Juventus'un İstanbul'da kaldığı oteli öğrendiğim İtalyan bi gazeteci vardı. Twitter'dan "Türkiye'ye tekrar bekleriz" felan demiştim misafirperver bir şekildeO mesajımı hatırlattım, adam direk "Umarım kar veya yağmur yağmaz" dedi
![]()
Juventus'un İstanbul'da kaldığı oteli öğrendiğim İtalyan bi gazeteci vardı. Twitter'dan "Türkiye'ye tekrar bekleriz" felan demiştim misafirperver bir şekildeO mesajımı hatırlattım, adam direk "Umarım kar veya yağmur yağmaz" dedi
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
seribasi olup da juventusu cekmek bana bir atasozunu hatirlatti
avrupa maceramiz oyle gorunuyor ki subat ayinda sona erecek. trabzon istedigi kadar transfer yapsin, juve duzeyine gelmesi imkansiz. GS de oldugu gibi olaganustu sartlar gerekli juveyi gecmesi icin. GS kurasi ise lutfu ariboganin tepkisine bakilirsa istedikleri sekilde oldu. chelsea icin dusundukleri bir surprizleri var saniyorum. ayrica 2000 yilindaki maglubiyetin de intikamini alma firsati dogdu GS icin.
edit: bu arada juveye kurada trabzon cikinca nedvedin tepkisi gorulmeye degerdi![]()
26 Şubat Maçları Nedense Benim İçin Uğur Kaynağı Oluyor Son 2 Maçta Öyleydi Bordeaux u 90 da Yıktık. Beşiktaşı Son Saniyelerde Yendik. CHELSEA NEDEN OLMASIN!!!! İLK MAÇI 1-0 YADA 1-1 İLE GEÇERSEK TURU GEÇERİZ...
Yine Mourinho kesin 3-4 yıla teknik direktörümüz olacak hayatın bir cilvesi zaten taraftara bayıldığını hepimiz biliyoruz eğer cl kupası yükselecekse onla yükselir
UEFA kupası italyanlar için önemsiz diyenlere Nedved hemen cevap vermiş zaten
Avrupa Ligi'ne yeterince değerli gözüyle bakılmadığını öne süren Nedved, “Dikkatli olmalıyız. Bizi uzak bir deplasman bekliyor. Avrupa Ligi'nde maksimum güçle oynama isteğimiz var.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Raad olun bizde Drogba var onlarda yok![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Drogba eski takımım ayaklarına gelmezse her türlü eleriz.![]()
Trabzona Juventus çıkacağını çekiliş olmadan önce heryere yazmıştım ve herkese söylemiştim. Nitekimde öyle oldu. Sonra ertesi gün süper lotonunda bana çıkacağını hissetim gttim aldım. 1 bile tutturamadım.
Bu arada Drogba ŞL'de 2 gol daha atarsa Morientes'i geçip ŞL tarihinde en fazla gol atan 8. oyuncu olacak.
Benim eşleşme tahminlerim şunlar:
Real Madrid - Chelsea
Atletico Madrid - Dortmund
Bayern Münih - Paris SG
Manchester United - Barcelona
Bursa'ya kolay rakipler
1 FC Chornomorets Odesa (UKR)
2 FC Luzern (SUI)/Saint Johnstone FC (SCO)
3 Rosenborg BK (NOR)/Sligo Rovers FC (IRL)
4 JK Sillamäe Kalev (EST)/FC Krasnodar (RUS)
5 Olympique Lyonnais (FRA)
6 1. FSV Mainz 05 (GER)
Kardemir Karabükspor'un muhtemel rakipleri.
Bu da :
6 Győri ETO FC (HUN)/IFK Göteborg (SWE)
7 FC Dinamo Minsk (BLR)/Myllykosken Pallo-47 (FIN)
8 Neftçi PFK (AZE)/FC Koper (SVN)
9 FK Atlantas (LTU)/FC Shakhter Karagandy (KAZ)
10 Brøndby IF (DEN)
Bursaspor'un muhtemel rakipleri.
