örtmek için elindeki topu diğer topa hedefleyerek atıyor. Müdahale etmesini engelleyen şey kendi hatası. Şöyle düşünelim. Donk'un bağcığı çözüldü. Fark etti ama bağlamadı. Almeida'ya koşarken bağcığına bastı ve düşerken Almeida'nın topuna kasten müdahale etti eliyle. Ne farkı var bu pozisyondan? Kendi hatasını haksızlıkla örtüyor.
https://www.facebook.com/photo.php?v=262782557220573
Net bir şekilde görülüyor ki, düdüğü top topa çarptıktan sonra çalıyor.
Küfür serbest topici açılsa müdavimi olurdum sanırım. Gördüklerimiz, duyduklarımız, yaşadıklarımız gerçekten peygamber sabrı gerektiren bir durum.
Bundan sonra Beşiktaş'a düşen, taraftar olarak ayaklanmak ve yönetim olarak sesini yükseltip, bugünkü hakeme düdüğünü astırarak maçın tekrar edilmesini sağlamak olmalı. Ayrıca, bu maçı UEFA'ya da taşımalılar. Kim ne ceza alacaksa alsın, umurumda olmaz. Yeter bu kadar haksızlığa uğradığımız!!!
Last edited by anil luque : 16.Aralık.2013 at 01:14 Reason: goygoy yapmıyoruz.
Haydaaa hataya bak, o tekmeleme pozisyonunda Ramon Motta'yı direk atmış Almeida'yı 2.sarıdan.
Hiç girdiğiniz bir sınavda veya biriyle konuşurken düşünce kıtlığı çekmediniz mi?Hani bir anlık beyin reset atıyor?
Aynısı orada Donk'a oldu.Konsantrasyonunu kaybetti ve amaçsızca topu eline aldı.Sonra bir baktı aynı anda pozisyon gelişti.Beyin hepten hata raporu verdi ve profesyonel olmayan bir davranış sergiledi.Hatta orada elinde topla pozisyonu takip etmeye bile çalıştı.Emin olun o 10 saniyede Donk'da ne yaptığına anlam verememiştir.Orada asıl hatalı ne hakem(Net olarak elindeki topu gördüyse oyunu durdurabilirdi yinede) ne Donk.Asıl suç o topu oraya atan şahsiyette.
Donk'a kırmızı kart bile verilebilir haklısınız ama yaptığı şeyle adama haysiyetsiz falan demeniz yakışıksız.
Bir anlık düşünce yanlışıyla Ferrari Lugano'yu dirseklediğinde de, "Düşünce yanlışıdır canım. Neyse." mi deseydi hakem. Verdi kırmızıyı geçti. Ben Fenerbahçeliyim ve çok net söylüyorum, Donk'un pozisyonunun tartışılacak hiçbir yanı yok. Eğer kendisi düşünce yanlışına düştüyse, kendisi çekecek cezasını. Üstelik topu Almeida'ya doğru falan atıp dikkatini de dağıtmıyor. Doğrudan topun üstüne atıyor. Artniyetli davranıyor. Nasıl hatasız olyuor acaba oyundaki topu hedefleyerek elindekini attığında?
Zaten kırmızıyı hakettiğini söylüyorum.Fakat adamın kişiliğine laf atılmasını doğru bulmuyorum.O anda yaşadığı bir beynine oksijen gitmeme olayı.Düşünmeden gerçekleştirilmiş bir hayatta kalma refleksi olduğunu tahmin ediyorum.
Neyse boşa nefes tüketiyorum.
Beşiktaşlılara geçmiş olsun.Umarım bu maçında üstü örtülmez ve geçte olsa bir olayda adalet sağlanır.
İyi geceler![]()
Yine 1453 grubuyla alakalı bir olay bildiğiniz üzere hepsi ak parti gençlik kolları üyeleri.Artık diyecek kelime yok o pis ellerini futbola da bir güzel sürdüler.
Öncelikle bu adam hangi takımlı ? Ben size söyleyim ak parti gençlik kolları üyesi bir şahıs.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hakem benim dediğim gibi yazmış raporuna. Ki atmadan da hakem düdüğü eline götürüyor.
Valla diyorum ya o veya şu. Kural hatası olmasa bile tüm bunlar hakem hatası oluyor ve etkilenen de Beşiktaş çok net bir şekilde. Kasımpaşa'nın arkası sağlam gerçekten de. Ancak enteresan olan Kasımpaşa yöneticilerinin çoğu eski Beşiktaş yönetiminde olması. Sanırım bu da Beşiktaşlıların "Neden hep bize geliyor bunlar" ın cevabı sanırım.
SON DAKİKA: Fernandes maçtan sonra idarecilere "Bu iş bitti, artık Türkiye'de oynamam" dedi; takım otobüsünü beklemeden stadı terketti..
İbrahim Seten / Twitter
Ses ve görüntüleri de montajlamışlardır. Düdüğü topu atmadan çaldı diye gösterirler. Bu kadar yaşanan olaylardan sonra bunu da yaparlar. Ha bu yaptıkları ile de kalmayacak, daha da yapacaklar Beşiktaş`a.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kasımpaşa'nın hangi siyasi partiyle ne bağları var bir bakarsak anlaşılıyor aslında. Gezi Parkı eylemlerine karşı elinde sopalarla eylemci arayan, polislerin "Lütfen dağılınız." diye herkese kapattığı İstiklal'e girmelerine izin verdiği topluluk hangi takımın formalarıyla geziyordu acaba?
Ali Ece yine döktürüyor bu adamı seviyorum; https://twitter.com/KingCarsi/status/412334200092499969