Kardemir Karabükspor (TUR) - Rosenborg BK (NOR)/Sligo Rovers FC (IRL)
Karabük iyi kura çekti diyebiliriz. Sligo 2-1 yenmiş Rosenborg'u deplasmanda. Onlar gelirse harika olur.
8 Neftçi PFK (AZE)/FC Koper (SVN) - 4 Bursaspor (TUR)/FC Chikhura Sachkhere (GEO)
Neftçi Baku PFK 1 - 2 Koper
Yanlış dinlemediysem![]()
Şimdi bakarsak bu kuralardan sonra 2 ekibimizde son tura kalmalılar bana kalırsa. Güzel kuralar oldu Rosenborg bir sürpriz yapmazsa deplasmanda oradan Sligo gelir o takımı da rahat geçer gibi Karabük. Bursa zaten Gürcü ekibi geçerse diğer ekibi her türlü geçer.
Rosenborg aslında son dönemlerde eski gücünde değil o yüzden ondan da korkmamak gerek fakat Sligo geçen sezonu iyi geçirdi takip ettim, kompak oynuyorlar takım oyununu ligde gayet başarılı oynuyorlardı asıl Sligo'nun gelmesi daha zorlar diye düşünüyorum .
Hatta Sligo %51 ile favorim olur ne kadar Karabük'ün tur atlamasını istesemde![]()
Kim gelirse gelsin evinde gol atamadıktan sonra o kadar kolay değil iş. Bana görede onlar da kolay kura çektik diye seviniyorlardır![]()
Last edited by SAİT71 : 18.Temmuz.2014 at 19:41
esas rakipler play off asamasinda, bunlari her turlu gecmesi lazim iki takimimiz da.
sligo tercihimdir, bu sezon pek iyi degiller ligde. rosenborg hem daha tecrubeli hem de liginde iyi bir seri yakaladi. 2-1 olsa da skor mac rosenborgun hakimiyetindeydi. deplasmanda cevirirse sasirmam.
bursanin yolu acik gibi gorunuyor.
Hemen bence Takımları Küçültmemek Lazım. Sligo Eğer Gelirse ( Hepimizin Ortak Düşüncesi) Sligo İrlanda Liginde de Oynadığı İçin Karabük Karşısında Hazır Ve Fit Bir Şekilde Gelecektir. Karabük'ün İşi Her Türlü Çok Zor Olduğunu Düşünüyorum.
Bursaspor Halen Daha Tatilden Çıkamamış Anlaşılan Bursasporu Seven Arkadaşlar Kızmasın Ancak Gürcistan Temsilcisi Karşısında Berabere Kalmak Güçlü Bir Bursa İçin Utanç Skoru Olarak Görülmelidir. Eğer Durumu Kurtarmak İstiyorsa 2. Maçta İnsan Üstü İşler Yapması Gerekecektir. Eğer Geçerse Bursa Bir Sonraki Rakibi Eğer Koper Olursa Bursa Biter Çünkü Slovenya Ligi Başlayacak Ve O Eşleşmeye Kadar 2 Hafta Geçecek Koper Eşleşmesi Bursanın Sonu Olabilir Ancak Neftçi Bakü Eğer Çıkarsa Oradan Bursa İçin İyi Olacaktır Umuyorum. İnşallah Turlar İstediğimiz Şekilde Gerçekleşir ve Ülke Puanına Katkıları Çok Fazla Olur Misal Bu Sene Hem Beşiktaş'ın Hemde Galatasaray'ın Avrupa'da İyi İşler Yapması Gerekecek Bir Sene Olduğunu Düşünüyorum.
Yalnız Beşiktaş en zor kurayı çekmiş bence. Feyenoord iyi takım![]()
Tamam alınan skor tatmin edici değil hatta oyunda değildi ama şansta pek yokta dünkü mücadelede 2-3 tane öyle pozisyon var ki Gürcü takımı çok dua etmesi lazım o topların fileye değmediği için. 2.maç ya varsın ya yoksun maçı Fernandao'nun bir sakatlığı söz konusu oynamazsa kötü bizim için ama yine de bizi hiç bir şekilde tehdit edecek bir pozisyona girememeleri turun oldukça kolay olduğu gözüküyor. Nedenine gelirsek 2.maçta ağırlığımızı koyacağımız bir kaç dakika golü ilk bizim atacağımız andan sonra turun otomatikman bizim olacağını gösteriyor. Bu takım bize gol atamaz atarsa farklı önde oluruz ondan ya da hırslı başlangıç yaparlar ancak öyle bulurlar fakat yesek dahi biz elbet gol buluruz karşılaşmada.
Koper isterse 10 maç oynayıp gelsin geçebilecek kapasitede değiller bizi.
Deplasmanda Sligo Rovers'ı 3-1 yenen Rosenborg , Karabükspor'un 3.ön elemedeki rakibi oldu.
Karabükspor'un Rosenborg'u yenecek güçte olduğundan şüphem yok, tek şüphem MG Pedersen'in Karabük'ten intikam almak isteyeceği![]()
Allah aşkına niye şüpheniz yok? Biz Türk takımlarını nerde görüyoruz böyle yahuBursa'ya da öyle diyorlardı. Gördük. Bana göre Şanslar eşit.
Turk futbolu gelisiyor ...
SERİBAŞLARI (Karabükspor'un muhtemel rakipleri):
Olympique Lyon (Fransa), Inter (İtalya), Tottenham (İngiltere), PSV (Hollanda), Villarreal (İspanya), Twente (Hollanda), Metalist Kharkiv (Ukrayna), PAOK (Yunanistan), Celtic (İskoçya), Brugge (Belçika), Dnipro (Ukrayna), Panathinaikos (Yunanistan), Sparta Prag (Çek Cum.), Mönchengladbach (Almanya), Real Sociedad (İspanya), Young Boys (İsviçre), Dinamo Zagrep (Hırvatistan), Lokomotiv Moskova (Rusya), Rapid Wien (Avusturya), FC Zürih (İsviçre), Nacional Funchal (Portekiz), Maccabi Tel-Aviv (İsrail), Sheriff Tiraspol (Moldova), Hull City (İngiltere), Partizan (Sırbistan), Torino (İtalya), Feyenoord (Hollanda), St.Etienne (Fransa), Rio Ave (Portekiz), Dinamo Moskova (Rusya)
----------------------------------------------------------------------------------------------
SERİBAŞI OLMAYANLAR (Trabzonspor'un muhtemel rakipleri):
Elfsborg (İsveç), Debrecen (Macaristan), Omonia Nicosia (G.Kıbrıs), Hajduk Split (Hırvatistan), Grasshoppers (İsviçre), Rostov (Rusya), Krasnodar (Rusya), Rijeka (Hırvatistan), Zwolle (Hollanda), Lokeren (Belçika), Apollon Limasol (G.Kıbrıs), Aktobe (Kazakistan), Asteras (Yunanistan), AEL Limasol (G.Kıbrıs), Agdam Karabağ (Azerbaycan), HJK Helsinki (Finlandiya), Midtjylland (Danimarka), Zimbru Kişinev (Moldava), Astana (Kazakistan), Stjarnan (İzlanda),Petrolul (Romanya), Dinamo Minsk (Belarus), Astra (Romanya), RNK Split (Hırvatistan), Ruch Chorzow (Polonya), Shakhtyor (Belarus), FK Sarajevo (Bosna Hersek), Zorya Luhansk (Ukrayna), Spartak Trnava (Slovakya), Neftçi Bakü (Azerbaycan).
Şahsi fikirlerim
Karabükspor'a Club Brugge veya Dnipro gelir
Trabzonspor'a Zimbru Kişinev veya HJK Helsinki gibi hissediyorum ^^
Karabük'ün işi çok zor yalnız